Abi goz aliskanligi cidden ya bi ozan gozume batmiyor oda artik isin seyini cikaran tek arkadasimiz oldugundanMehmet yaptım diğeri içime sinmedi özüme dondum
Abi goz aliskanligi cidden ya bi ozan gozume batmiyor oda artik isin seyini cikaran tek arkadasimiz oldugundanMehmet yaptım diğeri içime sinmedi özüme dondum
Çiçek böcek yerine Mehmet iyidir Mehmet Yeter ki Taunus'unu hiç bozma profilinde. 17M'i gördükçe gülümseme geliyor.Mehmet yaptım diğeri içime sinmedi özüme dondum
Onu hiç degistirmem zaten hep kalbimdeÇiçek böcek yerine Mehmet iyidir Mehmet Yeter ki Taunus'unu hiç bozma profilinde. 17M'i gördükçe gülümseme geliyor.
mükemmelBen de "AleminHızlıDelikanlısıSpeedyMustafa" yapıcam nasıl olur?
Ben de "AleminHızlıDelikanlısıSpeedyMustafa" yapıcam nasıl olur?
puhahahpgsjlkşsgskljsdsds xD
Supercarblonde de gordun saniyorum. Istahli bir sekilde "yes" demektir, "evet, iste bu" der gibiBeyler günaydın. Ingilizcede "yas veya yaaassss" falan yazıyorlar bazen. Nedir bu? Evet falan mı demek? Konuşma dilinde mi geçiyor bu kelime??
Yok hocam, bir fitness modeli takip ediyorum da o ara sıra kullanıyorSupercarblonde de gordun saniyorum. Istahli bir sekilde "yes" demektir, "evet, iste bu" der gibi
Bele bi değişik olmuş sankıSon nick budur.Nasıl olmuş
OlmamisSon nick budur.Nasıl olmuş
Aslinda degistirebilmek guzel ama dediklerinizde de haklisiniz. cok isteyen varsa en azindan bir sure hem eskiyi hem yeni nick ini yazsin, yeniye alisinca eskiyi silerİşte sürekli değiştirmemek gerek, beğenip birinde sabit kalmak gerek. Yoksa sürekli isim değiştirilirse kimse kimseye yorum yapamaz olur. Ayrıca alıntılama yapılır ama ben bunu tanımıyorum dersin ve cevap vermeyebilirsin. O yüzden beyler, sürekli nick değiştirmeyelim.
Niye?Zehirli tdi işte sdasdadsadsOlmamis
O da bir seçenek tabii yeter ki insanlar karışmasınAslinda degistirebilmek guzel ama dediklerinizde de haklisiniz. cok isteyen varsa en azindan bir sure hem eskiyi hem yeni nick ini yazsin, yeniye alisinca eskiyi siler
Addfsdd Düz boruyla sevdik biz seniNiye?Zehirli tdi işte sdasdadsads
Aynen insan yadirgiyo ilk başta alışmışız demek ki eski nicklerimizeEski avatarımı bulamadım, Ama bu isim değiştirme mevzusu hoşuma gidemedi.Bilemedim, ilk halime geri döndüm.