Aga dün izledim bommboş bir test. Bu adamın daha dolu testini de görmedim gerçi... Sapık gibi kaportayı okşayarak tasarım anlatıyor ona da ayrı tav oluyorum.
Şunu yeni gördüm de, bizim tiki kızların eveti böyle uzata uzata, e'leri yaya yaya söylemelerinin Amerikan versiyonu. Basic bitch İngilizce'si yani.Beyler günaydın. Ingilizcede "yas veya yaaassss" falan yazıyorlar bazen. Nedir bu? Evet falan mı demek? Konuşma dilinde mi geçiyor bu kelime??
Evet keşke izlemeseydim pişman oldum bendeAga dün izledim bommboş bir test. Bu adamın daha dolu testini de görmedim gerçi... Sapık gibi kaportayı okşayarak tasarım anlatıyor ona da ayrı tav oluyorum.
Ne kuruluymuşum ben bu adama yahu...
Ucuz diye bende bu sene anadolu sigorta yaptirdim.. Ilgi alakalarini sureç boyunca yaşadiklarini paylaşirsan sevinirimDaha önce Anadolu Sigortadan ikame araç alan var mıdır. Dün aracımı dolu hasarı icin teslim sonrasında da ikame araç istedim hala ses seda çıkmadı
Babam is bankasında çalıştığı icin Anadolu sigortadan yaptırdık. Mensup indirimi var ama genişletilmiş kapsamlı olduğu icin gene de oldukça pahalı. İlgi alaka iyi olsa da ilk servis durumunda ortada bıraktılar, ikame araç yok iki gündür. Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama servisler dolu hasarını oldukça fazla gösterip sigorta şirketlerini kandirmis(!) gibi söylentiler vardı.Ucuz diye bende bu sene anadolu sigorta yaptirdim.. Ilgi alakalarini sureç boyunca yaşadiklarini paylaşirsan sevinirim
.
Sitenin girişine kılıbıklar giremez tabelası astırmayı düşünüyorum kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir asdfasdfasdf
Hocam daha launch control'ü bile yapmayı becerememiş. 2.vitese takarken ayağını niye gazdan çekersin ki ?? Mevzusu o zaten. Şu aracı doğru düzgün anlatan birini bulamadım.
HAhahajhahjhalskhs Ölene kadar hanımcıyız müdürüm.Sitenin girişine kılıbıklar giremez tabelası astırmayı düşünüyorum kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir asdfasdfasdf
Ooo hayirli olsun kiz arkadasinSitenin girişine kılıbıklar giremez tabelası astırmayı düşünüyorum kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir asdfasdfasdf
Ooo hayirli olsun kiz arkadasin
HAhahajhahjhalskhs Ölene kadar hanımcıyız müdürüm.
Lakin şu aralar ispatlayamıyorum...
Valla radyasyonum da dağıldı artık. Arabayı da temizleyip piyasaya çıkacağım. Dışarıda olduğum için foruma girememek istiyorum.bulalım da bi asdfsdf
Hocam daha launch control'ü bile yapmayı becerememiş. 2.vitese takarken ayağını niye gazdan çekersin ki ?? Mevzusu o zaten. Şu aracı doğru düzgün anlatan birini bulamadım.