Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arabada ne varsa cenk hocam sizinde dediginiz gibi test için alan kişiler doğru düzgün istenileni yakalayamıyor.. kullanan insanlarda mi birşey var yoksa bu arabada mi hala anlamış değilim ..
Arabayı doğru düzgün toparlayamadılar diyeceğim ama benzin tv test ederken hiç bir sorun olmadığını söylemişti. Ayrıca 5.3-5,5 saniye 0-100 ölçtüm diyor. Tabii ki öyle ölçecek.. Yurdumun asfaltında 5 saniyenin altına düşürmek kolay mı bu aracı. Yurt dışında ölçülüyor ama demiş eleman, yahu yurt dışı asfaltlarında adamlar ferrari bile kullanabiliyor. Bizim yollarda performanslı otomobillerin kaderidir bu. Benim uyduruk dizel motorlu aracım bile her asfaltta sarıyor. Daha dizeli yola oturtamayan bu asfaltlar 350 hp'lik makineyi nasıl oturtsun.

Arabayı doğru düzgün toparlayamadılar diyeceğim ama benzin tv test ederken hiç bir sorun olmadığını söylemişti. Ayrıca 5.3-5,5 saniye 0-100 ölçtüm diyor. Tabii ki öyle ölçecek.. Yurdumun asfaltında 5 saniyenin altına düşürmek kolay mı bu aracı. Yurt dışında ölçülüyor ama demiş eleman, yahu yurt dışı asfaltlarında adamlar ferrari bile kullanabiliyor. Bizim yollarda performanslı otomobillerin kaderidir bu. Benim uyduruk dizel motorlu aracım bile her asfaltta sarıyor. Daha dizeli yola oturtamayan bu asfaltlar 350 hp'lik makineyi nasıl oturtsun.
Aga adam vitesi O403 kullanır gibi değiştiriyor. İyi bile yapmış dedim. Öyle bir sürüş yok.:)
Konu açılmışken Lada Niva mı? Dacia Duster mı tercih edersiniz? Arazici beyler bir yeşillendirebilir mi burayı:)
Eğer asfalta zorunlu haller dışında çıkılmayacaksa, tamamen arazi odaklı olacaksa tereddütsüz Lada Niva. Yakın zamanda Dacia Duster'ın şasisinin ağır arazide çok fazla esnediğini öğrendim. Ama asfaltta Lada Niva'nın yanında Range Rover gibi kalır.

Halihazırda BMW'nin 3 silindirli motorunu uzun dönemdir kullanıp yorum yapabilecek olan var mı? Sorun çıkardı mı, yakıt ekonomisi falan nasıl?

Aga adam vitesi O403 kullanır gibi değiştiriyor. İyi bile yapmış dedim. Öyle bir sürüş yok.:)
Aynen öyle.. Üstelik kısa yollu ve kemikli bir vites olmasına rağmen böyle yapıyor. Hele launch control yaparken 2.vitese taktığı sırada ayağını gaz pedalından çektiği an bitti benim için. Daha launch control'ü manuel araçta bile uygulayamamış :D

Aynen öyle.. Üstelik kısa yollu ve kemikli bir vites olmasına rağmen böyle yapıyor. Hele launch control yaparken 2.vitese taktığı sırada ayağını gaz pedalından çektiği an bitti benim için. Daha launch control'ün manuel araçta bile uygulayamamış :D
Benim arabada öyle 0-100 30 saniye sürüyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...