Evveett arkadaşlar öz hakiki Şampiyonlar Ligi başlıyor
Barcelona - Juventus
TRT 1 (Canlı) 12 Eylül Salı 21:45
Roma - Atletico Madrid
Tivibu Spor 3 (Canlı) 12 Eylül Salı 21:45
"The UEFA Champions League© anthem, which cannot be bought, was written by British composer Tony Britten, a graduate of the Royal College of Music. Commissioned in 1992 to devise a piece in the style of George Frideric Handel, the iconic recording of Britten's piece is performed by the Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of Saint Martin in the Fields Chorus. The lyrics mix elements from the three official UEFA languages: English, French and German."
Önce durduğun yerde elini hızlandır. Sonrasında ayağını da aynı şekilde hızlandırırsın. Ama asla elinle de ayağınla da aşırı kuvvet uygulama, bu en önemli kısmı. Yoksa elimi ayağımı hızlandırayım derken şanzımanı bırakırsın Sonra da trafiğin olmadığı düzlüklerde kendini vites değişimine odaklayıp zamanla hızlandırırsın. İnanırsan 2 ayda bile halledersin ama 1-2 yıllık şoförlükle çatır çatır vites atma hedefi koyma kendine. Önce sürüş kaliten artsın, o arada 5-6 senede vites değişimlerini de yavaş yavaş hızlandır. Bu sayede şanzıman katletmeden sindire sindire...Abiler hazır konusu geçmişken nasıl daha hızlı atarız vitesi? Ben daha ehliyeti yeni aldım gerçi almadan önce de sürüyorduk ta neyse şimdi sürekli olarak sürme ve sürekli pratik yapma imkanı oluştu nasıl geliştiririz kendimizi zamanla daha mı iyi oluyor?
Ben de. Bugün uyumamak için ne yapacağımı şaşırdım, gittim arabanın kaputunun içini sildim.ve ben uykusuzluktan geberiyorum
Önemli olan motoru tanımak. Şanzımanın oranlarını iyi bilmek. Üst vitese geçeceğin en uygun devir hangisi ise, o devirde debriyaja yarım basarak bile geçirebilirsin. Fakat o devri bulmak için motoru, şanzımanı ve otomobili iyi tanımak gerek.Abiler hazır konusu geçmişken nasıl daha hızlı atarız vitesi? Ben daha ehliyeti yeni aldım gerçi almadan önce de sürüyorduk ta neyse şimdi sürekli olarak sürme ve sürekli pratik yapma imkanı oluştu nasıl geliştiririz kendimizi zamanla daha mı iyi oluyor?
Ahanda böyleBu isimi nasıl değişiyorsunuz yaa gösterebilecek var mı ?
Forumda anasayfa'ya tıkla. Hesabım kısmına gir, az aşağı inince kullanıcı adı ve herkes tarafından görünecek kullanıcı adı kısımları var. Oradan halledebiliyorsun.
Küçük bir dip not geçeyim; herkesin kendi tercihi tabii ama kullanıcı adını değiştirecek arkadaşlar eskisinden daha farklı ve başka bir kullanıcı adı tayin edeceklerse lütfen profil fotoğraflarını bir süre değiştirmesinler en azından. Çünkü hem profil fotoğrafı hem kullanıcı adı bambaşka olunca forumda kimin kim olduğunu anlamak çok güçleşir.
Forum sayfası açıkken solda anasayfa'yı tıkla, yine soldaki hesabım sekmesine tıkla. Az aşağı inince kullanıcı adı ve gösterilecek kullanıcı adı kısmı var. İstediğini yazıp seçtikten sonra en aşağı in profili güncelle devalla bulamadım
Ben forumun anasayfasına tıklayıp solda hesabım arıyorumForum sayfası açıkken solda anasayfa'yı tıkla, yine soldaki hesabım sekmesine tıkla. Az aşağı inince kullanıcı adı ve gösterilecek kullanıcı adı kısmı var. İstediğini yazıp seçtikten sonra en aşağı in profili güncelle de
Tamam doğru yerde arıyorsun işte.anasayfa forum üyeler yazan yerdeki anasayfaya tıklıyorsun. Gelen sayfada yine aynı yerde hesabım var ona tıklıyorsun. Zaten sonra görürsünBen forumun anasayfasına tıklayıp solda hesabım arıyorum
Foruma tıklıyordum neyse buldumTamam doğru yerde arıyorsun işte.anasayfa forum üyeler yazan yerdeki anasayfaya tıklıyorsun. Gelen sayfada yine aynı yerde hesabım var ona tıklıyorsun. Zaten sonra görürsün
Ben en fazla işlemci hızını bekliyordum. Bu kadar yüksek bir performans artışı varsa, yeni gelecek ios sürümleriyle eski iPhone'lar çok çabuk ve net şekilde ıskartaya çıkacak demektir%25 daha fazla ses veren speakerlari varmis
A11: (64 bit) A10 dan %70 daha hizliymis
ISP: daha keskin foto + daha az noise + daha hizli netleme
8 & 8+: arka kamera: 12 MP (%82 daha fazla isik)