Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abiler hazır konusu geçmişken nasıl daha hızlı atarız vitesi? Ben daha ehliyeti yeni aldım gerçi almadan önce de sürüyorduk ta neyse :D şimdi sürekli olarak sürme ve sürekli pratik yapma imkanı oluştu nasıl geliştiririz kendimizi zamanla daha mı iyi oluyor?

Evveett arkadaşlar öz hakiki Şampiyonlar Ligi başlıyor :)

Barcelona - Juventus
TRT 1 (Canlı) 12 Eylül Salı 21:45

Roma - Atletico Madrid
Tivibu Spor 3 (Canlı) 12 Eylül Salı 21:45

"The UEFA Champions League© anthem, which cannot be bought, was written by British composer Tony Britten, a graduate of the Royal College of Music. Commissioned in 1992 to devise a piece in the style of George Frideric Handel, the iconic recording of Britten's piece is performed by the Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of Saint Martin in the Fields Chorus. The lyrics mix elements from the three official UEFA languages: English, French and German."

Evveett arkadaşlar öz hakiki Şampiyonlar Ligi başlıyor :)

Barcelona - Juventus
TRT 1 (Canlı) 12 Eylül Salı 21:45

Roma - Atletico Madrid
Tivibu Spor 3 (Canlı) 12 Eylül Salı 21:45

"The UEFA Champions League© anthem, which cannot be bought, was written by British composer Tony Britten, a graduate of the Royal College of Music. Commissioned in 1992 to devise a piece in the style of George Frideric Handel, the iconic recording of Britten's piece is performed by the Royal Philharmonic Orchestra and sung by the Academy of Saint Martin in the Fields Chorus. The lyrics mix elements from the three official UEFA languages: English, French and German."

ve ben uykusuzluktan geberiyorum

Abiler hazır konusu geçmişken nasıl daha hızlı atarız vitesi? Ben daha ehliyeti yeni aldım gerçi almadan önce de sürüyorduk ta neyse :D şimdi sürekli olarak sürme ve sürekli pratik yapma imkanı oluştu nasıl geliştiririz kendimizi zamanla daha mı iyi oluyor?
Önce durduğun yerde elini hızlandır. Sonrasında ayağını da aynı şekilde hızlandırırsın. Ama asla elinle de ayağınla da aşırı kuvvet uygulama, bu en önemli kısmı. Yoksa elimi ayağımı hızlandırayım derken şanzımanı bırakırsın :) Sonra da trafiğin olmadığı düzlüklerde kendini vites değişimine odaklayıp zamanla hızlandırırsın. İnanırsan 2 ayda bile halledersin ama 1-2 yıllık şoförlükle çatır çatır vites atma hedefi koyma kendine. Önce sürüş kaliten artsın, o arada 5-6 senede vites değişimlerini de yavaş yavaş hızlandır. Bu sayede şanzıman katletmeden sindire sindire...

Önemli olan motoru tanımak. Şanzımanın oranlarını iyi bilmek. Üst vitese geçeceğin en uygun devir hangisi ise, o devirde debriyaja yarım basarak bile geçirebilirsin. Fakat o devri bulmak için motoru, şanzımanı ve otomobili iyi tanımak gerek.

Bu isimi nasıl değişiyorsunuz yaa gösterebilecek var mı ? :)
Ahanda böyle
Forumda anasayfa'ya tıkla. Hesabım kısmına gir, az aşağı inince kullanıcı adı ve herkes tarafından görünecek kullanıcı adı kısımları var. Oradan halledebiliyorsun.

Küçük bir dip not geçeyim; herkesin kendi tercihi tabii ama kullanıcı adını değiştirecek arkadaşlar eskisinden daha farklı ve başka bir kullanıcı adı tayin edeceklerse lütfen profil fotoğraflarını bir süre değiştirmesinler en azından. Çünkü hem profil fotoğrafı hem kullanıcı adı bambaşka olunca forumda kimin kim olduğunu anlamak çok güçleşir.

Canli takip ediyorum ozellikler geldikce paylasacagim ;)
Beyler kasa dizayni 7 ile ayni
Adi Iphone8 ve 8 plus
Home tusu da var
kamera dizayni da 7 gibi, asagi dogru degil yani
Retina HD display (4,7" ve 5.5")

%25 daha fazla ses veren speakerlari varmis
A11: (64 bit) A10 dan %70 daha hizliymis
ISP: daha keskin foto + daha az noise + daha hizli netleme
8 & 8+: arka kamera: 12 MP (%82 daha fazla isik)

Abi bu saçmalık ya teknik özellikler ne kadar değişirse değişsin insan tasarımı bi değişir ya iphone 6 dan beri aynı bide yeni telefon diye pazarlanıyor.
Edit: 3 sene önce çıkmış ip 6 performansın fln artması iyi de 3 senedir rakiplerin yeni modellerde az da olsa tip değişirken bunun aynı kalması olmamış bence.Zaten Tr de çok pahalı olacak bence çoğu insan lan aynı telefon daha ucuza var diyerekten ip7 veya 6s tercih edecektir bunun yerine ki o modellerin performansı da gayet iyi.

Son düzenleme:
%25 daha fazla ses veren speakerlari varmis
A11: (64 bit) A10 dan %70 daha hizliymis
ISP: daha keskin foto + daha az noise + daha hizli netleme
8 & 8+: arka kamera: 12 MP (%82 daha fazla isik)
Ben en fazla işlemci hızını bekliyordum. Bu kadar yüksek bir performans artışı varsa, yeni gelecek ios sürümleriyle eski iPhone'lar çok çabuk ve net şekilde ıskartaya çıkacak demektir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...