Ben de. Bugün uyumamak için ne yapacağımı şaşırdım, gittim arabanın kaputunun içini sildim.
Amac ta bu degil mi zaten ?Ben en fazla işlemci hızını bekliyordum. Bu kadar yüksek bir performans artışı varsa, yeni gelecek ios sürümleriyle eski iPhone'lar çok çabuk ve net şekilde ıskartaya çıkacak demektir
Cok dusmez, 7 nin fiyatlari 100 USD duseriphone 6s çıkacak mı onu söleyin bari
edit cıkacak mı ney yavvvv düşecek mi fiyartı
Cerceve gitmedi demekkiCanli takip ediyorum ozellikler geldikce paylasacagim
Beyler kasa dizayni 7 ile ayni
Adi Iphone8 ve 8 plus
Home tusu da var
kamera dizayni da 7 gibi, asagi dogru degil yani
Retina HD display (4,7" ve 5.5")
okumaya devam et 8 de degil ama 10 da gittiCerceve gitmedi demekki
Parmak izi sonrası şimdi de milletin yüzünü kaydedecekler. Benim karşı olduğum bir gelişme bu. Çok deli bir veri toplama ağı. Tehlikeli...Home tusu yerine alt kenardan yukari dogru surukluyorsun,
Ekran kilidini yuz tanima ile aciyor: Face ID (karanlikta bile taniyormus)
Gozluk taksanda, sapka taksanda, sacini degistirsende, sakalini kessende veya sakal biraksan da taniyormus.
Gozlerin kapali ile acilmiyormus.
Touch ID nin baskasi tarafindan acilabilme ihtimali 50,000 kisi de 1 mis
Face ID de ise 1,000,000 da 1 mis
Animaji: sectigin bir sekli, kendi yuz hareketlerinle kontrol edip emoji yapabiliyorsun.
Bu true camera dedikleri sey bayaa islevsen gorunuyor.
Acaba zifiri karanlikta nasil yuz taniyacakParmak izi sonrası şimdi de milletin yüzünü kaydedecekler. Benim karşı olduğum bir gelişme bu. Çok deli bir veri toplama ağı. Tehlikeli...
Kesinlikle katiliyorum, resmen fisliyorlar herkesi !!!Parmak izi sonrası şimdi de milletin yüzünü kaydedecekler. Benim karşı olduğum bir gelişme bu. Çok deli bir veri toplama ağı. Tehlikeli...
sunum esnasinda cameranin ordan bi isik geliyordu ama o gostermelik olabilir, bu arada on tarafta infrared birsey vardi o da gece gorusu sagliyor olabilir.Acaba zifiri karanlikta nasil yuz taniyacak
Gelişimi düşünün hocam. Adamlar karanlıkta bile taniyabilecek yüzünü. Her türlü ışık ta yüzün big datada kayıtlı olacak. Ne parmak izini kullanırım ne de bu yüz tanımayı. İki harf parolayi da giremiyorsa millet birşey diyemeyeceğim. Gelişim adı altında data toplamadir bu.Acaba zifiri karanlikta nasil yuz taniyacak
Birazdan vergilerle birlikte ne kadar tuttuğunu paylaşacağımwebteknoda fiyatlarla ilgili 8.000 ila 9.000 tl olabilir dediler inşallah yanlış duymuşumdur
Iphone 10 / 64 GB: 999 USDwebteknoda fiyatlarla ilgili 8.000 ila 9.000 tl olabilir dediler inşallah yanlış duymuşumdur
450 USD olarak aciklandi, ama ben kesinlikle 100 usd fazla verip 7 almani tavsiye ederimiphone 6s çıkacak mı onu söleyin bari
edit cıkacak mı ney yavvvv düşecek mi fiyartı