Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2017-09-12-22-06-53.png
 
En sevdigim sey gelmis, arka plandaki uygulamalar arasinda gecis yapmak icin sadece ekrani saga sole surukluyorsunuz :D (home tusuna cift tiklama tarihe karismis)

Kesinlikle katiliyorum, resmen fisliyorlar herkesi !!!
Bu arada Iphone 10 da da 12 MP kamera var ama daha gelistirilmisi

sunum esnasinda cameranin ordan bi isik geliyordu ama o gostermelik olabilir, bu arada on tarafta infrared birsey vardi o da gece gorusu sagliyor olabilir.
Abi işte o öndeki infrared gece Face ID'nin çalışmasını sağlayacak. Onun harici telefonlara gelirsek klasik Apple ürün tanıtımı ile çıktılar piyasaya yine, gaza gelen ve her şeyi şakşaklayan grupla yani. Telefonun artı yönlerinden birisi plus olmayan modele de OIS gelmiş olması. Wireles charging dediler ama süresi ile alakalı bir şey duymadım -kaçırmışta olabilirim- yani çok hızlı olmayacağını çıkarabiliriz. AR ile baya övünmeye çalıştılar ancak gördüğüm en gereksiz şeylerin başında geliyor, Pokemon GO ile deneyimlemiştik ve 2 saati bile çıkaramayan bataryalar görmüştük. Açıkçası batarya teknolojisi gelişmedikçe telefonlar için gereksiz kalmaya devam edecek. iPhone X'e gelirsek Touch ID kalkması saçma bir uygulama barındıracaksa iki sistemi bir arada barındırsa daha güzel olurdu. Suya toza dayanıklı demişler iPhone 7'de yaptıkları gibi sözde kalır, reklamda gösterirler ancak garantiye almazlar.
 
  • Beğeni
Tepkiler: saracer
Beyler.
Bu motoru rektifiye ediyorlar. Yanma odasini taşliyorlar honluyorlar. Duvarini kaziyorlar. Ee bu kadar yontmadan sonra oraya takilan silindir oraya nasil kapliycak. Kenarlarda bosluk olmuyormu. Yağ yakma ve komoresyon kaybi yaşanmiyormu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...