Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın :D huzurlu sabahlar uzun süredir geyik başlığımıza yazmamıştım bir yazayım dedim :D nasıl gidiyor hayat abilerim,kardeşlerim. Beni sorarsanız cebelleşiyorum hayatla işte :D dün arabamızın kırılan kelebek camı yapıldı birtek multimedya sistemimiz kaldı yapılacak :)

Gunaydın,,
Ben Pendik pazarından 45 tl para verip bir omuz çantası almıştım. Önce daha ilk gün askısı koptu. Ertesi gün fermuarın çekeceği koptu. Ben eski çantamın malzemelerini kullanarak bu çantayı Hybrid yapıyla bir süredir kullanmayı denedim.
Şimdide içe büküldü. Çanta dediğin eğri dururmu. Artık sokak esnafı bu çantayı nasıl nerden kar edecem diye nerden ucuza temin etmişse, bana 10 liralık çantayı 45 liraya itelemiş.
Yüzümün sıfatımın kazıklanmaya çok müsait bir yapım olması, ne zaman elden alış veriş yapsam, hep kazıklanma durumu yaşadım.
ANlıyorumki benim esnaf ile iletişime geçmemem gerek. İnternetten alışverişe başladım. Bir don atlet fanila kaldı alamadığım, Onuda çözecem yakındır :)

Çoooook uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar sevgili aile :) Beni unutmayanlara ayrıca selam olsun :P 3. geyik başlığında 503. sayfayı görünce şok oldum. Var mı yeni dedikodular değişimler vs anlatmanızı bekliyorum. :D

Günaydın ahali!! Güne böyle uyandım
zi1h964uwu4jmlwwuy55.gif

Shazamda filan baktim internetten baktim bende bulamamistim ama bu sarkinin ismini kesin videoda yorum kisminda paylasmislardir dedim.:) işin tuhaf yanıda videoyu bir kenara bırakıp herkes şarkının ismini sormuş neredeyse sizin gibi
Onun aklına gelmemiş kim bilir aklını yine hangi kız meşgul ediyo. Valla işin doğrusu okuyunca hass ben niye yorumlara bakmadım dedim büyük iht speedy orhan da bu beyninden vurulmayı yaşadı ve sonrasında ben niye düşünemedim dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...