Mobilde açmıyor ya spotifyda da yok su an dinleyemiyorum ama bu olduğundan eminiz dimi shdjshfjsiyi geceler
Ludacris ft Rick Ross & Twista - How Low (Remix)
Mobilde açmıyor ya spotifyda da yok su an dinleyemiyorum ama bu olduğundan eminiz dimi shdjshfjsiyi geceler
Ludacris ft Rick Ross & Twista - How Low (Remix)
Günaydın şarkı doğruymuş ama spotifyda olmaması kötü oldu neyse gangster orhan online
Onun aklına gelmemiş kim bilir aklını yine hangi kız meşgul ediyo. Valla işin doğrusu okuyunca hass ben niye yorumlara bakmadım dedim büyük iht speedy orhan da bu beyninden vurulmayı yaşadı ve sonrasında ben niye düşünemedim dedi.Shazamda filan baktim internetten baktim bende bulamamistim ama bu sarkinin ismini kesin videoda yorum kisminda paylasmislardir dedim. işin tuhaf yanıda videoyu bir kenara bırakıp herkes şarkının ismini sormuş neredeyse sizin gibi
Hocam istersen insanı beyaz bir zenciye çeviren müzikler paylaşabilirim. Spotify da bulursun sanırım. Ama müzikler zenciye çevirmenin yanında yakıt tüketimini de arttırabilir. Küfür yemek istemem...Günaydın şarkı doğruymuş ama spotifyda olmaması kötü oldu neyse gangster orhan online
Bana atsana 6,7 ye indi 7 ye çıkartayımHocam istersen insanı beyaz bir zenciye çeviren müzikler paylaşabilirim. Spotify da bulursun sanırım. Ama müzikler zenciye çevirmenin yanında yakıt tüketimini de arttırabilir. Küfür yemek istemem...
Knkkkk yasinim ben tanıdın dimi söylememe bile gerek yoktu zatenYav niye nick değiştirdiniz beyler huylanıyorum ama
Hemen dohtorum atıyorum. Hatunlar bayılacakBana atsana 6,7 ye indi 7 ye çıkartayım
Aaa multijet yasin meraba karşimKnkkkk yasinim ben tanıdın dimi söylememe bile gerek yoktu zaten
Ne hatunu tövbe est ...Hemen dohtorum atıyorum. Hatunlar bayılacak
SlmAaa multijet yasin meraba karşim