Yazdıklarım kendilerini biliyor. Konu içerisindeki mesajları okursanız konunun nasıl çarpıtılıp nefret kusulduğunu anlarsınız
Dsg sorunsuz yazmamama rağmen sanki böyle bir ibarede bulunmuşum gibi komik bir karalama yapılmış. Halbuki yazdığım ilk jenerasyonlara göre dsg problemleri büyük ölçüde çözüldü idi..Bugün alan sorun yaşar mı ? Elbette yaşayabilir
Tekrar ediyorum ben bugüne kadar dsg ile problem yaşamadım (stronic kullancısıyım). Yaşayan var mı ? Evet var. Tork konvertörlüye göre daha kırılgan ve nispeten kısa ömürlü mü ? Evet daha kırılgan ve nispeten kısa ömürlü..Kullanımına dikkat edilmediği için problem yaşayan var mıdır ? Evet vardır. Misal yokuşta N'de park freni çekerek P moduna almak gibi...
İşte bu noktadan sonraki problemi anlayamıyorum. İnsanların tercihlerini eleştirerek laf sokma çabasını..Veya her yerde karalama çabasını..Tercih edersin veya etmezsin, alırsın veya almazsın bu sana kalmış. Ama tutup saçma sapan argümanlarla eleştiremezsin
Bu şekilde sığ yorum yapacak olursak piyasada araç kalmaz. Opel easytronic de problemli, bmw smg, dkg de problemli, Nissan cvt de problemli..Hepsinle alakalı şikayetler var..O zaman otomobile binmeyelim