ya valla müdür gibi müdür be allah seni başımızdan eksik etmesin müdürüm@gtepro düzenledim, dikkatli olun. Bu tür şeyler önemli, gençsiniz başınız yanmasın
ya valla müdür gibi müdür be allah seni başımızdan eksik etmesin müdürüm@gtepro düzenledim, dikkatli olun. Bu tür şeyler önemli, gençsiniz başınız yanmasın
Yaa bırak kendi derdinde o. Memuriyeti yanmasın onun peşinde. Yarın öbürgün o mesajları müdürlük ettiği forumda görünce kendisinden hesap sormasınlar diye hepya valla müdür gibi müdür be allah seni başımızdan eksik etmesin müdürüm
daha yeni ayıktım valla abi haklısın bak doğru dedin xddYaa bırak kendi derdinde o. Memuriyeti yanmasın onun peşinde. Yarın öbürgün o mesajları müdürlük ettiği forumda görünce kendisinden hesap sormasınlar diye hep
Edit: Yanlış mıyım @alfhonso
Mallar dandiğim diye bağıyor zaten de bir umut belki f/p ürünü çıkar dedimAbi şu GoSmart kulaklığın güzelliğine kanıp alma da Ben aldım 3.gün teki bozuldu ama kılıfı şekil bayaa Kulakiçi olan , 7.95 olan @mgdedeoglu
"Hafif"Arkadaşlar, hafif ticari maksatlı kullanmak için Famo arıyorum. Nerden bulurum acaba
Daha bugun power bank aldik xiaomi mi den 100 lira bayildik 10 binligine. Su fiyatlar komik benim telefona taksam daha cok pil tuketimi yapar kesinA101'den bir şey almadım bu zamana kadar. İşe yarar bir şey çıkar mı?
"Hafif"Ekli dosyayı görüntüle 9361
Tank çekebiliyormuş
Usb bellegi de sakın alma hocam aynısı bende vardı 1 ay içinde durup dururken bozulduA101'den bir şey almadım bu zamana kadar. İşe yarar bir şey çıkar mı?
Ben 2-3 yil once 60 kusur liraya cok guzel silikon ve deri kilifiyla birlikte almistim, cok para vermissin sanki !!Daha bugun power bank aldik xiaomi mi den 100 lira bayildik 10 binligine. Su fiyatlar komik benim telefona taksam daha cok pil tuketimi yapar kesin
Abi bizimki yeni tip cok ince hafif daha guclusu mi powerbank 2 diye geciyor yani 2. NesilBen 2-3 yil once 60 kusur liraya cok guzel silikon ve deri kilifiyla birlikte almistim, cok para vermissin sanki !!
Sekil 1A: http://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-TELSARJXIAOMI10000 :54 TL
pili öldürmezse şükür et abi arkadaş aldı bum patladıDaha bugun power bank aldik xiaomi mi den 100 lira bayildik 10 binligine. Su fiyatlar komik benim telefona taksam daha cok pil tuketimi yapar kesin