@Porsche Aha Ceyhun sende mi degistirdin kullanici adini 

kanka ekran görüntüsü olduğu çok belli. Kırpmayı unutmuşsun çabuk kimse anlamadan kırp@cussler![]()
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@cussler![]()
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji16][emoji16] buda baya iyiymis hocam![]()
Şaka bir yana, yeni fark etmemin verdiği mahcubiyetle birlikte; yeni yaşının sana huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum. Nice hayırlı yaşlara.![]()
@Cussler
knk 5 kr ya yakar ya yakmazKm de kaç kuruş?
Yok abi ne mahcubiyeti
Şaka bir yana, yeni fark etmemin verdiği mahcubiyetle birlikte; yeni yaşının sana huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum. Nice hayırlı yaşlara.
@Cussler
İnsan evladını arabada unuturmu diyecem ama unutabilir insanız sonuçtahttps://tr.motor1.com/news/182374/hyundai-arka-koltuk-alarmi/
Valla güzel özellik umarım her marka bu özelliği araçlarında kullanır.
Forum ha geberdi ha geberecek sen hala anket diyorsunBir anket açacağım ama tepki görmekten korkuyorum![]()
Ahahahaha. Öncesinde de başka forumdaydım. Orası da mefta olmuştu uyarılarımıza rağmen. Tanınan bir sitenin forumu. Ben mi uğursuzluk getiriyorum nedirForum ha geberdi ha geberecek sen hala anket diyorsun![]()
Hangisiydi simdi ole goster elletme yok bizdeAhahahaha. Öncesinde de başka forumdaydım. Orası da mefta olmuştu uyarılarımıza rağmen. Tanınan bir sitenin forumu. Ben mi uğursuzluk getiriyorum nedir![]()