Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genişlik ne alaka olum yüzsüz olcan biraz :D :D Şapşik ol birazda :)

Hahaha hiç kelime öğrenmedin mi la bizede öğret
La öğreniyorum inceden mesela quattro 4 demek adama diyorum işte 4 tane şundan falan adam 4 dediğimi anlamıyor aq bunların hepsi mal four diyom öyle anlıyor biliyosa. İnsanın öğrenesi gelmiyor zaten çok da umrumda değil.

Birazdan gorecem konuşmalarını hele bi akşam olsun magic showa gidelim. Yanimda 1 saattir alman bir kız oturuyo boş boş etrafa bakıyo gitmiyo acil taktik (kız orta duruyo).
Mesajı yeni gördüm :( Kardeşim genel olarak taktik maktik yok bam bam bam felsefesini benimseyeceksin oralarda. Kız yalnız mı, uzun süredir kimse yok mu? dal gitsin sohbete. Merhaba, öğrenci misiniz, nerede okuyorsunuz vs yardir gitsin. Gitti güzelim Alman. Oysa Alman da seversin sen. Yoksa sadece araçta mı Almancisin [emoji19]

Mesajı yeni gördüm :( Kardeşim genel olarak taktik maktik yok bam bam bam felsefesini benimseyeceksin oralarda. Kız yalnız mı, uzun süredir kimse yok mu? dal gitsin sohbete. Merhaba, öğrenci misiniz, nerede okuyorsunuz vs yardir gitsin. Gitti güzelim Alman. Oysa Alman da seversin sen. Yoksa sadece araçta mı Almancisin [emoji19]
Sadece araçta almanciyim ya kız pek güzel değildi tabi çıta yüksek onuda hesaba katmak lazım.

@gtepro hiç terkedildin mi ya da hiç aldatıldın mı ? Sevgilinin seni kullandığını aslında başkasıyla nişanlı olduğunu falan duydun mu ? Eski sevgilin evlendi barklandı çoluk çocuğu var mı ya da ?e bunların hiç biri olmadıysa ne yaşadın da herkes yanlış oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...