Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana kız gelmiyo herhalde takıldığım ortamlar yanlış ya sanayideyim shshsjs vitara şanzımanı filan indiriyoruz kız mı gelir tabi

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
La şu sabahki alman kız yine beni buldu. Dedim gel bari magic show u birlikte izleyek bide yer verdim. Ama az daha güzel olaydı iyiydi ya neyse bunada şükür.

şakamısın.JPG
Ekli dosyayı görüntüle 8112 arkadaş ben anlamıyorum bu işi millet her yeri değişmiş feleğin çarkıdan geçmiş araçları deli gibi satar benim arabaya gelen tek mesaja bak, ya millet öpülmeyi seviyor yada benim arabada göremediğim bir kusur var :mad:

Son düzenleme:
@gtepro hiç terkedildin mi ya da hiç aldatıldın mı ? Sevgilinin seni kullandığını aslında başkasıyla nişanlı olduğunu falan duydun mu ? Eski sevgilin evlendi barklandı çoluk çocuğu var mı ya da ?e bunların hiç biri olmadıysa ne yaşadın da herkes yanlış oldu
Yahut sevdiğin insanı kaybedip, bir avuç toprağını baş ucuna koydun mu? @gtepro

Yapma Ceyhun. Bunu kendine yapma. Hayatta bazı şeyleri kafaya taktığın zaman, üstüne gittiğin zaman yanlış yaparsın. Kendini zamanın kollarına bırak, bırak ki; bakış açın genişlesin, gelişsin. İnsanları tanımak için kendine zaman ver. Kendini tanı, geliştir, oku, yaz, çiz, gez, dolaş, düşün, hayal et. Bırak senin yaşındakilerin aynı anda 3 ''sevgilisi'' olsun. 30'unda gelecek bile olsa gelecek, o gemi bir gün gelecek güzel kardeşim. Ben 27 yaşındayım, bugüne kadar hayatıma 2 kadın girdi. Biri evlendi, çocukları oldu benim market işlettiğim sitenin 9. katında oturuyor şimdi. Diğerini bilenler bilir. Daha 1 saat falan oldu mezarından döneli. Başkası üzerinden örnek vereyim; en yakın arkadaşlarımdan biri daha ilk sevgilisi ile 2 ay önce tanıştı. Yakın zamanda isteyecekler kızı.

Velhasıl kelam;

Zorlarsan, bakış açın daralır. Kendini üzersin. Her şeyin ilacı zaman kardeşim. Zaman. Unutma ki; Allah herkese bir şekilde nasibini verir. :)

Şunu da kulağına küpe et: asla ama asla kendini başkalarıyla kıyaslama. Başkalarını kendinden küçük, büyük görme.

Yahut sevdiğin insanı kaybedip, bir avuç toprağını baş ucuna koydun mu? @gtepro

Yapma Ceyhun. Bunu kendine yapma. Hayatta bazı şeyleri kafaya taktığın zaman, üstüne gittiğin zaman yanlış yaparsın. Kendini zamanın kollarına bırak, bırak ki; bakış açın genişlesin, gelişsin. İnsanları tanımak için kendine zaman ver. Kendini tanı, geliştir, oku, yaz, çiz, gez, dolaş, düşün, hayal et. Bırak senin yaşındakilerin aynı anda 3 ''sevgilisi'' olsun. 30'unda gelecek bile olsa gelecek, o gemi bir gün gelecek güzel kardeşim. Ben 27 yaşındayım, bugüne kadar hayatıma 2 kadın girdi. Biri evlendi, çocukları oldu benim market işlettiğim sitenin 9. katında oturuyor şimdi. Diğerini bilenler bilir. Daha 1 saat falan oldu mezarından döneli. Başkası üzerinden örnek vereyim; en yakın arkadaşlarımdan biri daha ilk sevgilisi ile 2 ay önce tanıştı. Yakın zamanda isteyecekler kızı.

Velhasıl kelam;

Zorlarsan, bakış açın daralır. Kendini üzersin. Her şeyin ilacı zaman kardeşim. Zaman. Unutma ki; Allah herkese bir şekilde nasibini verir. :)

Şunu da kulağına küpe et: asla ama asla kendini başkalarıyla kıyaslama. Başkalarını kendinden küçük, büyük görme.

Aklıma geldi de bu örneği vermek istememiştim.. Bazı şeyleri çocuk oyuncağı gibi gördükleri için hafife alıyorlar. Klasik soru neden benim yok? neden benim olmuyor ? Sabretmek yok... Öldük bittik kuruduk sabretmekten yav kaç yaşındasın daha neyin isyanı

Aklıma geldi de bu örneği vermek istememiştim.. Bazı şeyleri çocuk oyuncağı gibi gördükleri için hafife alıyorlar. Klasik soru neden benim yok? neden benim olmuyor ? Sabretmek yok... Öldük bittik kuruduk sabretmekten yav kaç yaşındasın daha neyin isyanı

e726370489bf9f6896f79924109fd895.jpg

Abi insan mıyız ya shshsh

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 8113 Ekli dosyayı görüntüle 8112 arkadaş ben anlamıyorum bu işi millet her yeri değişmiş feleğin çarkıdan geçmiş araçları deli gibi satar benim arabaya gelen tek mesaja bak, ya millet öpülmeyi seviyor yada benim arabada göremediğim bir kusur var :mad:
Salla yav en sonunda adamın teki geliyor alıyor. Bu yazanların çoğu galerici. Bana da 18.500 yazdığım arabaya 14 olur mu diyen oldu arayıpta kapıt değişen bunun sen 2000 düş diyen oldu takma bunları elbet satılır. 21500 e gayet uygun bence araç.

normal değil millet yahu sıkma canını
ya sıkmıyorum da octavia kuzu kuzu yatıyo orda fena içimi gıcıklıyo o :D
Sen yine iyi abi Kars'dan arsa teklif etmemişler
küfür etmeyi severim :D
Salla yav en sonunda adamın teki geliyor alıyor. Bu yazanların çoğu galerici. Bana da 18.500 yazdığım arabaya 14 olur mu diyen oldu arayıpta kapıt değişen bunun sen 2000 düş diyen oldu takma bunları elbet satılır. 21500 e gayet uygun bence araç.
ya az once ilanlara baktım 140-145 bin km aralıpında en ucuz ilan benim araba iki gün önce pertten donmesini 21 e satıldı millet harbi üretim eşyasının lojistikteki adı :D

Beyler ssanyong nasıl arabalar yapıyor? @berkertekin abi sen test falan ettin mi bana bi yeri elde kalacak gibi geliyor :D
Son çıkardığı modelleri test etmedim. Ama arkadaşta Actyon Sports (şimdiki Korando sports) pick up'ı var. Net söylüyorum, bindiğim veya kullandığım en medeni pick-up. Yük kapasitesinden biraz kısıp yaprak yay kullanmamışlar arka süspansiyonlarda. SUV gibi gidiyor. İç mekan kalitesi ise Linea veya ilk kasa i30'lar seviyesinde diyeyim. Plastik kalitesi filan vasat ama asla elinde kalmıyor. Sadece koltuklarını çok rahatsız buluyorum. Yani yapı olarak iyi. Çin arabası değil, Kore arabası diyeyim özetle :) Alana naptın demem, alınır araçlar.
En büyük handikapı kaporta ve farlar/stoplar gibi dış aksamları beklenenden pahalı. Bahsettiğim pickup'ın stop lambası benim arabanınkinin tam iki katı fiyatında öyle örnekleyeyim =)

Edit: Adam kapının önünde bekliyor, ben bir çıkıp yine bineyim şu araca :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...