Ne kaldı abi elimizde başkası gelse tarımdan başlarız işe. Gerçi sırf yurt dışından getirilen sebze meyve burda üretilse yine karOylarimiza sahip cikacagiz
Ne kaldı abi elimizde başkası gelse tarımdan başlarız işe. Gerçi sırf yurt dışından getirilen sebze meyve burda üretilse yine karOylarimiza sahip cikacagiz
Trolleyesim geldi kusura bakma o paraya araba kaldimi yahuArkadaşlar 15 bin bütçeyle üniversite öğrencisi için araç önerirmisiniz
Ya haydi hepsini anlarım, elin alışık, daha çok zevk alıyorsun sürmekten vs.vs. de, bir Mazda 3'ü anlamadım hala, bir de Golf'ü. Golf'ün sürüş karakteri zaten Leon'un aynısı. Sadece direksiyon simidi daha kalın ve arkanın kopma eşiği daha yüksek. Nasıl Leon daha iyi Mazda'yı da direk anlamadım zaten. Focus'u da artık t**** maytap geçileceği için karşılaştırmamıştır diye düşünüyorumYahu bu Eren'e ne kadar ayar oluyorum anlatamam. Eski bir karşılaştırma videosunu yeni yükledi bakayım ne diyecek dedim ve sonuç yine aynı. i30, Golf, Megane gt line, Mazda 3, Astra ile karşılaştırdı şu zamana kadar leon'u ve hepsinde de leon'un sürüş zevki daha yüksek, yol tutuşu daha iyi, tercih direkt leon.. Bir focus kaldı karşılaştırmadığı sanırım. Yarın öbür gün onunla da karşılaştırıp tercihim leon diyecek büyük ihtimal. Öyle böyle ayar olmuyorum şu elemana. Okuyacağını bilsem youtube'da ki incelemelerin altında direkt lafı sokacağım ama bir sürü gereksiz tip gelip dolduracak diye bir şey yazamıyorum. İnsanları bu kadar salak yerine koymanın ne manası var anlamıyorum.
Yurtdisindan gelenler bir mahsul almalik ekipde devamini saglayamiyorsun o yuzden disa bagliyiz birazda.Ne kaldı abi elimizde başkası gelse tarımdan başlarız işe. Gerçi sırf yurt dışından getirilen sebze meyve burda üretilse yine kar
'98 FiestaArkadaşlar 15 bin bütçeyle üniversite öğrencisi için araç önerirmisiniz
Abi insan hırslanıyor, böyle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorsun izlerken Şimdi bu adam bu araca böyle yapınca öbürlerinde de acaba kayırdığı bir araba var mı diye şüpheye düşüyorsun. Mazda dahil hepsini gömdü, altın ve son vuruşu da focus'u gömerek yapacak mevzuyu kapatacak bence Çok pis saplayasım var videolarının altında hak ediyor ama malum çok gereksiz tipler var bir şey yazamıyorsunYa haydi hepsini anlarım, elin alışık, daha çok zevk alıyorsun sürmekten vs.vs. de, bir Mazda 3'ü anlamadım hala, bir de Golf'ü. Golf'ün sürüş karakteri zaten Leon'un aynısı. Sadece direksiyon simidi daha kalın ve arkanın kopma eşiği daha yüksek. Nasıl Leon daha iyi Mazda'yı da direk anlamadım zaten. Focus'u da artık t**** maytap geçileceği için karşılaştırmamıştır diye düşünüyorum
Tofaş almada ne alırsan al kardeş..Arkadaşlar 15 bin bütçeyle üniversite öğrencisi için araç önerirmisiniz
Eren abi at be...Abi insan hırslanıyor, böyle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorsun izlerken Şimdi bu adam bu araca böyle yapınca öbürlerinde de acaba kayırdığı bir araba var mı diye şüpheye düşüyorsun. Mazda dahil hepsini gömdü, altın ve son vuruşu da focus'u gömerek yapacak mevzuyu kapatacak bence Çok pis saplayasım var videolarının altında hak ediyor ama malum çok gereksiz tipler var bir şey yazamıyorsun
Dayanın beyler. 3-4 seneye tarımda kalkınmayı sağlayacağım..Size de ucuza kasa kasa ürün veririm.Ne kaldı abi elimizde başkası gelse tarımdan başlarız işe. Gerçi sırf yurt dışından getirilen sebze meyve burda üretilse yine kar
Katil geldi Sevim koş güzel lahanan var mı yengen soruyor...Dayanın beyler. 3-4 seneye tarımda kalkınmayı sağlayacağım..Size de ucuza kasa kasa ürün veririm.
puahahahahaahahah. Lahana kazandırmaz hocam. Ben direk money money money odaklı olacağım. Önceden kariyer kafasındaydım. Şuan ne para kazandırır onun peşindeyimKatil geldi Sevim koş güzel lahanan var mı yengen soruyor...
Hocam bu konuda çok farklı düşünüyorum. Temizi bulunursa Tofaş her türlü alınası bir arabadır. İki pertten toplanıp kaynatılıp bir araba çıkartılmışları kazalarda doğal olarak ikiye bölünüyor diye Taner Saraç denen bir manyağın bayrak tutmasıyla millette çok kötü bir ön yargı oluştu. 70'lerin sonu ve 80'li yıllardaki hemen hemen bütün arabalar özellikle Kuş serisi ile benzer güvenlik seviyesindeler. Dediğim gibi yeter ki temizi bulunsun.Tofaş almada ne alırsan al kardeş..
Kaptanım zenginsin ya...Trolleyesim geldi kusura bakma o paraya araba kaldimi yahu
Başkasının gelmesine gerek yok abi zaten siler yorumunuYahu bu Eren'e ne kadar ayar oluyorum anlatamam. Eski bir karşılaştırma videosunu yeni yükledi bakayım ne diyecek dedim ve sonuç yine aynı. i30, Golf, Megane gt line, Mazda 3, Astra ile karşılaştırdı şu zamana kadar leon'u ve hepsinde de leon'un sürüş zevki daha yüksek, yol tutuşu daha iyi, tercih direkt leon.. Bir focus kaldı karşılaştırmadığı sanırım. Yarın öbür gün onunla da karşılaştırıp tercihim leon diyecek büyük ihtimal. Öyle böyle ayar olmuyorum şu elemana. Okuyacağını bilsem youtube'da ki incelemelerin altında direkt lafı sokacağım ama bir sürü gereksiz tip gelip dolduracak diye bir şey yazamıyorum. İnsanları bu kadar salak yerine koymanın ne manası var anlamıyorum.
Hocam ilk aklıma gelen kullanıcı kitlesi oldu bundan dolayı söyledim ...güvenlik aklıma gelmedi acikcasiHocam bu konuda çok farklı düşünüyorum. Temizi bulunursa Tofaş her türlü alınası bir arabadır. İki pertten toplanıp kaynatılıp bir araba çıkartılmışları kazalarda doğal olarak ikiye bölünüyor diye Taner Saraç denen bir manyağın bayrak tutmasıyla millette çok kötü bir ön yargı oluştu. 70'lerin sonu ve 80'li yıllardaki hemen hemen bütün arabalar özellikle Kuş serisi ile benzer güvenlik seviyesindeler. Dediğim gibi yeter ki temizi bulunsun.
Her gün sabah 6 da kalkıp Tarsusdan 7 trenine binip adana'ya gidiyorum. Sonrada Ötöbüse binip Çukurova Üniversitesine gidiyorum. Ve neredeyse çoğu zaman ayakta gidiyorum günde 3 saatim yolda geçiyor. Üni hayatımı yoksa işkencemi belli değil ama çok şükür halime . Abimin 1995 1.6 polo coupesi var. Zaten sitede de var arabanın konusu. Babamın arabasıda durmuyor yerinde çiftliğe gidip geliyor. BUrdan giden bir sürü arkadaşım var. ARaç aramamızın sebebi bu ama sanırım bulunamayacak öyle bakıp duruyoruz andaval andaval peder beyde arabanın masrafı daha çok olur diyip soğutuyor bizi iyice. Öyle bi haldeyiz ki ister tofaş ister ford ister reno farketmez yani biraz kısmet işi bu işler Abim SAmsunda astsubay onun doğu görevi çıkıcak haziranda o zaman onunkini alacağım büyük ihtimalle yapacak bişi yok galiba 1 yıldan fazla zamandır forudayım @bt Berkeydi sanırım ismin yazdığım her postta yardımcı olmak için uğraştın adamsın broHocam bu konuda çok farklı düşünüyorum. Temizi bulunursa Tofaş her türlü alınası bir arabadır. İki pertten toplanıp kaynatılıp bir araba çıkartılmışları kazalarda doğal olarak ikiye bölünüyor diye Taner Saraç denen bir manyağın bayrak tutmasıyla millette çok kötü bir ön yargı oluştu. 70'lerin sonu ve 80'li yıllardaki hemen hemen bütün arabalar özellikle Kuş serisi ile benzer güvenlik seviyesindeler. Dediğim gibi yeter ki temizi bulunsun.
Oohoooo, kullanıcı kitlesi yüzünden ben bu forumda beyaz bmw 5, estoril blue bmw 3 almayın da ne alırsanız alın desem içimden geçerler Genellemeler üzücü oluyor. Örneğin Tigra'yı, Megane Coupe'yi seviyoruz diye hakkımızda şöyle böyle dedilerHocam ilk aklıma gelen kullanıcı kitlesi oldu bundan dolayı söyledim ...
MultiplaOohoooo, kullanıcı kitlesi yüzünden ben bu forumda beyaz bmw 5, estoril blue bmw 3 almayın da ne alırsanız alın desem içimden geçerler Genellemeler üzücü oluyor. Örneğin Tigra'yı, Megane Coupe'yi seviyoruz diye hakkımızda şöyle böyle dediler