Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oohoooo, kullanıcı kitlesi yüzünden ben bu forumda beyaz bmw 5, estoril blue bmw 3 almayın da ne alırsanız alın desem içimden geçerler :D Genellemeler üzücü oluyor. Örneğin Tigra'yı, Megane Coupe'yi seviyoruz diye hakkımızda şöyle böyle dediler :(
Sen söyle hocam. Arkandayım :D

Oohoooo, kullanıcı kitlesi yüzünden ben bu forumda beyaz bmw 5, estoril blue bmw 3 almayın da ne alırsanız alın desem içimden geçerler :D Genellemeler üzücü oluyor. Örneğin Tigra'yı, Megane Coupe'yi seviyoruz diye hakkımızda şöyle böyle dediler :(
Bizim Tigra varken ki o zaman dutluktu buralar bizede dediler neler neler :) Ama lpg takılmamış boya değişen vs hiçbirşey olmayan gül gibi araçtı o arabayı ilk sürdüğümde aldığım hisleri @sinan abi Panpa ruhunda açıklıyor az çok. Mis gibi arabaydı düğün için satılınca çok üzülmüştüm

[
... 1 yıldan fazla zamandır forudayım @bt Berkeydi sanırım ismin ...
Sonunda R var :D
...♫♪ deli diyorlar bana, desinler değişemem ♪♫...
[

Her gün sabah 6 da kalkıp Tarsusdan 7 trenine binip adana'ya gidiyorum. Sonrada Ötöbüse binip Çukurova Üniversitesine gidiyorum. Ve neredeyse çoğu zaman ayakta gidiyorum günde 3 saatim yolda geçiyor. Üni hayatımı yoksa işkencemi belli değil ama çok şükür halime . Abimin 1995 1.6 polo coupesi var. Zaten sitede de var arabanın konusu. Babamın arabasıda durmuyor yerinde çiftliğe gidip geliyor. BUrdan giden bir sürü arkadaşım var. ARaç aramamızın sebebi bu ama sanırım bulunamayacak öyle bakıp duruyoruz andaval andaval peder beyde arabanın masrafı daha çok olur diyip soğutuyor bizi iyice. Öyle bi haldeyiz ki ister tofaş ister ford ister reno farketmez yani biraz kısmet işi bu işler Abim SAmsunda astsubay onun doğu görevi çıkıcak haziranda o zaman onunkini alacağım büyük ihtimalle yapacak bişi yok galiba 1 yıldan fazla zamandır forudayım @bt Berkeydi sanırım ismin yazdığım her postta yardımcı olmak için uğraştın adamsın bro
Yürütme maliyeti de ucuz olsun diyorsanız Uno 1.1'i tek geçerim. :) Parçası ucuz, yakıtı az. Sadece hırsızlardan biraz sakınmak gerek çünkü kapıları kolayca kanırtılıp açılıyor. Akşam elde teyple inmek gerekir arabadan =)

Sonunda R var :D

...♫♪ deli diyorlar bana, desinler değişemem ♪♫...

Yürütme maliyeti de ucuz olsun diyorsanız Uno 1.1'i tek geçerim. :) Parçası ucuz, yakıtı az. Sadece hırsızlardan biraz sakınmak gerek çünkü kapıları kolayca kanırtılıp açılıyor. Akşam elde teyple inmek gerekir arabadan =)
Polis lojmanından çalmazlar heralde
:d

@Cenk Bence en komiği bu:
Bu yapılanlar Mazda'ya gerçekten ayıp. Mazda 6 nerdeeeeeeeeee Passat nerde :(
Vallahi hocam mazda 6'yı hiç kullanmadığım için hatta test videoları konusunda bile pek bilgi sahibi olmadığım için direkt bir yorum yapamıyorum. Tek yapabildiğim yorum mazda 3'den doğru 6'nın da oldukça ama oldukça güzel bir otomobil olabileceği yönünde. Yol tutuş olarak passat'ın limitleri ve limitlerde hissettirdiği güven duygusu cidden efsane. Ben daha önce hiç bir vw modelinde bu denli güvenli bir viraj sürüşü yaşamamıştım. Konfor konusunda ise zayıf. Arka süspansiyonların çalışma sesleri çok rahat duyuluyor ve ön takımlar bazı yerlerde limitini bitirip pat küt ediyor. Muhtemelen mazda 6 daha iyidir bu konuda ki onlar da öyle söylemiş. Ama mazda 6'nın nasıl bir yol tutuş ve sürüş karakteri var bilemediğim için sallıyorlar mı gömüyorlar mı inan kesin bir şey diyemiyorum.

@Cenk Bence en komiği bu:
Bu yapılanlar Mazda'ya gerçekten ayıp. Mazda 6 nerdeeeeeeeeee Passat nerde :(
Vallahi hocam mazda 6'yı hiç kullanmadığım için hatta test videoları konusunda bile pek bilgi sahibi olmadığım için direkt bir yorum yapamıyorum. Tek yapabildiğim yorum mazda 3'den doğru 6'nın da oldukça ama oldukça güzel bir otomobil olabileceği yönünde. Yol tutuş olarak passat'ın limitleri ve limitlerde hissettirdiği güven duygusu cidden efsane. Ben daha önce hiç bir vw modelinde bu denli güvenli bir viraj sürüşü yaşamamıştım. Konfor konusunda ise zayıf. Arka süspansiyonların çalışma sesleri çok rahat duyuluyor ve ön takımlar bazı yerlerde limitini bitirip pat küt ediyor. Muhtemelen mazda 6 daha iyidir bu konuda ki onlar da öyle söylemiş. Ama mazda 6'nın nasıl bir yol tutuş ve sürüş karakteri var bilemediğim için sallıyorlar mı gömüyorlar mı inan kesin bir şey diyemiyorum.
Bu mazda 6 kasasinin tek kusuru jantlarinda belli sure sonra basincli sudan kaynakli soyulmalar olmasi.onuda genel bulten yayimlayip direkt degisim yaptilar uzmediler kimseyi. Baska sorunu yok param olsa dusunurdum valla

Bu mazda 6 kasasinin tek kusuru jantlarinda belli sure sonra basincli sudan kaynakli soyulmalar olmasi.onuda genel bulten yayimlayip direkt degisim yaptilar uzmediler kimseyi. Baska sorunu yok param olsa dusunurdum valla
Hiç kullanmadım, test sürüşü yapmam lazım ama param olsa sanırım ben de mazda 6'yı seçerdim çünkü mazda'ya güveniyorum bu hususta. Top gear ve carwow derecelendirmelerine baktım her iki araçta aynı puanı almış. Ama mazda 6'da alınabilen bir sistem var G harfiyle başlayan, viraj limitleri konusunda aracı oldukça iyi hale getiren. Muhtemelen o opsiyonu alırdım.

Hiç kullanmadım, test sürüşü yapmam lazım ama param olsa sanırım ben de mazda 6'yı seçerdim çünkü mazda'ya güveniyorum bu hususta. Top gear ve carwow derecelendirmelerine baktım her iki araçta aynı puanı almış. Ama mazda 6'da alınabilen bir sistem var G harfiyle başlayan, viraj limitleri konusunda aracı oldukça iyi hale getiren. Muhtemelen o opsiyonu alırdım.
G vector olmasi lazim virajlarda arac icindeki yolcularin yatmamasi icin

G vector olmasi lazim virajlarda arac icindeki yolcularin yatmamasi icin
Aynen o sistemdi. Bir ara tanıtımını falan izlemiştim ve oldukça beğenmiştim. Para olsa alırdım bir mazda 6 ve ömürlük kullanırdım.
Madem bahsettik paylaşalım bari. Oldukça güzel ve güvenlik adına süper bir donanıma benziyor. Kesinlikle bu opsiyonu alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...