İlk yorumVideonun altındaki yorumlar diyorum başka birşey demiyorum...
İlk yorumVideonun altındaki yorumlar diyorum başka birşey demiyorum...
Çağırmayanlar utansın..Ya da çağırdılar, video sonra yüklenecek..Keşke otopark ekibi de bunu yapabilse ki sinan abi daha iyi anlatırdı. Bakalım kaç bin izlenme alacak bu video.
Aha arabaları okşayan adam yine teste çıkmış Bu adam sürekli okşuyor arabaları anlatırken ya. Yine kapı içlerini okşuyor, dışta omuz çizgisini okşamış. USB girişini, kolçak altı gözü, torpidoyu filan hep okşamış yine. Benim arabamı böyle okşasa namus meselesi yaparım
Ahahahhha arabalari okşayan adam yorumu iyiymiş .Aga pişman oldum paylastigima aynı şeyleri tekrarlayıp durdu anlatamadı yine...Aha arabaları okşayan adam yine teste çıkmış Bu adam sürekli okşuyor arabaları anlatırken ya. Yine kapı içlerini okşuyor, dışta omuz çizgisini okşamış. USB girişini, kolçak altı gözü, torpidoyu filan hep okşamış yine. Benim arabamı böyle okşasa namus meselesi yaparım
İste eğer çağırmışlarsa videonun yüklenme zamanından bahsediyorum. Çağırmamışlarsa zaten başka bi mesele. Bence bu videonun çekim kalitesi iyi değil ama ilk yükleyen olduğu için avantaj sahibi. Böyle ilk sürüşlerde montajla vs uğraşmadan hemen yüklemek lazım diye düşünüyorumÇağırmayanlar utansın..Ya da çağırdılar, video sonra yüklenecek..
Aynen. Direk montajlayıp yükleyeceksin. Vakit kaybetmemek lazım. Mesela Citroen'nin son modeli de biraz geç yüklendi.İste eğer çağırmışlarsa videonun yüklenme zamanından bahsediyorum. Çağırmamışlarsa zaten başka bi mesele. Bence bu videonun çekim kalitesi iyi değil ama ilk yükleyen olduğu için avantaj sahibi. Böyle ilk sürüşlerde montajla vs uğraşmadan hemen yüklemek lazım diye düşünüyorum
Kafalar pırıl piril...Ekli dosyayı görüntüle 9670
Allahım, ne dertler var böyle!!Kafalar pırıl piril...Ekli dosyayı görüntüle 9670
Karteri delmediyse pek sıkıntı yok gibiBu video paylaşıldı mı bilmiyorum ama yazık oldu arabaya
Yazık olmuş. Aynı durumda arkadaşım frene fazla asılıp aracın burnunu yere yapıştırdığı için karteri delmişti. Refleks tabii ama bu tarz durumlarda frenden ayağı çekmek gerek.Bu video paylaşıldı mı bilmiyorum ama yazık oldu arabaya
Yazık olmuş. Aynı durumda arkadaşım frene fazla asılıp aracın burnunu yere yapıştırdığı için karteri delmişti. Refleks tabii ama bu tarz durumlarda frenden ayağı çekmek gerek.