Tam göremiyorum ama inşaallah camı açık bir araba yoktur. Zira cam açıkken bu olursa hiç de hoş şeyler olmaz yanibu olay geldi aklıma kanalizasyon sözü gecince
Tam göremiyorum ama inşaallah camı açık bir araba yoktur. Zira cam açıkken bu olursa hiç de hoş şeyler olmaz yanibu olay geldi aklıma kanalizasyon sözü gecince
En az 1 ay boyunca hamam yolu gozukurTam göremiyorum ama inşaallah camı açık bir araba yoktur. Zira cam açıkken bu olursa hiç de hoş şeyler olmaz yani
Soldaki jeep son anda sağ camını kapamış gibi geldi bana daTam göremiyorum ama inşaallah camı açık bir araba yoktur. Zira cam açıkken bu olursa hiç de hoş şeyler olmaz yani
En az 1 ay boyunca hamam yolu gozukur
Hamamda kendini yıkarsın, aracın içini de artık naparsın Allah bilir. O koltuklar, tavan döşemeleri, konsol.. Aman Allah'ım düşünemiyorumSoldaki jeep son anda sağ camını kapamış gibi geldi bana da
bu olay geldi aklıma kanalizasyon sözü gecince
Müdür hoşgeldin müdür ama sen testte yoksun herhaldebu arada oto paü @Koraykaya ve @emert20 alfa testinde
Ben yokum abi kameralarla zaten aram yok bi de eve misafirler gelmiş onların yüzüne çıkamadım, zaten çıksam da videoda yer almazdım da taunusu yetiştiremeyeceğiz sanırım bugün, ona da başka bi gün nasipseMüdür hoşgeldin müdür ama sen testte yoksun herhalde
Şunu izleyenlerin zamanına yazikOtomotiv sektörü ilerliyor ama işte böyle ilerlemese mi
Ben izledim bakayım Doğan ağa yanlar dedim sadece bir dönüşte yanladı ondan sonra trafik dur kalkŞunu izleyenlerin zamanına yazik
Anlatan Adamlarin çektiği Supra di mi bu abi çok fena bu zalımm ya neyse haftasonu izlerim
Nolur MAZDA MX5 OLMASIN O NOLUROtomotiv sektörü ilerliyor ama işte böyle ilerlemese mi