Hayır o DRİFT YAPAN ARABA (Dönemedi.)Nolur MAZDA MX5 OLMASIN O NOLUR
Hayır o DRİFT YAPAN ARABA (Dönemedi.)Nolur MAZDA MX5 OLMASIN O NOLUR
Aynen Anlatan adamlarAnlatan Adamlarin çektiği Supra di mi bu abi çok fena bu zalımm ya neyse haftasonu izlerim
Bu tarz otomobillerde yapılan işlere ve ortaya çıkan şeylere çok saygı duyuyorum ama otomobil olarak baktığımda hiç sevmiyorum. Çünkü otomobil olmaktan çıkıp tamamen konsept bir ürün haline geliyor. Keşke benim olsa dedirtmiyor bana yani.
Tiner cozumuArabaya yeni eklenmiş. Arka tamponda..
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takipçi kasma vol.448237194784239478Otomotiv sektörü ilerliyor ama işte böyle ilerlemese mi
Herkesin bakış açısı farklı tabi ben de zevkine izliyorum benim de olsa şöyle arabam filan demiyorum çok şükür halimden memnunum yaniBu tarz otomobillerde yapılan işlere ve ortaya çıkan şeylere çok saygı duyuyorum ama otomobil olarak baktığımda hiç sevmiyorum. Çünkü otomobil olmaktan çıkıp tamamen konsept bir ürün haline geliyor. Keşke benim olsa dedirtmiyor bana yani.
Hemen bir WD40.Arabaya yeni eklenmiş. Arka tamponda..
Çok şükür tabii ki Bu tarz otomobiller çok ütopik ve kullanımı zor hale geldiği için şahsen bende sahip olma isteği uyandırmıyor. Hatta bugatti gibi çok güçlü ama günlük olarak da kullanılabilecek kıvamda otomobiller olduğunda bile sahip olma isteğim olmuyor. Bunlar süper hızlı makineler olduğu için otomobilden çok uçak gibi geliyor bana. Otomobil dediğin biraz zorlanacak hızlanırkenHerkesin bakış açısı farklı tabi ben de zevkine izliyorum benim de olsa şöyle arabam filan demiyorum çok şükür halimden memnunum yani
cifle pırıl pırıl olur biraz da bastırarak cillop.Arabaya yeni eklenmiş. Arka tamponda..
Valla bende de öyle abi daha çok özel olan araçlar var mevzu fiyatı ve beygiri vs olmuyor bir süre sonraÇok şükür tabii ki Bu tarz otomobiller çok ütopik ve kullanımı zor hale geldiği için şahsen bende sahip olma isteği uyandırmıyor. Hatta bugatti gibi çok güçlü ama günlük olarak da kullanılabilecek kıvamda otomobiller olduğunda bile sahip olma isteğim olmuyor. Bunlar süper hızlı makineler olduğu için otomobilden çok uçak gibi geliyor bana. Otomobil dediğin biraz zorlanacak hızlanırken
Beyler @alfhonso müdürümüze birde burdan çok çok teşekkür etmek istiyorum sağolsun arabasını alın takılın istediğiniz gibi diyerek bize verdi. Sayesinde herkesin bahsettiği hisli direksiyon terimini deneyimleyerek öğrenmiş olduk.
Çok net söyleyeyim yani Bugatti mi istersin yoksa warmhatch mi istersin deseler düşünmeden warmhatch tercih ederim.. Warmhatch'den 208 gti by ps, fiesta st ve hothatch liginden type r, megane rs, focus rs gibi araçlar beni daha çok güldürüp daha fazla heyecanlandırıyor. Şimdi tabii insanlar ' sallama kardeşim ikisini yan yana koysalar sanki bugatti'yi almayacaksın ' diyebilir. Evet, belki o an daha fazla teknolojinin ve şaşanın büyüsüne kapılabilirim ama gönlüm her daim daha fazla otomobile benzeyen makinelerden yana.Valla bende de öyle abi daha çok özel olan araçlar var mevzu fiyatı ve beygiri vs olmuyor bir süre sonra
Abi valla beni ifade ettin yav kimseye anlatamıyorum bu durumu. 2005 Clio Rs alıcan düz Clio sanıyo herkes zaten 10 numara araba bence seve seve binerim yani benim düşüncem buÇok net söyleyeyim yani Bugatti mi istersin yoksa warmhatch mi istersin deseler düşünmeden warmhatch tercih ederim.. Warmhatch'den 208 gti by ps, fiesta st ve hothatch liginden type r, megane rs, focus rs gibi araçlar beni daha çok güldürüp daha fazla heyecanlandırıyor. Şimdi tabii insanlar ' sallama kardeşim ikisini yan yana koysalar sanki bugatti'yi almayacaksın ' diyebilir. Evet, belki o an daha fazla teknolojinin ve şaşanın büyüsüne kapılabilirim ama gönlüm her daim daha fazla otomobile benzeyen makinelerden yana.
Ee bazı şeyler öyle sadece 0-100'le, beygirle, acayip derecede hızlı olmakla ifade edilemezAbi valla beni ifade ettin yav kimseye anlatamıyorum bu durumu. 2005 Clio Rs alıcan düz Clio sanıyo herkes zaten 10 numara araba bence seve seve binerim yani benim düşüncem bu
Kardeş sen kimsin kimlerdendin ben çıkaramadım kusura bakma eski olduğunu biliyorum Ama
Döse bak döse
Volvocu reyiz işteKardeş sen kimsin kimlerdendin ben çıkaramadım kusura bakma eski olduğunu biliyorum Ama