Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelik farkımız var. Başlıca kriterim daha az yaksındı benim. 308'de comfort donanımdı zaten. Tasarımı dışında aradığım bir şeyi var dersem yalan olur. Hatta 308'in deposunda yakıt çalkalanma sesi geliyordu, bunda o da yok. O seste bazen sinir bozucu oluyordu.

Koltuk ısıtması, ön cam buğu çözücü vs. hiç biri yok bende. Muadil donanımlarda az yakan bir araba için baya parayı gözden çıkarmak gerekir.

Kaç ay geçti o buğu önleyici sprey konusunun üstünden, mazda 3'ün ön cam buğu çözücü özelliği kafamda yer etmiş. :D
Ahahahha ya varya sesli guldum :D yanliz yeni kasa mazda 3 lerde on cam bugu cozucu olmayabilir bende var bi kac kere ankarada ise yaradi sagolsun . Malum mazda 2011 de pazarda tutunmak icin allah ne verdiyse koydu simdi yenilerinde sunroof kaldirdilar istesenizde alamazsiniz bi degisik durum o zaman da bahsetmistimde on cam isiticisi digerlerinden daha cok yansima yapiyor hos degil o

Son düzenleme:
Sana forumca toplanıp benzin alalım hediye olarak kdkckznx

Ben onurlu adamım, öyle elden para almam ben.. Ben kendi kendimi Challenge soktum. Ve bunu başarmaya çalışıyorum. Çalışma azmi ile dolup kariyerimde yükselmeye çalışıyorum. Bu beni motive ediyor :)

Ben 330 bin liralık evi almak üzere iken güvenlik kaygıları sebebiyle kapıdan döndüm.. :)

Bizim 1.4 TSI Passat 7.5 yakıyor esas sizin durum biraz anormal :eek:.

Az önce bakıp detay yazamamıştım.

Sizin passat kaç model bilmiyorum. 2015'e baktım örnek olarak.
2015 passat 1.4tsi dsg
Ş.içi 6.0, ş.dışı 4.4, karma 5.0 fabrika tüketim verisi var.

2014 polo 1.4tsi dsg
Ş.içi 7.7, ş.dışı 4.7, karma 5.8 fabrika tüketim verisi gözüküyor.
Kuzenimdeki polo 2014 model zaten. 8-9 anormal gelmiyor bana açıkçası. Kullanıma ve yol şartlarına göre değişir tabii.

Son düzenleme:
Ya aslinda arabayi alirkende fazla yakacagini tahmin ediyordum. Ama benzin fiyatlarininda boyle tavan yapacagini dusunmedim. Benzinle kalmadi servisiydi bakimiydi sigortasiydi cok yordular. Su anda yillik 10 milyar arabaya gidiyor benimde sabrim azaliyor hayirlisi
Abi bence değiştir ya hani donanımlı tamam da yakıtı hakkatten çok gitse araba biraz tamam diyecem de ben dayanamazdım yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...