Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bida ban yersem 1 sene kaybolurum o yüzden yememem lazım
Edit: bu arada ben banlıyken ulan dedim sitenin bi bugu falan vardır vs bakayım dedim isim değiştirme vs bayağı bişey buldum da yokmuş eğer varaa banlı biri uğraşmasın boşa yani

Son düzenleme:
Harbi ya video çektim araç içinden de fotoğraf çekinmeyi unuttuk :D
Bi dahaki buluşmalara artık :)
Bizi izleyen bmw için berker abinin yorumu çok iyiydi
“Bu akşam o bmw patlar”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Agaa bee , kaçırdık oldu mu şimdi o_O
Bir dahaki sefere insallah
abi denizli veya aydın taraflarına yolun düşerse bekleriz bizde :D
Aramadan gecmem beyler :D @alfhonso ve @emert20 i de alip sondaj kulesine goturcem sizi :D
valla yanınızda olmasam da @bt abi ile konuşmamızla sanki sizleymişim gibi hissettim sağolun :D bu arada o bmw harbiden patlar :p
Aga o bmw patlamis :D
upload_2017-10-29_0-25-45.png
saka saka :D
Valla Petlas'a ben de sallamıştım burada inkar etmeyeceğim, ama arabaya binince hak verdim. Araba ana yola çıkarken bile çizgide gitmek istemiyor. En kaliteli lastik takılsa bile kocabaş çok huysuz, arkasını gezdirecek kaçarı yok, bari yakınca ciğerini yakmayacak lastikler olsun :)
İzmit ziyaretlerinde her zaman bekleriz.
Eywallah Berker, biz de istanbul a bekleriz :D

Ekli dosyalar

• upload_2017-10-29_0-30-20.png
    upload_2017-10-29_0-30-20.png
    742.4 KB · Görüntüleme: 209
İyi geceler. Tüm günümü aldı aile hayatı.
Haftasonları fix kızımla ilgileniyorum. Ne video ne doğru düzgün yorum yapıyorum.. Valla işte olsam daha aktif forumda olurum..
İnsanın evinde vakit gecirmeside ayrı bir lezzet.. Adım adım ilk kutusu geldi. Kitapdaki tavsiyeler ve oyuncaklar çok başarılı oldu.. Bu gun bol bol güldük. Yeni hamakta çok başarılı çıktı. Mışıl mışıl uyuyor.. Herkesi uyuttum. Kapıları bacaları kitledim, kombiyi actım.. Sesiz bu ortamda uykumun gelmesini bekliyorum.., :)

Beyler, Black Mesa isminde bir oyun var. Daha doğrusu efsane oyun Half - Life'ın birebir aynısı, konusu v.s ama görselleştirme falan daha kaliteli. Steam'de indirimde ve bu oyunu oynayan, hakkında bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...