Buna iyi güldümHe abi ben de taunus seven bi insan olduğum için araştırırken çoğu kişi aöylüyordu 5. Vites ötme vs ama niye oluyo ne oluyo sonucunda bilmiyorum. Neyse bişey olmaz yav forttur günahı yoktuurr bas gitsin
Buna iyi güldümHe abi ben de taunus seven bi insan olduğum için araştırırken çoğu kişi aöylüyordu 5. Vites ötme vs ama niye oluyo ne oluyo sonucunda bilmiyorum. Neyse bişey olmaz yav forttur günahı yoktuurr bas gitsin
manuel yazmis ya [emoji35] [emoji35] [emoji35]https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-e90-m3-boyasiz-49.750km-496611923/detay
Can eyilik yine sağlam fiyat yazmış
Bu arabaya önceki sahibinin istediği fiyat 250.000 lira filandi galiba hatırlıyorum tam emin değilim ama aklıma gelmişken yazayım dedimmanuel yazmis ya [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok be abi 2.0 lar 10 artıyosa 5 artar. 1.6 lar 10 artıyosa 15 artarSon mtv zamlardan sonra 2000 motor arabaların fiyatları (ikinci el 1600 üzeri arabalar) düşermi..
Haydaaamanuel yazmis ya [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harbi ya video çektim araç içinden de fotoğraf çekinmeyi unuttuk
Bi dahaki buluşmalara artık
Bizi izleyen bmw için berker abinin yorumu çok iyiydi
“Bu akşam o bmw patlar”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir dahaki sefere insallahAgaa bee , kaçırdık oldu mu şimdi
Aramadan gecmem beyler @alfhonso ve @emert20 i de alip sondaj kulesine goturcem siziabi denizli veya aydın taraflarına yolun düşerse bekleriz bizde
Aga o bmw patlamisvalla yanınızda olmasam da @bt abi ile konuşmamızla sanki sizleymişim gibi hissettim sağolun bu arada o bmw harbiden patlar
Eywallah Berker, biz de istanbul a beklerizValla Petlas'a ben de sallamıştım burada inkar etmeyeceğim, ama arabaya binince hak verdim. Araba ana yola çıkarken bile çizgide gitmek istemiyor. En kaliteli lastik takılsa bile kocabaş çok huysuz, arkasını gezdirecek kaçarı yok, bari yakınca ciğerini yakmayacak lastikler olsun
İzmit ziyaretlerinde her zaman bekleriz.
Mustangle mi götürürsün abiBir dahaki sefere insallah
Aramadan gecmem beyler @alfhonso ve @emert20 i de alip sondaj kulesine goturcem sizi
Aga o bmw patlamis
Ekli dosyayı görüntüle 9818 saka saka
Eywallah Berker, biz de istanbul a bekleriz
Buyur gel abi ne zaman istersen Dizel motor sesi duymaktan ciğerim soldu