Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara burada Emre Yücelen ismi geçmişti, ben de takip ederim analizlerini. Bir ara Oğuz Aksaç analizi yapmıştı, ki buyrun videosu
Şimdi de Emre Yücelen Oğuz Aksaç'la röportaj yapmış. Normalde bu kadar uzun videolar izlemem ama adam hakikaten donanımlı, fikirleri güzel. Vakti olanlar için buyrunuz

Bir ara burada Emre Yücelen ismi geçmişti, ben de takip ederim analizlerini. Bir ara Oğuz Aksaç analizi yapmıştı, ki buyrun videosu
Şimdi de Emre Yücelen Oğuz Aksaç'la röportaj yapmış. Normalde bu kadar uzun videolar izlemem ama adam hakikaten donanımlı, fikirleri güzel. Vakti olanlar için buyrunuz

evet ben yazmıştım :) izleyeyim röportajı. biraz itici biri gibi aslında Emre Yücelen, ama takdir edilesi iş yapıyor

Araba 5. Viteste ötüyor ama soluksuz 170 e çıkıyor İzmir otogar Çiğli arası güzel zamanlar geçirdik beraber. O otobanimsi yolda yaylanmasi 170 le giderken daha da gidecek hava vermesi falan çok güzel duygular ha

5nci vitesteki ötme nası bi ötme? uzun yolda basınca sanki yola yapışıyor hissi yaratıyor. Cidden çok hoş

O ses 5. Viteste geliyorsa diferansiyelden gelmiyor mudur müdür beyy

yüksek ihtimalle de sarsma da yok diyorrr teknik bilgim o kadar yok, kesin yargıda bulunamadım. eski 131 şahinlerde çok rastlanırdı, başımıza da geldi ama sesi tam olarak duymadığımdan bişi diyemedim

Kötü bir haber suanki ruhsat sahibi 3 yıldır sigortasız bindiği için 3 bin lira sigorta çıkıyor şuan. Ama bazı noterler sigortasız satış verebiliyorlarmis. Öyle yapabilirsek 800 lira sigorta çıkıyor bakalım nasıl yapcaz
One ya eski sahibinin ödemesi gerekmiyor mu onu

yüksek ihtimalle de sarsma da yok diyorrr teknik bilgim o kadar yok, kesin yargıda bulunamadım. eski 131 şahinlerde çok rastlanırdı, başımıza da geldi ama sesi tam olarak duymadığımdan bişi diyemedim
He abi ben de taunus seven bi insan olduğum için araştırırken çoğu kişi aöylüyordu 5. Vites ötme vs ama niye oluyo ne oluyo sonucunda bilmiyorum. Neyse bişey olmaz yav forttur günahı yoktuurr bas gitsin

He abi ben de taunus seven bi insan olduğum için araştırırken çoğu kişi aöylüyordu 5. Vites ötme vs ama niye oluyo ne oluyo sonucunda bilmiyorum. Neyse bişey olmaz yav forttur günahı yoktuurr bas gitsin
Muayene de yok. Eski sahibi dediğim zaten dayım da ruhsat sahibi de dayımın kayinbiraderi zaten. Babam eski trafik takipçi çözer diye umuyorum şuan :D

ouuu hadi hayırlı işler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...