600kusur hp arabayla 20°açı vermişler bravo(!!!)Ferrari kullanan apaciler de hiç çekilmiyor arkadaş...
600kusur hp arabayla 20°açı vermişler bravo(!!!)Ferrari kullanan apaciler de hiç çekilmiyor arkadaş...
Oynadım ve bitirdim hocam, kendimce eskisi kadar keyifli olmasa da; fizik motorunun değişmesi ve cesetlerin daha parça pinçik olması hoşuma gitti. İyi de bir nostalji olmuştu. Bir takım problemleri yok değil tabi. Mesela; depar atmak çok garip olmuş yeni fizik motoruyla. Şöyle tezahür edeyim; yüksek hızlarda daha araba limitlerine ulaşmamış ama lastikler ben bittim abi diyip yüzmeye başlar ya, aynı o hissi uyandırdı bende. Yağ üzerinde kayıyormuş gibi depar atıyor karakter. Ben oyunu ilk olarak orta zorlukta bitirdim ve baya keyif aldım. Aylar sonra tekrar bitirmek için başlamak istedim ve en zor seviyede açtım. Zombiler ve yaratıklar tamam yine ölüyorlar eyvallah ama o paralı askerler... Tek atıyorlar resmen. İmkanı yok en zorda onları elimine edemedim, en sonunda pes edip zorluğu düşürdüm. Tavsiye ederim hocam alın oynayın.Beyler, Black Mesa isminde bir oyun var. Daha doğrusu efsane oyun Half - Life'ın birebir aynısı, konusu v.s ama görselleştirme falan daha kaliteli. Steam'de indirimde ve bu oyunu oynayan, hakkında bilgisi olan var mı ?
Ben de 98'den kalma orijinal kutusunda üzerinde cd key ile beraber oyun var. Ama cd key başkası tarafından kullanılıyor diyor. Muhtemelen yıllar içinde başkasına vermişler. Steam'de Half life source ve Black mesa var. Half life source'da xen bölümleri de var ve orijinal oyuna çok yakın. Black mesa ise görselleştirmeleri falan çok güzel olmuş ama xen bölümü yok. Aralık'ta gelecek diyorlar. Hangisini alsam bilemedim o sebeple sordum birazdaOynadım ve bitirdim hocam, kendimce eskisi kadar keyifli olmasa da; fizik motorunun değişmesi ve cesetlerin daha parça pinçik olması hoşuma gitti. İyi de bir nostalji olmuştu. Bir takım problemleri yok değil tabi. Mesela; depar atmak çok garip olmuş yeni fizik motoruyla. Şöyle tezahür edeyim; yüksek hızlarda daha araba limitlerine ulaşmamış ama lastikler ben bittim abi diyip yüzmeye başlar ya, aynı o hissi uyandırdı bende. Yağ üzerinde kayıyormuş gibi depar atıyor karakter. Ben oyunu ilk olarak orta zorlukta bitirdim ve baya keyif aldım. Aylar sonra tekrar bitirmek için başlamak istedim ve en zor seviyede açtım. Zombiler ve yaratıklar tamam yine ölüyorlar eyvallah ama o paralı askerler... Tek atıyorlar resmen. İmkanı yok en zorda onları elimine edemedim, en sonunda pes edip zorluğu düşürdüm. Tavsiye ederim hocam alın oynayın.
Direkt Black Mesa'yı al abi. Zamanında milyon kere orijinal oyunu bitirdim, geçenlerde de Black Mesa'yı. Detaylar olsun, espriler olsun, diyaloglar olsun o kadar aslına sadık, o kadar güzel göndermeler yapmışlar ki zevk ala ala oynadım. Ekledikleri şeyler de gerçekten çok başarılı. Hem yeni müzikler, hem source motorunun imkanlarıyla sağlanan bulmacalar oyuna ayrı bir zevk katmış. Xen bölümlerinin olmamasına takılma, zaten Aralık'ta gelecek onlar. Diğer yandan HL: Source asıl oyunun meyvesini yemek amacıyla Valve tarafından ortaya atılmış ne idüğü belirsiz bir şey.Ben de 98'den kalma orijinal kutusunda üzerinde cd key ile beraber oyun var. Ama cd key başkası tarafından kullanılıyor diyor. Muhtemelen yıllar içinde başkasına vermişler. Steam'de Half life source ve Black mesa var. Half life source'da xen bölümleri de var ve orijinal oyuna çok yakın. Black mesa ise görselleştirmeleri falan çok güzel olmuş ama xen bölümü yok. Aralık'ta gelecek diyorlar. Hangisini alsam bilemedim o sebeple sordum birazda
Eyvallah hocam. Hemen hemen çoğu yoruma da baktım ve neredeyse kimse olumsuz bir şey dememiş. Aydınlattığın için teşekkür ederim, hazır indirimdeyken alayım Black Mesa'yıDirekt Black Mesa'yı al abi. Zamanında milyon kere orijinal oyunu bitirdim, geçenlerde de Black Mesa'yı. Detaylar olsun, espriler olsun, diyaloglar olsun o kadar aslına sadık, o kadar güzel göndermeler yapmışlar ki zevk ala ala oynadım. Ekledikleri şeyler de gerçekten çok başarılı. Hem yeni müzikler, hem source motorunun imkanlarıyla sağlanan bulmacalar oyuna ayrı bir zevk katmış. Xen bölümlerinin olmamasına takılma, zaten Aralık'ta gelecek onlar. Diğer yandan HL: Source asıl oyunun meyvesini yemek amacıyla Valve tarafından ortaya atılmış ne idüğü belirsiz bir şey.
Umarım ileride Black Mesa'yı yapan elemanlar Half-Life'ın ek paketlerine de el atar, onları da oynayabiliriz güncel motorla.
forumda dikkat ettim taunus-alfa-bmw sevgisi üst seviyede
Ahahahahah en son ekonomik kötü gidişe ayaklanma Lale devri sonu oldu.1718-1730 Ümidim yok büyüklerimiz daha iyi bilir tabiMillet bir şey soracam yav sizce bu zamlar böyle patır patır devam ederse halk ayaklanır mı? Ayaklanırsa zamlar çekilir mi?