Su anda ulkeyi ayakta tutan tek durum vergisini duzgun veren insanlar. Onlarda pes ederse evet muhtemelen .Millet bir şey soracam yav sizce bu zamlar böyle patır patır devam ederse halk ayaklanır mı? Ayaklanırsa zamlar çekilir mi?
Su anda ulkeyi ayakta tutan tek durum vergisini duzgun veren insanlar. Onlarda pes ederse evet muhtemelen .Millet bir şey soracam yav sizce bu zamlar böyle patır patır devam ederse halk ayaklanır mı? Ayaklanırsa zamlar çekilir mi?
Düşündüğümüzde 3.2 ten lpg alan biri normal şartlarda benzinden yaklaşık 2-3 lt fazla yakarak 100 km yi bitiriyor. Kaba hesapla benzin-lpg karşılaştırmasında.100 km de 10 lira kar ediliyor lpg yle. Alınacak arıza riski performans kaybı,kapalı garajlara girememe,bagaj hacmi kaybı,ruhsata işletme,takma maliyeti derken mantıksız bir hale geliyor gibi geldi bana ne dersiniz?lpg ile benzin arasında çok da fark yok
Valla akaryakit basliginda lpg icin 50 litrede 100 lira diyen falan var ilgincDüşündüğümüzde 3.2 ten lpg alan biri normal şartlarda benzinden yaklaşık 2-3 lt fazla yakarak 100 km yi bitiriyor. Kaba hesapla benzin-lpg karşılaştırmasında.100 km de 10 lira kar ediliyor lpg yle. Alınacak arıza riski performans kaybı,kapalı garajlara girememe,bagaj hacmi kaybı,ruhsata işletme,takma maliyeti derken mantıksız bir hale geliyor gibi geldi bana ne dersiniz?
İşte kaba değer attım hesap eden vardır diyeValla akaryakit basliginda lpg icin 50 litrede 100 lira diyen falan var ilginc
Yok hesabinin benzerini ali abide yapmisti bu saatten sonra lpg cokda mantikli degilİşte kaba değer attım hesap eden vardır diye
LPG ile de olmuyooor LPG siz de olmuyor. Taunusa nasıl bincez tüpsüz?
Bunu nerden buldun. Hikayesi nedir.
Ds5 in orta konsolu.Beğendiniz mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu nerden buldun. Hikayesi nedir.
Senin hani instan yoktu ?https://www.instagram.com/p/Ba00UHZhXjj/ yapmasam olmazdi
Evet yokSenin hani instan yoktu ?
Ekran resmi paylastim la ben size hic instagram kullanmadim demedimki yaklasik 3 sene once sildim kapadim stolklamak bakmak istedigim sayfalara www. Yazarak tarayicidan bakiyorum bunudami ben soleyeyimSailor ifşa