AhahahahaahahahahahahahahahahahahahhahaEkran resmi paylastim la ben size hic instagram kullanmadim demedimki yaklasik 3 sene once sildim kapadim stolklamak bakmak istedigim sayfalara www. Yazarak tarayicidan bakiyorum bunudami ben soleyeyim
AhahahahaahahahahahahahahahahahahahhahaEkran resmi paylastim la ben size hic instagram kullanmadim demedimki yaklasik 3 sene once sildim kapadim stolklamak bakmak istedigim sayfalara www. Yazarak tarayicidan bakiyorum bunudami ben soleyeyim
Bu kadar hosuna gidecegini bileydim daha once soylerdimAhahahahaahahahahahahahahahahahahahhaha
beni de stolklıyon mu la ? yenge kızıyosa söle ona göre dalga geçelimEkran resmi paylastim la ben size hic instagram kullanmadim demedimki yaklasik 3 sene once sildim kapadim stolklamak bakmak istedigim sayfalara www. Yazarak tarayicidan bakiyorum bunudami ben soleyeyim
Yav ne kizmasi canim ben kendim istedimbeni de stolklıyon mu la ? yenge kızıyosa söle ona göre dalga geçelim
Yav ne kizmasi canim ben kendim istedim
Inanmis gibi yap bari
Gun gelecek beni anlayacak kel ve sisman adam ama cok gec kalmis olacak kızılderili atasozü
Gun gelecek beni anlayacak kel ve sisman adam ama cok gec kalmis olacak kızılderili atasozü
Alfayi sat mazda al , spor salonunu eksik etme artik gerisi ayni ikimizdede panpakel ve şişman kısmı hariç seni anlamayı ne çok istediğimi bilemezsin
Zamaninda tip kazanacak kafam olsaydi muhtemelen m3 e falan biniyor olurdum su an. Peder esegini saglam kaziga bagladi kazan soz dedi aha aldik mazdayiMazdan var instagramın yoqh abee
Alfayi sat mazda al , spor salonunu eksik etme artik gerisi ayni ikimizdede panpa
Çok değişik bir tasarımı var. Uzay gemisi kokpiti gibi. Futuristik
Ds5 in orta konsolu.Beğendiniz mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alirsin alfa olursun kalfamazda binecek kadar zengin olamam .s
Alfada tüp varmi tüpmazda binecek kadar zengin olamam .s
Alirsin alfa olursun kalfa
alfa <3 kenblock
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alfada tüp varmi tüp
Hemen sil admin müdürüm , yayilmasin .o espri kötüydü ama yayılmaz umarım
E daha ucuz araba niye almadin he alaydin daha ucuz koklayan bi arabatüpsüz arabaya binecek kadar zengin değilim .s
E daha ucuz araba niye almadin he alaydin daha ucuz koklayan bi araba
Niye gecen forumda biri arabasini satiyordu 18 miydi neydi dizel 4 litre yakan citroenolm benzinli olup lpgsiz binilebilecek benim bütçemde az yakan araba mı kaldı