Buyur?olm benzinli olup lpgsiz binilebilecek benim bütçemde az yakan araba mı kaldı
Buyur?olm benzinli olup lpgsiz binilebilecek benim bütçemde az yakan araba mı kaldı
Niye gecen forumda biri arabasini satiyordu 18 miydi neydi dizel 4 litre yakan citroen
Buyur?
aha iste bu zenginlikdizel sevmiyorum
süleymana sıradan bi araba gözüyle bakmıyorum abi
Şunu biraz açar mısın? =)....
Süleyman golften güzeldizel sevmiyorum
Süleyman kimSüleyman golften güzel
Arkası da mustangden geniş
Yol, motor, süspansiyon, rüzgar seslerini gayet güzel tecrübe ettirdim. Sağanak yağsaydı panelvan stayla yağmur sesini de dinletirdim de, denk gelmedi.Süleyman golften güzel
Arkası da mustangden geniş
Vesikalık fotoğrafı imzamdaSüleyman kim
Yol, motor, süspansiyon, rüzgar seslerini gayet güzel tecrübe ettirdim. Sağanak yağsaydı panelvan stayla yağmur sesini de dinletirdim de, denk gelmedi.
Trim sesleri de her yerden gelince kısa sürede alışıyor insan
Yalnız, kıraathane taburesi gibi koltukları sayesinde arka diz ve baş mesafesi hakikaten Golf ile kapışır
Mustang ile karşılaştırırsak da benim arabanın içi daha geniş, park sensörü var, kasetçalar var, daha az yakıyor. Mustang'in de dönüş çapı daha iyi (sismak direksiyon kutum sağolsun), ses sistemi daha iyi, hem süspansiyon, hem de koltuklar daha konforlu, abs var, bi de biraz daha iyi kaçıyor
Yani, Mustang ile karşılaştırabiliyorum, o da birşey
Gercekten tamamen sevmedigim tek arac linea. Geri kalanlarda kendi arabam dahil hepsinde birseye takiyorum en ufak bir hata ses beni cildirtiyor . Linea da ise a dan z ye hicbirseyi sevmedim net.araba değil abi o bi ruh, bi yaşam tarzı. @Sailor hariç herkes beğeniyor
Yeni Ibiza ile de karşılaştırayım mı?sonra hakan süleymana sıradan değil diyince şunu açar mısın deniyor
Ah bu senin mükemmelliyetçiliğin bıktım sendenGercekten tamamen sevmedigim tek arac linea. Geri kalanlarda kendi arabam dahil hepsinde birseye takiyorum en ufak bir hata ses beni cildirtiyor . Linea da iste a dan z ye hicbirseyi sevmedim net.
dizel sevmiyorum
Abi cidden senin araba ibizaya 10 basar dfldffsd o paraya 3 corsa alırsın ohhhYeni Ibiza ile de karşılaştırayım mı?
En ufak hata cildirtabiliyor beni. Hatta sol onden gelen trim sesi icin insanlari seferber ettim sinan ceyhun emre servis o ses gelmeye basladigindan beri yuzum hic gulmedi yakasim geliyor bazen . Cok cok kotu bir cukura girdim gece artik bisimi koptu ne cikti ne girdi bilmiyorum trim sesi geliyor arabadan artikAh bu senin mükemmelliyetçiliğin bıktım senden
Sen denizlide yaşıyorsun, bir istanbul trafiğine sahip değilsin. Benzinli araba rahat masraflarını karşılarsın. En basit hypermiling tekniklerini kullanman bile sana yeter. LPG şart değil. Lpg yerine Hypermiling yap yeter. LAstiklerine hava bas, viteside yerinde değiştir, saate 100 km hızı geçme, gazada yüklenme. Miss