Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar açın bir yerlerden Bursaspor'un 2. golünü izleyin. Dün Beşiktaş'ın yediği golden çok daha güzel efsane bir gol oldu az önce :)

Süleyman golften güzel :D
Arkası da mustangden geniş :)
Yol, motor, süspansiyon, rüzgar seslerini gayet güzel tecrübe ettirdim. Sağanak yağsaydı panelvan stayla yağmur sesini de dinletirdim de, denk gelmedi. :)
Trim sesleri de her yerden gelince kısa sürede alışıyor insan :D
Yalnız, kıraathane taburesi gibi koltukları sayesinde arka diz ve baş mesafesi hakikaten Golf ile kapışır :D

Mustang ile karşılaştırırsak da benim arabanın içi daha geniş, park sensörü var, kasetçalar var, daha az yakıyor. Mustang'in de dönüş çapı daha iyi (sismak direksiyon kutum sağolsun:)), ses sistemi daha iyi, hem süspansiyon, hem de koltuklar daha konforlu, abs var, bi de biraz daha iyi kaçıyor:rolleyes:

Yani, Mustang ile karşılaştırabiliyorum, o da birşey :D

Vesikalık fotoğrafı imzamda :)

Yol, motor, süspansiyon, rüzgar seslerini gayet güzel tecrübe ettirdim. Sağanak yağsaydı panelvan stayla yağmur sesini de dinletirdim de, denk gelmedi. :)
Trim sesleri de her yerden gelince kısa sürede alışıyor insan :D
Yalnız, kıraathane taburesi gibi koltukları sayesinde arka diz ve baş mesafesi hakikaten Golf ile kapışır :D

Mustang ile karşılaştırırsak da benim arabanın içi daha geniş, park sensörü var, kasetçalar var, daha az yakıyor. Mustang'in de dönüş çapı daha iyi (sismak direksiyon kutum sağolsun:)), ses sistemi daha iyi, hem süspansiyon, hem de koltuklar daha konforlu, abs var, bi de biraz daha iyi kaçıyor:rolleyes:

Yani, Mustang ile karşılaştırabiliyorum, o da birşey :D

sonra hakan süleymana sıradan değil diyince şunu açar mısın deniyor :p

dizel sevmiyorum
süleymana sıradan bi araba gözüyle bakmıyorum abi :p

Sen denizlide yaşıyorsun, bir istanbul trafiğine sahip değilsin. Benzinli araba rahat masraflarını karşılarsın. En basit hypermiling tekniklerini kullanman bile sana yeter. LPG şart değil. Lpg yerine Hypermiling yap yeter. LAstiklerine hava bas, viteside yerinde değiştir, saate 100 km hızı geçme, gazada yüklenme. Miss

Ah bu senin mükemmelliyetçiliğin bıktım senden
En ufak hata cildirtabiliyor beni. Hatta sol onden gelen trim sesi icin insanlari seferber ettim sinan ceyhun emre servis o ses gelmeye basladigindan beri yuzum hic gulmedi yakasim geliyor bazen . Cok cok kotu bir cukura girdim gece artik bisimi koptu ne cikti ne girdi bilmiyorum trim sesi geliyor arabadan artik

Sen denizlide yaşıyorsun, bir istanbul trafiğine sahip değilsin. Benzinli araba rahat masraflarını karşılarsın. En basit hypermiling tekniklerini kullanman bile sana yeter. LPG şart değil. Lpg yerine Hypermiling yap yeter. LAstiklerine hava bas, viteside yerinde değiştir, saate 100 km hızı geçme, gazada yüklenme. Miss

araba keyif için var, hypermiling kasacağım diye zevkten uzak kalamam :) Denizlinin trafiği de hiç rahat sayılmaz özellikle şehir merkezinde @emert20 ve @Koraykaya biliyor :)

Öyle de şimdi lpgli araba almışken neden benzinde kullansın ben de ayrıca turbo benzin olmadıkça hala şpg fe kullanılmasından yanayım ya alırsın 1.2 atmosferik 5 litre yakar o zaman benzinde yine kullanılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...