Zenginliqaraba keyif için var, hypermiling kasacağım diye zevkten uzak kalamam Denizlinin trafiği de hiç rahat sayılmaz özellikle şehir merkezinde @emert20 ve @Koraykaya biliyor
Zenginliqaraba keyif için var, hypermiling kasacağım diye zevkten uzak kalamam Denizlinin trafiği de hiç rahat sayılmaz özellikle şehir merkezinde @emert20 ve @Koraykaya biliyor
araba keyif için var, hypermiling kasacağım diye zevkten uzak kalamam Denizlinin trafiği de hiç rahat sayılmaz özellikle şehir merkezinde @emert20 ve @Koraykaya biliyor
Zenginliq
Hiç denedinmi normal sürüşte benzinde kaç litre yakıyor.. Merak ettim.
Ama su dakikadan sonra lpg nin tasaruffu cidden onemsenecek seviyede degil sonradan taktiracaksam hic ugrasmam giderek kar azaliyor cunkuyalan yok. Yiyen içen adamız, lpg ile tasarruf yapma ihtimalim varken neden benzinli araba alıp ıkına ıkına gideyim ki yani. Lpgye uyumsuz arabaya lpg takmadığım sürece mahsuru yok
şehir içi 10-12 litre civarı, şehir dışı 7-10 arası kullanıma göre değişir
Ama su dakikadan sonra lpg nin tasaruffu cidden onemsenecek seviyede degil sonradan taktiracaksam hic ugrasmam giderek kar azaliyor cunku
Abi okul ev arası kullanırken çok bir sıkıntı olmuyor tüketim. Bir tek ulus caddesinde sıkışıyorum orda bekliyorum trafikte. Ama çınara bayramyerine gidersem vay halime kalan menzil direkt düşüyor 40 60 km arası.araba keyif için var, hypermiling kasacağım diye zevkten uzak kalamam Denizlinin trafiği de hiç rahat sayılmaz özellikle şehir merkezinde @emert20 ve @Koraykaya biliyor
O zaman buradan başlayayım:bekliyorum
... o paraya 3 corsa alırsın ohhh
Multipla'yı seviyon mu?Gercekten tamamen sevmedigim tek arac linea. Geri kalanlarda kendi arabam dahil hepsinde birseye takiyorum en ufak bir hata ses beni cildirtiyor . Linea da ise a dan z ye hicbirseyi sevmedim net.
Valla bende alistim be gore gore itiraf edeyim butun forum multipla yi beraber sevdikMultipla'yı seviyon mu?
En az %40 tasarruf yapılır senin araba ile şehir içi. Bilinen şeyleri yapsak kafi.
Alfa Romeo 1,6 twinspark motoru aslında 8 subablı olarak üretilmiş, Fiat grubu bu motoru geliştirip Fiat Pratola Serra motorunu yaratmış. Alfa 156da ise 1,6 Fiat Pratola Serra motoru kullanıyor. silidir başına 4 subablı ve cvvt özelliği var. Motorun çok yüksek devirde tork alıyor olması yani bu kadar çok yakıt tüketmesininin sebebi ise Variable İntake sistemin 1,8 ve 2,0 olan versiyonlarda kullanıyor olmasına rağmen 1,6 versiyonda olmayışı. Yani düşük devir cevirirken motora yeretli türbülans ile hava basılamıyor.
1,6 motor 4200- 4500 devirde maksimum torkunu ulşırken, VIS sistemli 1,8 motor ise 3500 devirde maksimum torkuna ulaşıyor.
VIS sistemi iki kademeli hava emiş sistemidir, motora giren havanın yolunu uzatır .
Arabayı daha iyi tanımak yakıt tüketiminide azaltacaktır.
Bu tork devir cizergesi bile bir nimet bence..
Ekli dosyayı görüntüle 9821
abi arabayı satayım niye kullanıyoruz ki o zaman ? hiç masraf olmaz sigorta vize vergi yakıt vs
eyvallah abi teşekkür ederim, gaza dokunmayla dokunmama arasında ciddi fark var. Ama araba istiyor. korayla mertte aynı şeyi söyledi, gerçi testte daha iyi anlatırlar ama gaza dokundukça hızlanması ve motor sesiyle azcık daha azcık daha basmak geliyor insanın içinden
Tşkkrler cnm ama şöyle kırmızı vb. göze batan bir renk olsa benim tercihim olur her zaman. Donanımı daha da kısılabilir. Klima olsun, opsiyonlarından max. kalite ses sistemi olsun, hız sabitleyici olsun, abs olsun. Beklentilerim bu kadar =)@bt abinin arabasını buldum 3 kapılı golf benzinli manuel Boşu çok boştu orta donanım yaptım dsffsdasfdd
Edit:Hem de süleyman grisi
https://www.volkswagen.de/app/konfigurator/vw-de/de/der-golf/30315/38150/comfortline/BQ13AA/2018/2/F14 K5K5/F56 TW/+?page=exterior
Senin araba ancak 3000 - 4500 devir bandında kullanırlısa ekonomik olur. Ama bunuda 5nci ve 4 ncü vitesde iken mümkün. Daha düşük vitesde motor boşa fazladan dönceğinden, bu şehir içi 12 - şehir dışı 7 yakmasına sebeb oluyor.