3 sahnede gozlerim doldu, malum sahnede birkac damla doktuk@saracer 4 gün önce gittim ayla ya ilk defa sinemada ağladım![]()

3 sahnede gozlerim doldu, malum sahnede birkac damla doktuk@saracer 4 gün önce gittim ayla ya ilk defa sinemada ağladım![]()
Aktivasyon kodu mail e gelmiyordu o düzeldi mi forumdaSitede çalışma var foruma da yansıyordur. Biraz hızlandırıyoruz, biraz güvenlik açıklarını kapatıyoruz![]()
O şekilde bence de yasak olması gerek, çoğu kiside ön camda yok yanlarda da 1 numara var ona karışmasınlar5 dakika önce sokaktan geldim b8 Passat kavşakta üstüme kırarak önüme geçti ben de selektör yaptım bu sefer de önümde durup dururken frenledi ve arabada app plaka ve full ön cam dahil simsiyah cam filmi vardı diyeceğim şu devlet cam filmlerinde dediğim kombinasyon da haklı bana gore ne yazık ki çünkü içindeki terörist mi yoksa başka bir tip mi bilemiyorsunuz.
5 dakika önce sokaktan geldim b8 Passat kavşakta üstüme kırarak önüme geçti ben de selektör yaptım bu sefer de önümde durup dururken frenledi ve arabada app plaka ve full ön cam dahil simsiyah cam filmi vardı diyeceğim şu devlet cam filmlerinde dediğim kombinasyon da haklı bana gore ne yazık ki çünkü içindeki terörist mi yoksa başka bir tip mi bilemiyorsunuz.
Düzeldi galiba.Aktivasyon kodu mail e gelmiyordu o düzeldi mi forumda
Hayırdır abi kaybettiysen sıkıntıaraclarin sifreli bijonlarindan gercekten biktim.
Ne kaybetmesi anahtar zamanla kullanila kullanila duzlesiyor kaybolsa daha iyiHayırdır abi kaybettiysen sıkıntı
Geçmiş olsunNe kaybetmesi anahtar zamanla kullanila kullanila duzlesiyor kaybolsa daha iyi
Üzüldüm
Direksiyondaki lag dan rahatsız oldum biraz yapmış olmak için yapmış
Yani soyle videolar izleyince uzuluyorum ya araba yok oyun konsolu hic yokOyunu oynamak için bu kadar ileri gidildiğini ilk defa gördüm ama arkadaş farklı fanteziler peşinde![]()
Yazanin profil resminde 15 temmuz var zaten o yeterince anlatmis kardesimiziEkli dosyayı görüntüle 9961
Adam haklı okadar ileri teknolojimiz varki(!) yabancılar çalabilir
Reyiz armutun iyisini yedigin dogru mu ?Sa forum sakin sakinliği bozim dedim