Yazılım atalım knk 300 tl finans departmanımızdan Yasin Beyle irtibata geçiniz @yasoDiyorsun? @Iskender™
Yazılım atalım knk 300 tl finans departmanımızdan Yasin Beyle irtibata geçiniz @yasoDiyorsun? @Iskender™
Abi bunun kayıt sistemi nasıl oluyor? 24 saat kayıt yapıp 64 gb doldurup ertesi gün siliyor mu yoksa görüntü kaydını nasıl tutuyor?Yani arabanin akusune baglamali yanlis yazmisim tabi bide hareket sensorlu olani almak lazim ki araba park halindeyken vuran vs olursa hayat kurtarir http://www.hepsiburada.com/xiaomi-y...BsdU06J4pCAGxIQrdYO025bCRRjNn4iQaApOoEALw_wcB
Dolunca eskiyi silip ustune yaziyorAbi bunun kayıt sistemi nasıl oluyor? 24 saat kayıt yapıp 64 gb doldurup ertesi gün siliyor mu yoksa görüntü kaydını nasıl tutuyor?
E sabah geldiğinde geceden kalan görüntü nolcak ya da tam kazadan sonra döngüye uğrarsa nolcak bizdeki şansı biliyon abi olur mu olur yaniDolunca eskiyi silip ustune yaziyor
Yani arabanin akusune baglamali yanlis yazmisim tabi bide hareket sensorlu olani almak lazim ki araba park halindeyken vuran vs olursa hayat kurtarir http://www.hepsiburada.com/xiaomi-y...BsdU06J4pCAGxIQrdYO025bCRRjNn4iQaApOoEALw_wcB
vallahi hicbilmiyorum bak onu. Bildigim araba park halindeyken olan kazalari sarsintidan anlayarak farkli yere kisa sureli kayit yaptigi .bahsettigini bilmiyorumE sabah geldiğinde geceden kalan görüntü nolcak ya da tam kazadan sonra döngüye uğrarsa nolcak bizdeki şansı biliyon abi olur mu olur yani![]()
vallahi hicbilmiyorum bak onu. Bildigim araba park halindeyken olan kazalari sarsintidan anlayarak farkli yere kisa sureli kayit yaptigi .bahsettigini bilmiyorum
Mi sarsinti ve gps destekli yapiyor bunu farki oBenim dandik kameram bile hareket olmadan kayıt yapmıyor. Kamera açık ama kayıt ancak önünden bir nesne geçerse oluyor.
Nerden başlasam nasıl anlatsam......Poloya 5 sayfa yazan adam a8 için faruk nafiz çamlıbel olur
Halojen mi farların lütfen led falan de yoksa beni bitirirsinBendeki farlar o dediğinden değil abi.Tekno donanımda gelen far o.Dediğin gibi bir tarafı daha parlak bende de öyle yolda avantajını yaşıyorsun.
Benimle benzer bir mağduriyet yaşayan bir arkadaşımız daha
Bayi burada olsaydı nokian deneyecektim. Ama şehir dışında olunca bu yağmurda çamurda gidip arabada lastik taşımak sıkıntı olacaktı. Malum focus öyle pek geniş değil, arka koltukları falan yatırmam gerekecekti. Mazot parası + sök-tak-balans + depolatma ile beraber nokian, ts 860 ile aynı fiyata denk geliyordu bana.Benimle benzer bir mağduriyet yaşayan bir arkadaşımız dahaEniştem de Mazda için tam tersini yaşadı. Netten satın alacaktı, bayiden alım daha ucuza gelmiş, Nokian alacak
![]()
Hayırdır inşaallah hocam ?"Zaten 3 kuruş paraya çalışıyorum" diye bahsettiği kazancının bile hakkını vermeyen, iş ahlakını çoktan bitirmiş şerefsizlerin allah bin belasını versin. Bu forumda böylesi varsa onların da versin. Valla çirkinleşen ben değilim, memleket iyice şerefsiz haysiyetsiz diyarı oldu.