10 civari dedi srrvisMx5 in masrafı ne tutar abi acaba? Bi tane F30 görmüştüm aynı böyle kaldırıma patlıyor. Direk hurdaya ayırdılar ama yapılabilir mi bilmiyorum
10 civari dedi srrvisMx5 in masrafı ne tutar abi acaba? Bi tane F30 görmüştüm aynı böyle kaldırıma patlıyor. Direk hurdaya ayırdılar ama yapılabilir mi bilmiyorum
Ov geçmiş olsun yağmurda yanlama ve kaldırıma patlama tecrübem benim de var da ne yazıkki ondan sordum10 civari dedi srrvis
Çok yakıyor da ben hep 20 liralık alıyorum@d_yenilmez taunus kaç yakıyo
Dogru abiArkadaşlar zorunlu trafik sigortasının şirketten şirkete değişkenlik gösteren bir durumu benim bildiğim kadarı ile yok. Bu sebeple en hesaplı hangi firma verirsen ondan yaptırmak mantıklı diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Arkadaşlar biraz cahilce bir soru soracağım kusuruma bakmayın. Arabayı geçen ilk 15.000 bakımına götürdüm. Aldıktan sonra antifiriz olayı aklıma takıldı ben de arayıp servise sordum motor için antifirize gerek var mı ya da siz koydunuz mu diye. Servis de ilk 150.000 km için gerek yok. Ondan sonraki her 30.000'de takviye edilmesi gerekiyor dedi ama konuyu aklım tam almadı. Nasıl böyle olabilir ki?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cam suyu antifirizli. Ama arabanın içindeki suya nasıl bakacağımı bilmiyorum. Kaputu yalnızca cam suyu için açıyorum maalesef (keşke motorsan biraz anlasaydım).
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.instagram.com/p/BcDaTUth28D2ZB2lwN1eU6zI_CUZPFSRtaRkHA0/ beğen paylaş kanalıma abone olmayı unutma azhwjzjwzb
Abi kutunun üzerine bakarsan bütün yağlar dünyanın en iyi yağı dışarda bulunmayan castrol yağlar yurtdışı dolumu olur abi ve Türkiye dolumuyla arasında kalite farkı oluyor. Yurtdışı dolumları genelde yetkili servislerde kullanılıyorbu nedir acaba disarda bulunmuyormus ozelligi nedir @yaso