?? Ne demek 5 bin lira 9 kere c-hr bakıma girer o parayaServiste 5 milyar girdi yasasin
Chr ye 1 lira bile harram?? Ne demek 5 bin lira 9 kere c-hr bakıma girer o paraya
100 bin bakimi o?? Ne demek 5 bin lira 9 kere c-hr bakıma girer o paraya
93 bin de. Bir adet suspansiyon sanziman filtresi v kayislari bakim vs var kalem kalem.@Sailor kaptan senin araba kaç binde? Bi de bakım niye o kadar pahalı tuttu, fiyatın detaylarını merak ettim
Canın sağolsun 100.000 bakım corollanın 850 lira tutmuştu 110.000 900 lira100 bin bakimi o
@alfhonso abi banlar mısın bu ayuyu sıkıldım ben bu çocuktan lütfeeeğnChr ye 1 lira bile harram
Yav gerçekleri söylüyorum ama gerekirse gireriz mapusa doktor@alfhonso abi banlar mısın bu ayuyu sıkıldım ben bu çocuktan lütfeeeğn
Sus payı olarak geldiğinde sana yarım depoluk hak veriyorum.300 km gel kullan.Nasıl şimdi C-hr güzel mi?Yav gerçekleri söylüyorum ama gerekirse gireriz mapusa doktor
Yavrum istanbul arabasi farkli ama. Suspansiyon zaten bitti. Klasik sanziman filtresi 1 300 e geliyor. 100 bin km de omru bitiyor yani. Kayislar zaten onlarda 1400 olmasi lazim. On 2 balata yag su filtre vs ama hakikaten hem servis hemde mazda parcalari inanilmaz pahalanmisCanın sağolsun 100.000 bakım corollanın 850 lira tutmuştu 110.000 900 lira
Hyr tşk ederm ama chr güzel şaka yapıyom doktor hiç şaka kaldırmıyongSus payı olarak geldiğinde sana yarım depoluk hak veriyorum.300 km gel kullan.Nasıl şimdi C-hr güzel mi?
Abi nolur git su forumdan ya once benzinden vurdun ses etmedimde bakimdan vurma bak acim buyuk593 lira 2.yillik bakım nasıl sizce?
Tabi güzel lan bu forumun her arabası gibi.Hyr tşk ederm ama chr güzel şaka yapıyom doktor hiç şaka kaldırmıyong
Asaddd şakacı kaptan 516 idi mazot filtresi de girince işin içine sonuç 593 liraAbi nolur git su forumdan ya once benzinden vurdun ses etmedimde bakimdan vurma bak acim buyuk
Ya demiyim demiyim diyorum ama bu araba niye audi a8L gibi yakıyor ve bakım masrafı çıkartıyor.Anlayabildin mi abi?Abi nolur git su forumdan ya once benzinden vurdun ses etmedimde bakimdan vurma bak acim buyuk
Zengin arabasi cunku.Ya demiyim demiyim diyorum ama bu araba niye audi a8L gibi yakıyor ve bakım masrafı çıkartıyor.Anlayabildin mi abi?