Benim sadece yag 208 lira.Asaddd şakacı kaptan 516 idi mazot filtresi de girince işin içine sonuç 593 lira
Benim sadece yag 208 lira.Asaddd şakacı kaptan 516 idi mazot filtresi de girince işin içine sonuç 593 lira
Birbirimizi kandırmayalım.Zengin arabasi cunku.
Yağı bence senden damıtmışlar 208 lira yağ ne.O paraya liposaction yapılıyorBenim sadece yag 208 lira.
Her kose basinda bosuna vw yok.Birbirimizi kandırmayalım.
5000 in banknotu ne? Dolar mı euro mu?Her kose basinda bosuna vw yok.
593 lira 2.yillik bakım nasıl sizce?
Yuh.Asaddd şakacı kaptan 516 idi mazot filtresi de girince işin içine sonuç 593 lira
Aynen dizel 1.5 Dci edc şanzıman yetkili servis te yapıldı bakimDizel araba sanırım bir de yetkili servis ise gayet iyi ben C4 picasso nun 75000 bakımını 750 tl yaptırmıştım. Yetkili serviste yaptırdığım son bakımdı sonra düzgün bir citroen servisi buldum.
Mazot filtresini degistirmesek de olurmuş servis böyle söyledi ama garantici adam olduğumdan dolayı degissin dedik
Allah razi olsunMazot filtresini degistirmesek de olurmuş servis böyle söyledi ama garantici adam olduğumdan dolayı degissin dedik
CümlemizdenAllah razi olsun
OO dizel ve çift kavrama.Nasıl gidiyor abi işler?Aynen dizel 1.5 Dci edc şanzıman yetkili servis te yapıldı bakim
İyi gidiyor şimdilik bir sıkıntı yokOO dizel ve çift kavrama.Nasıl gidiyor abi işler?
Araba olsa dert olmasa dert her şey pahalı ondan dedim
@alfhonso abi banlar mısın bu ayuyu sıkıldım ben bu çocuktan lütfeeeğn
Bu forumda kimse 100 bin agir bakima girmemis herhal arka cikan olmadi :/vurmayın kaptanıma, zengindir koymaz ona @Sailor