Bu forumda kimse 100 bin agir bakima girmemis herhal arka cikan olmadi :/
olm 100binden aşşaa arabası olan ilk düşününce hatırladığım bi @DouglasAdams var bi de elli tane arabası olan @maximaorhan var
edit: tamam çok var da göze batanlar bunlar
Bu forumda kimse 100 bin agir bakima girmemis herhal arka cikan olmadi :/
Forumun yarisinin ehliyeti yok haci. Kalaninda yarisinin arabasi var desek ohoo durum kotu kollaolm 100binden aşşaa arabası olan ilk düşününce hatırladığım bi @DouglasAdams var bi de elli tane arabası olan @maximaorhan var
edit: tamam çok var da göze batanlar bunlar
E be musluman ben hayatimda hic kis lastigi almadim bile bu nasil bi hayat ya@Sailor @maximaorhan forumun zenginleri olarak bana 4 adet kışlık lastik hediye etseniz ya
Patapatapatapatapatapatapataof kışın araba kullanıp kış lastiği mi taktırıyosunuz cidden ahahahahah çağırın şu helikopterimi
Ya bi sus artik bi sus simdi gelip bana kis lastigi almamis zengin diyecek of orhanof kışın araba kullanıp kış lastiği mi taktırıyosunuz cidden ahahahahah çağırın şu helikopterimi
demek göze batıyoruzgöze batanlar bunlar
Keske yaptirmadan once hem yetkili hemde ozel servisten birer fiyat alsaydin, eminim yari fiyatinin altina cikardin93 bin de. Bir adet suspansiyon sanziman filtresi v kayislari bakim vs var kalem kalem.
Ben arabaya 7.8 lt amerikadan ithal orjinal Motocraft (FORD) yag koydum, 10 lt si 240 tl idiBenim sadece yag 208 lira.
asklsdkhfaskjdhasjdhPatapatapatapatapatapatapata
kim kimi koparıyo ya rahat ol senYa bi sus artik bi sus simdi gelip bana kis lastigi almamis zengin diyecek of orhan
E be musluman ben hayatimda hic kis lastigi almadim bile bu nasil bi hayat ya
of kışın araba kullanıp kış lastiği mi taktırıyosunuz cidden ahahahahah çağırın şu helikopterimi
Pancar motoru mu o?Patapatapatapatapatapatapata
demek göze batıyoruz
bu dostunuz forumu terk ediyor bb
Keske yaptirmadan once hem yetkili hemde ozel servisten birer fiyat alsaydin, eminim yari fiyatinin altina cikardin
Ben arabaya 7.8 lt amerikadan ithal orjinal Motocraft (FORD) yag koydum, 10 lt si 240 tl idi
Bu arada orjinal Motocraft hava filtresi de 40 yada 50 tl idi
Neyse gecmis olsun diyelim bari, olan olmus. bu arada bu kadar para verdigine gore artik en az 2-3 yil daha kirbaclican makinayi
reis diye hitap etme lan bana akljdlkasdOrhan reis hoşgeldin
Pardon başkanım kızma sgafaffareis diye hitap etme lan bana akljdlkasd[/QUOTE
alıntı yapmayı bile bilmeyen bi forum yöneticisi...
Dogrudur abi ama yetkili servisi hem iyi niyet garantisi hem parca garantisi hemde bildigim ettigim yer kafam rahat biliyorum cok fazla opuldugumu ama simdilik biraz daha katlancam . Bu faturanin sadece bir kalemi. Tek sayfaya sigmadi.Keske yaptirmadan once hem yetkili hemde ozel servisten birer fiyat alsaydin, eminim yari fiyatinin altina cikardin
Ben arabaya 7.8 lt amerikadan ithal orjinal Motocraft (FORD) yag koydum, 10 lt si 240 tl idi
Bu arada orjinal Motocraft hava filtresi de 40 yada 50 tl idi
Neyse gecmis olsun diyelim bari, olan olmus. bu arada bu kadar para verdigine gore artik en az 2-3 yil daha kirbaclican makinayi