türbin bu@pulusoglu kaptan bilir belki bunun hangi gergin makinanın parçası olduğunu.

türbin bu@pulusoglu kaptan bilir belki bunun hangi gergin makinanın parçası olduğunu.
İ10 en dolu otomatik 54e satılıyor hem de 6 hava yastıklıYaris'in en boş donanım 59.250 tl satılıyormuş gibi bir pazar herkese günaydın
= Ama 8 hava yastığı var ayıklayayım![]()
Senle ilgisi yok amaİ10 en dolu otomatik 54e satılıyor hem de 6 hava yastıklı![]()
günaydın canım i10 çekti
@alfhonso @berkertekin eve gidiyordum oysaki. Buradan çıkaracağımız sonuç; içiniz fesattttt
Günaydın
İ10>vagSenle ilgisi yok ama
İ 10 dan aşırı derece nefret etmeye başladım![]()
Senle ilgisi yok ama
İ 10 dan aşırı derece nefret etmeye başladım![]()
İ10>vag![]()
![]()
Ben de opellere soğuktum zaten iyice tiksindimforum sayesinde i10 ve vag nefreti oluştu bende, tek olumsuz yanı bu oldu forumun![]()
Ben de opellere soğuktum zaten iyice tiksindim(süleyman hariç)
Ben de zamanında opel astra g alacaktımBen de opellere soğuktum zaten iyice tiksindim(süleyman hariç)
ek olarak bmw 1 serısı bıde yere goge sıgdıramadılar bı ara sonra boyuna kronık sorun baslıkları cıkınca sustularforum sayesinde i10 ve vag nefreti oluştu bende, tek olumsuz yanı bu oldu forumun![]()
ek olarak bmw 1 serısı bıde yere goge sıgdıramadılar bı ara sonra boyuna kronık sorun baslıkları cıkınca sustular
ha bıde orhan adından ucus planlamacılarından bıde vectra dan sogudum
<33Ben de opellere soğuktum zaten iyice tiksindim(süleyman hariç)
1.3cdti Astra H gerçekten tarafsız olarak çok saygı duyduğum bir araç. Çünkü kasanın ilk çıktığı dönemdeki falsolarının çoğu o zamana kadar giderilmiş. Ama yetkili servise götürülmediği sürece saygıdeğer kalabiliyoro kadar da değil yav astra h seviyorum ben![]()
Ben de opellere soğuktum zaten iyice tiksindim(süleyman hariç)
Yakında @Ugur kardeşimle opele boğacam siziBen de zamanında opel astra g alacaktım
mok atmaya gerek yok bence![]()
<33
1.3cdti Astra H gerçekten tarafsız olarak çok saygı duyduğum bir araç. Çünkü kasanın ilk çıktığı dönemdeki falsolarının çoğu o zamana kadar giderilmiş. Ama yetkili servise götürülmediği sürece saygıdeğer kalabiliyor![]()