Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun da bagaj kapağı değişmiş. Yoksa sağında Twinport yazardı. :) Beni biliyorsunuz kolay kolay B sınıfı otm. almam, hanıma yılbaşı hediyesi aldım. :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...1-yil-motor-mekanik-garantili-511534271/detay
Sizce nasıl duruyor? Bi arkadaşım almayı dusunuyorda @bt abi ozellikle senin yorumlarını bekliyorum:D
Arka tamponun muhtemelen bir park manevrasında sağlam ittirilmiş olması dışında gözüme çarpan bir sorunu yok ama çevremde bir tane kronik olarak sağ önünden ses gelen ve çözülemeyen 1.4T hb olanı vardı. Başka bir tanesi de adama boyalı satılmış, Ziebart'a boya korumaya getirdiğinde gözümün önünde öğrenmişti. Bu jenerasyondan bizde Meriva vardı. O da onarılamayan pek çok kronik arızayı bünyesinde barındırıyordu. Adamlar Motor mekanik garantisi veriyor ama elektronik garantisi vermiyor :) Bu da çok ciddi bir mevzu bu arabalarda. Şöyle ki:
Ben olsam hayatta almam bu jenerasyon Opel'leri. Biz mekanik sorunuyla birlikte elektronik sorunu da yaşadık. Hiçbir sorunu çözülemiyordu. :)

Nasa marsa yolculuk için astronatlar 9 ay az yiyip az oksijen harcasın diye uyutulacakmış. Bizde nasadan ilham alıp evle iş arasında kalan zamanda erkenden yatıp uyusakmı. Ev için peşinat lazım. Nasadan ilham alıp uyuyarak para biriktirmeyi düşünüyorum..

Nasa marsa yolculuk için astronatlar 9 ay az yiyip az oksijen harcasın diye uyutulacakmış. Bizde nasadan ilham alıp evle iş arasında kalan zamanda erkenden yatıp uyusakmı. Ev için peşinat lazım. Nasadan ilham alıp uyuyarak para biriktirmeyi düşünüyorum..

ben uyguluyorum sürekli, gününün %40'ını uyuyarak geçirirsen giderlerin azalıyor :D

Bunun da bagaj kapağı değişmiş. Yoksa sağında Twinport yazardı. :) Beni biliyorsunuz kolay kolay B sınıfı otm. almam, hanıma yılbaşı hediyesi aldım. :D

Arka tamponun muhtemelen bir park manevrasında sağlam ittirilmiş olması dışında gözüme çarpan bir sorunu yok ama çevremde bir tane kronik olarak sağ önünden ses gelen ve çözülemeyen 1.4T hb olanı vardı. Başka bir tanesi de adama boyalı satılmış, Ziebart'a boya korumaya getirdiğinde gözümün önünde öğrenmişti. Bu jenerasyondan bizde Meriva vardı. O da onarılamayan pek çok kronik arızayı bünyesinde barındırıyordu. Adamlar Motor mekanik garantisi veriyor ama elektronik garantisi vermiyor :) Bu da çok ciddi bir mevzu bu arabalarda. Şöyle ki:
Ben olsam hayatta almam bu jenerasyon Opel'leri. Biz mekanik sorunuyla birlikte elektronik sorunu da yaşadık. Hiçbir sorunu çözülemiyordu. :)
Üstad bu nece kanaldır bir sürü video izledim aydınlandım resmen :D :D

Üstad bu nece kanaldır bir sürü video izledim aydınlandım resmen :D :D
Valla iyiler ya. Eski videolarında bahsettikleri şeylerin yarısından fazlasını biliyordum zaten. Özellikle araç modelleri ve nitelikleri üzerine yaptıkları videoların bilgilerinin çoğu bende de vardı. Ama son zamanlarda bu alım satım işlerinde nasıl taklaya getiriyorlar, nasıl ayık olmalı gibi videolara başladılar. Benim de onlarda ufkum açılıyor, ibretle izliyorum :D Katakulliye çetrefilli mevzulara aklım ermediğinden ağzım açık izledim birkaç videoyu. :)

Valla iyiler ya. Eski videolarında bahsettikleri şeylerin yarısından fazlasını biliyordum zaten. Özellikle araç modelleri ve nitelikleri üzerine yaptıkları videoların bilgilerinin çoğu bende de vardı. Ama son zamanlarda bu alım satım işlerinde nasıl taklaya getiriyorlar, nasıl ayık olmalı gibi videolara başladılar. Benim de onlarda ufkum açılıyor, ibretle izliyorum :D Katakulliye çetrefilli mevzulara aklım ermediğinden ağzım açık izledim birkaç videoyu. :)
Ben çıkmacıdan tavan alıp başka arabaya takandan sonra koptum zaten :D :D

Berker abi sağol, arkadaşım dun akşam opelden vazgeçti:)

Screenshot_2018-01-02-01-22-56-1.png

Çahil, boş, serseri apaçi tayfası yine kendini belli ediyor rev match in ne olduğunu bilmiyor:D:D
Screenshot_2018-01-02-01-47-59-1.png
Bide bu var neymis roadster arkadan (orta degil arka, onların arasındaki farkı da bilmiyor)motorlu olurmuş

Ekli dosyayı görüntüle 10614
Çahil, boş, serseri apaçi tayfası yine kendini belli ediyor rev match in ne olduğunu bilmiyor:D:DEkli dosyayı görüntüle 10615Bide bu var neymis roadster arkadan (orta degil arka, onların arasındaki farkı da bilmiyor)motorlu olurmuş
Gece gece kanım dondu şerefsizim. :D
Bunlar gerçek di mi ? Sokakta yani bu adamlar, nefes alıyorlar ? Yav bilmemek başka şey, cahilliği öküzce savunmak başka. Siz nasıl bir travma yaşadınız ? Nasıl bir ortamınız vardı ?

Ben çıkmacıdan tavan alıp başka arabaya takandan sonra koptum zaten :D :D
Kontrolün güvene mani olmadığı ticaretler diliyorum.

Hayırlı geceler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...