Çok yapmacık bir adam değil mi yaww ae86 mı o
Çok yapmacık bir adam değil mi yaww ae86 mı o
Evet. Izlemiyom zaten40yilda bi belkiÇok yapmacık bir adam değil mi yaww ae86 mı o
Ben severim Mesut abiyi videoları güzel bence.Çok yapmacık bir adam değil mi yaww ae86 mı o
Yazmadan önce ellerindeki telefonu kullanıp bi google'a falan girseler, roadster neymiş, cabrio neymiş bir baksalar keşke. Bilmemek ayrı şey ama yanlış bildiği şeyde diretmek, doğrusunu öğrenmeye çalışmamak ülkemizi geriye götüren en büyük nedenlerden biri.Ekli dosyayı görüntüle 10614
Çahil, boş, serseri apaçi tayfası yine kendini belli ediyor rev match in ne olduğunu bilmiyorEkli dosyayı görüntüle 10615Bide bu var neymis roadster arkadan (orta degil arka, onların arasındaki farkı da bilmiyor)motorlu olurmuş
Yazmadan önce ellerindeki telefonu kullanıp bi google'a falan girseler, roadster neymiş, cabrio neymiş bir baksalar keşke. Bilmemek ayrı şey ama yanlış bildiği şeyde diretmek, doğrusunu öğrenmeye çalışmamak ülkemizi geriye götüren en büyük nedenlerden biri.
Yazmasan yeni sanardım broYeni gibi oldu
İnfiniti?Beyler bugun aklımdaki 3 konudan 1 ini yazmak istiyorum kararsızım.
Konular:
İnfiniti hakkındaki bilmedikleriniz
C4 picasso almamak için 5 neden
Opel insignia almak için 5 neden?
Hangisini yazayım?
İnfiniti?
Çanakkale' ye, çıkarır mısınız, uzarsa da, uzamasınınBeyler çanakkale gitmek istesek, bozuk ve tali olmayan yollardan bana bir rota çıkarırmısınız. Yolu uzarsada uzasın. Benim için 50 km uzmasının sıkıntısı yok. Çanakkale abidesini ziyaret etmeyi düşünüyorum.
Bmw ye yazik olmus. Borusana goturse bi ton hasar kaydi fena masraf olacak. Sahini toplamak =bmw arka tamponArkadaş yolladı Ekli dosyayı görüntüle 10623
Teşekkür ederimSenden başka yazan olmadı ondan senin için infiniti yi yazacağım
infinitiBeyler bugun aklımdaki 3 konudan 1 ini yazmak istiyorum kararsızım.
Konular:
İnfiniti hakkındaki bilmedikleriniz
C4 picasso almamak için 5 neden
Opel insignia almak için 5 neden?
Hangisini yazayım?
5bine sıfırından temiz olurArkadaş yolladı Ekli dosyayı görüntüle 10623