Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 10614
Çahil, boş, serseri apaçi tayfası yine kendini belli ediyor rev match in ne olduğunu bilmiyor:D:DEkli dosyayı görüntüle 10615Bide bu var neymis roadster arkadan (orta degil arka, onların arasındaki farkı da bilmiyor)motorlu olurmuş
Yazmadan önce ellerindeki telefonu kullanıp bi google'a falan girseler, roadster neymiş, cabrio neymiş bir baksalar keşke. Bilmemek ayrı şey ama yanlış bildiği şeyde diretmek, doğrusunu öğrenmeye çalışmamak ülkemizi geriye götüren en büyük nedenlerden biri.

Yazmadan önce ellerindeki telefonu kullanıp bi google'a falan girseler, roadster neymiş, cabrio neymiş bir baksalar keşke. Bilmemek ayrı şey ama yanlış bildiği şeyde diretmek, doğrusunu öğrenmeye çalışmamak ülkemizi geriye götüren en büyük nedenlerden biri.

Wikipedia tanımı "The Honda S2000 is a roadster that was manufactured by Japanese company Honda from 1999 to 2009. " :)

Bunların kaç tanesi arkadan motorlu :) https://www.wikiwand.com/en/Roadster_(automobile)

Son düzenleme:
db6da2abf98de1203a5ed1a1e356e875.jpg

Reisimizi takip edelim takipçi kasalım ona sonuçta o reis

Kun fe yekün
Babasının oğlu
Cecelist[emoji287]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler bugun aklımdaki 3 konudan 1 ini yazmak istiyorum kararsızım.
Konular:
İnfiniti hakkındaki bilmedikleriniz
C4 picasso almamak için 5 neden
Opel insignia almak için 5 neden?

Hangisini yazayım?

Beyler çanakkale gitmek istesek, bozuk ve tali olmayan yollardan bana bir rota çıkarırmısınız. Yolu uzarsada uzasın. Benim için 50 km uzmasının sıkıntısı yok. Çanakkale abidesini ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...