Evde kendi imkanlarımla denedim ben bunu, olmadı. Fıtığım aynı fıtık.
Bence amca baya faydalı bir iş yapıyor. Doğal seleksiyon için harika bir yöntem.
Milletin beyni eriyor valla ha sıcaktanEvde kendi imkanlarımla denedim ben bunu, olmadı. Fıtığım aynı fıtık.
Görüntüye gel. Sahibinden tramersiz çekme belgeli 1965 model bel-sırt.Ölücüler aramasın kalp kırarım.Pazarlık payı araç başında vardır
Çünkü dizel motorun torku yüksek?Bi'şey farkettim zf şanzıman dışında dizel motorların otomatik vitesle uyuncu bir düşük oluyor.Markaları bir kafamda geçirdim de.Dizel-otomatik tercihi de bir acayip zaten Gürültü olacak rahatın kaçacak ama debriyaj olmasın çünkü trafiğe giriyorum Neyse eleştirel damarım kabardı
Çünkü dizel vahşi bir aygırÇünkü dizel motorun torku yüksek?
yazmayayım yazmayayım dedim de, dayanamadım. kaç gündür adamın alakasız olarak her konunun altında imla hatalarını düzeltiyosun kendince. sana zahmet benimkileri de düzeltsene, hatta kendine görev edin bunu bütün herkesin hatalarını düzelt, nasıl fikir? bi iş yapıyosun bari tam yap dimi? adam tdk kurallarına uyarak yazmak zorunda mı? hayır? forumda böyle bir kural var mı? hayır. adamın kimseye karşı sesi çıkmıyo zaten neyin tribi bu? hadi şimdi benim hatalarımı da düzelt koçumÇanakkale' ye, çıkarır mısınız, uzarsa da, uzamasının
Bak kimse bugüne kadar düzeltmedi beni, bunu dedim ya şimdi düzeltirse herkes yemin ederim hazır OHAL'deyiz forum kuralı çıkartırım sırf bunun için
Cümlelerin sonunda nokta yok, yanlış.Bakın bunu yazım kurallarına elinden geldiğince uymaya çalışan, TR'nin en büyük teknoloji sitesinde yazar olan birisi olarak söylüyorum
Yapayım*yapıyım
Delikanli adamdi deriz arkandanCümlelerin sonunda nokta yok, yanlış.
Yapayım*
Ohhhh nasıl bir rahatlama geldi anlatamam he ahjsdkjasd