Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2018-01-02-17-45-08-491.jpeg
@DouglasAdams

Yılbasi gecesi marketin önünde kaldırıma normalden fazla yakın şekilde park ettim sembolü. Bişeyler alıyoz çok kalabalığız tek arabayız. Arabanın başında nasıl binecegimizi kararlastiriyoz falan. Şahinin biri kavşaktan çıktı yan yan gidiyor yol ıslak gerizekali spin attı benim arabanın yanından geçerken. Böyle film şeridi geldi hemen gözümün önüne hasar çıkarmaya çalıştım kabataslak. Bizim arabayı geçti spin attı geriye taktı ters yola girdi. Yanımıza geldi valla kusura bakma falan yapıyor çocuk. Neyse dedik geçtik vurma sürtme bişey yok da harbiden arabayı park ettiğinde bile risk çok büyük yav. Taunusu elime alsam da gözüm arkada kalmasa artık

Bi'şey farkettim zf şanzıman dışında dizel motorların otomatik vitesle uyuncu bir düşük oluyor.Markaları bir kafamda geçirdim de.Dizel-otomatik tercihi de bir acayip zaten:D Gürültü olacak rahatın kaçacak ama debriyaj olmasın çünkü trafiğe giriyorum:D:D Neyse eleştirel damarım kabardı

Bi'şey farkettim zf şanzıman dışında dizel motorların otomatik vitesle uyuncu bir düşük oluyor.Markaları bir kafamda geçirdim de.Dizel-otomatik tercihi de bir acayip zaten:D Gürültü olacak rahatın kaçacak ama debriyaj olmasın çünkü trafiğe giriyorum:D:D Neyse eleştirel damarım kabardı
Çünkü dizel motorun torku yüksek?

Dizeli boşverinde aramızda para toplayıp otopark.com'a model 3 alalım. 7/24 taksiye çıkarır amorte ederiz :)

Çanakkale' ye, çıkarır mısınız, uzarsa da, uzamasının
yazmayayım yazmayayım dedim de, dayanamadım. kaç gündür adamın alakasız olarak her konunun altında imla hatalarını düzeltiyosun kendince. sana zahmet benimkileri de düzeltsene, hatta kendine görev edin bunu bütün herkesin hatalarını düzelt, nasıl fikir? bi iş yapıyosun bari tam yap dimi? adam tdk kurallarına uyarak yazmak zorunda mı? hayır? forumda böyle bir kural var mı? hayır. adamın kimseye karşı sesi çıkmıyo zaten neyin tribi bu? hadi şimdi benim hatalarımı da düzelt koçum

Objektif yorumumu yapıyım bu konuda, başkası tarafından düzeltilmek inanılmaz rahatsız ediyor. Benim öyle tikim huyum yoktur ama birisi yazım yanlışımı düzelttiği zaman tüylerim diken diken oluyor öyle böyle değil.

Bak kimse bugüne kadar düzeltmedi beni, bunu dedim ya şimdi düzeltirse herkes yemin ederim hazır OHAL'deyiz forum kuralı çıkartırım sırf bunun için :p

Bakın bunu yazım kurallarına elinden geldiğince uymaya çalışan, TR'nin en büyük teknoloji sitesinde yazar olan birisi olarak söylüyorum :)

Kimse birbirinin kalbini kırmasın :) Seviliyorsunuz.

Bak kimse bugüne kadar düzeltmedi beni, bunu dedim ya şimdi düzeltirse herkes yemin ederim hazır OHAL'deyiz forum kuralı çıkartırım sırf bunun için :p
Bakın bunu yazım kurallarına elinden geldiğince uymaya çalışan, TR'nin en büyük teknoloji sitesinde yazar olan birisi olarak söylüyorum :)
Cümlelerin sonunda nokta yok, yanlış.
Yapayım*
Ohhhh nasıl bir rahatlama geldi anlatamam he ahjsdkjasd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...