Ya oh abi asjdkasdjasklgşCümlelerin sonunda nokta yok, yanlış.
Yapayım*
Ohhhh nasıl bir rahatlama geldi anlatamam he ahjsdkjasd
Ya oh abi asjdkasdjasklgşCümlelerin sonunda nokta yok, yanlış.
Yapayım*
Ohhhh nasıl bir rahatlama geldi anlatamam he ahjsdkjasd
yapamadım berkin dayanamadım affetYa oh abi asjdkasdjasklgş
açık mert korkusuz da diyin...Delikanli adamdi deriz arkandan
O bir halk kahramaniaçık mert korkusuz da diyin...
Tamam da kimse de Türkçe katli yapmasın, yoksa kimse mükemmel değil.Objektif yorumumu yapıyım bu konuda, başkası tarafından düzeltilmek inanılmaz rahatsız ediyor. Benim öyle tikim huyum yoktur ama birisi yazım yanlışımı düzelttiği zaman tüylerim diken diken oluyor öyle böyle değil.
Bak kimse bugüne kadar düzeltmedi beni, bunu dedim ya şimdi düzeltirse herkes yemin ederim hazır OHAL'deyiz forum kuralı çıkartırım sırf bunun için
Bakın bunu yazım kurallarına elinden geldiğince uymaya çalışan, TR'nin en büyük teknoloji sitesinde yazar olan birisi olarak söylüyorum
Kimse birbirinin kalbini kırmasın Seviliyorsunuz.
Berfin olacak. Seviyorum olacak. Nokta unutulmuş. Nolur da ki n harfi büyük. Birde cümle sonunda nokta veya ünlem yok.Berfiiiiiin seni çok seviyom nolur geri dön
Tamam da kimse de Türkçe katli yapmasın, yoksa kimse mükemmel değil.
Koçum moçum olmamış bi kere bunu belirteyim. Ali abi hiç dikkat etmeden yazıyor beni rahatsız ediyor başlardaki alintilarimdan bir iki şey deseydi tamam da ali abi hiçbir şey yazmayınca ben de devam ettim.
Bu sene neden kar yağmadı İstanbul'a ?
Ekleyeyim şu forumda imla kurallarına girecek olursak eğer en çok hata benden çıkar.
Öyle bi zorlama olmuş olsaydı da en düzgün olmasa bile en dikkatlilerden biri olurdum.
Katibim.
takım elbisemi giydim şuan beyoğluna gidiyorumİmla kuralları muhabbeti geçmiş kendimi eski İstanbul'da sandım bir an
10 metreden karavana attı diyorlar Orhan abitakım elbisemi giydim şuan beyoğluna gidiyorum
takım elbisemi giydim şuan beyoğluna gidiyorum
ocak ortasına doğru sağlam sistem geliyor hatta soğuk hava mart sonuna kadar sürecek görünüyor bizim sistemde. bakalım beklemedeyizBu sene neden kar yağmadı İstanbul'a ?
İyi gezmeler azizimtakım elbisemi giydim şuan beyoğluna gidiyorum