Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Objektif yorumumu yapıyım bu konuda, başkası tarafından düzeltilmek inanılmaz rahatsız ediyor. Benim öyle tikim huyum yoktur ama birisi yazım yanlışımı düzelttiği zaman tüylerim diken diken oluyor öyle böyle değil.

Bak kimse bugüne kadar düzeltmedi beni, bunu dedim ya şimdi düzeltirse herkes yemin ederim hazır OHAL'deyiz forum kuralı çıkartırım sırf bunun için :p

Bakın bunu yazım kurallarına elinden geldiğince uymaya çalışan, TR'nin en büyük teknoloji sitesinde yazar olan birisi olarak söylüyorum :)

Kimse birbirinin kalbini kırmasın :) Seviliyorsunuz.
Tamam da kimse de Türkçe katli yapmasın, yoksa kimse mükemmel değil.

Koçum moçum olmamış bi kere bunu belirteyim. Ali abi hiç dikkat etmeden yazıyor beni rahatsız ediyor başlardaki alintilarimdan bir iki şey deseydi tamam da ali abi hiçbir şey yazmayınca ben de devam ettim.

Koçum moçum olmamış bi kere bunu belirteyim. Ali abi hiç dikkat etmeden yazıyor beni rahatsız ediyor başlardaki alintilarimdan bir iki şey deseydi tamam da ali abi hiçbir şey yazmayınca ben de devam ettim.

Ali abiyi ve tarzını seven vardır sevmeyen vardır orası ayrı, ama onun en belirgin özelliği hypermilling ve i10'u olduğu kadar sabırlı olmasıdır, kendisine gelen her türlü olumsuz eleştriye susarak cevap vermeyerek cevap verir aslında. Ne olursa olsun benden orhandan da büyüktür kendisi, senin nezdinde herkese söylüyorum, saygı sınırlarını korumamız gerek. Geçen ben de yazacaktım şu aralar biraz sıkıntılı günler yaşıyorum unutmuşum. Lütfen biraz dikkat :)

Ekleyeyim şu forumda imla kurallarına girecek olursak eğer en çok hata benden çıkar.

Öyle bi zorlama olmuş olsaydı da en düzgün olmasa bile en dikkatlilerden biri olurdum.

Katibim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...