sonsuz teşekkürlerimi arz etmekle kesb-i şeref eylediğimi bildirmekten mütevellik memnuniyetlerimi beyanla müftehirimİyi gezmeler azizim
sonsuz teşekkürlerimi arz etmekle kesb-i şeref eylediğimi bildirmekten mütevellik memnuniyetlerimi beyanla müftehirimİyi gezmeler azizim
ocak ortasına doğru sağlam sistem geliyor hatta soğuk hava mart sonuna kadar sürecek görünüyor bizim sistemde. bakalım beklemedeyiz
Bu sene neden kar yağmadı İstanbul'a ?
Denizliye de yağmadı yav, geçen bi yağar gibi yaptı o kadar
Ben de fevkaladenin fevkinde çok memnun oldum efendimsonsuz teşekkürlerimi arz etmekle kesb-i şeref eylediğimi bildirmekten mütevellik memnuniyetlerimi beyanla müftehirim
Vallahi apacilerden dpf iptali odur budur derken o siyah dumanlar falan bitirdiler havanin dengesini.Bu sene neden kar yağmadı İstanbul'a ?
o değil de emirates'den 777 maketi geliyo he odamın bi köşesine koycam onu da seviyolar beni askdasjdAdamlar sistemli çalışıyor yav
Bizim kaykçılar kan ağlıyor bu seneocak ortasına doğru sağlam sistem geliyor hatta soğuk hava mart sonuna kadar sürecek görünüyor bizim sistemde. bakalım beklemedeyiz
yahu Erzuruma bile doğru düzgün yağmadı bu sene, siz neden bahsediyosunuz
valla arasını falan bilmem de soğuk falan yok yani iyi durumlarVallahi apacilerden dpf iptali odur budur derken o siyah dumanlar falan bitirdiler havanin dengesini.
Saka bir yana hakikaten ara ara soguk olmasa kimse ocak ayina girdik demez.
Amacım ali abiye saygısızlık değil hakim bey tabii ki. Sadece biraz dikkat etsin diye gösteriyordum cevap vermeyince devam etti bi süre sonra da alışkanlık oldu azalta azalta bırakayım diyorum ne dersiniz?
o değil de emirates'den 777 maketi geliyo he odamın bi köşesine koycam onu da seviyolar beni askdasjd
+9 solo Türk itemi [emoji16][emoji16]hava harp okuluna liseden geçiş yapabiliyor muyuz? öyle birşey oluyorsa gitmeyi düşüneceğim ya da değerlendireceğim.
777 diyorum forma diyosun... vizyonsuz pe...hangi oda kanka ? emirates'ten bi arsenal forması falan desen daha çok heyecanlandırırdı beni orası ayrı
valla ben çok memnunum bu durumdan hiç kar yağmasın hiç yağmur yağmasın kup kuru hava oh sal gitsin uçağı jasdghjagsdBizim kaykçılar kan ağlıyor bu sene
vallahi aklımı kurcalıyor. mis gibi yer abi boşuna dememiş atamız 'istikbal göklerdedir'+9 solo Türk itemi [emoji16][emoji16]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Istanbulda hava bi gecen 4 dereceye dustu o kadar yani.Sıkıntı büyük ya, küresel ısınma oldu küresel yanma
valla arasını falan bilmem de soğuk falan yok yani iyi durumlar
Tamamdır
hangi oda kanka ? emirates'ten bi arsenal forması falan desen daha çok heyecanlandırırdı beni orası ayrı
Bizim kaykçılar kan ağlıyor bu sene
Vov haram777 diyorum forma diyosun... vizyonsuz pe...
777 diyorum forma diyosun... vizyonsuz pe...
Beni kayiga koy vallahi yapamam. Alistim arpa radara ecdis vs simdi manuel calistir vs vallahi unutum kayboluruz bak yalan yokorhanla kaptan gitsin de biraz zengin etsin onları