bilmem hiç yeni yönetmelik nasıldır falan araştırmak lazımhava harp okuluna liseden geçiş yapabiliyor muyuz? öyle birşey oluyorsa gitmeyi düşüneceğim ya da değerlendireceğim. @maximaorhan
bilmem hiç yeni yönetmelik nasıldır falan araştırmak lazımhava harp okuluna liseden geçiş yapabiliyor muyuz? öyle birşey oluyorsa gitmeyi düşüneceğim ya da değerlendireceğim. @maximaorhan
kayak ben de bilmiyorum yav zengin işi onlarorhanla kaptan gitsin de biraz zengin etsin onları
bilmem hiç yeni yönetmelik nasıldır falan araştırmak lazım
kayak ben de bilmiyorum yav zengin işi onlar
e tabi saygı duymak lazıaksjbdgjahsgdKAymak bana göre de değil
Abi vallahi elim ayağım titriyor lütfenBenim bir tane Atlasjet A321 bir tanede Pegasus Boeing 737-800 Ng var..
Ne şanslıyızki maketi olan pegasusun Aslı'sına binme şansınada eriştim..
Sikayet ediyorumvalla ben kar yağınca sıcağa oturup içmeyi ya da mangal yapıp sucuk ekmek şarap yemeyi seviyorum. KAymak bana göre de değil
zaten yaz çocuğuyum
Sikayet ediyorum
Yani bugun ufak tefek stalker yaptim allah affetsin otoparka bakiyordum mustang linkinden baktim hakan yazmis altina bisiler. baktim profilde acik kaymak gibi cocuksun valla masallah yaniolm neyini şikayet ediyosun
kaymayı sevmiyorum yaz çocuğuyum dedim ne var bunda
Yani bugun ufak tefek stalker yaptim allah affetsin otoparka bakiyordum mustang linkinden baktim hakan yazmis altina bisiler. baktim profilde acik kaymak gibi cocuksun valla masallah yani
Geçebilirsin kardeşim. Benim kuzenim öyle yaptı bu sene şimdi.hava harpte.hava harp okuluna liseden geçiş yapabiliyor muyuz? öyle birşey oluyorsa gitmeyi düşüneceğim ya da değerlendireceğim. @maximaorhan
Gobek falan var ama verirsin onuAAHAHAHAHAHAAHAHAHAH lan yürü git olm
Yok abi sensiz olurmu hic iyi kendini hatirlattin gel gelBiz çıkalım isterseniz
Kaptan bize de mi ya ahahhaajYok abi sensiz olurmu hic iyi kendini hatirlattin gel gel
Yani hakan belliki kis icin hazirlik yapmis gobegi salmis e bende farksiz degilim bi sekilde zayiflayacaz spor yapariz beraberKaptan bize de mi ya ahahhaaj
Himmm spor diyorsun anladım ben zayıf biriyim almayayım size iyi calismalarYani hakan belliki kis icin hazirlik yapmis gobegi salmis e bende farksiz degilim bi sekilde zayiflayacaz spor yapariz beraber
@Yakup♤34 dogrumudurHimmm spor diyorsun anladım ben zayıf biriyim almayayım size iyi calismalar
lise 2 de geçiş yapabilirim yani?Geçebilirsin kardeşim. Benim kuzenim öyle yaptı bu sene şimdi.hava harpte.
Himmm spor diyorsun anladım ben zayıf biriyim almayayım size iyi calismalar
@Yakup♤34 dogrumudur