Yani bugun ufak tefek stalker yaptim allah affetsin otoparka bakiyordum mustang linkinden baktim hakan yazmis altina bisiler. baktim profilde acik kaymak gibi cocuksun valla masallah yani
Sesli guldum puhauahuahahGobek falan var ama verirsin onu
Yani bugun ufak tefek stalker yaptim allah affetsin otoparka bakiyordum mustang linkinden baktim hakan yazmis altina bisiler. baktim profilde acik kaymak gibi cocuksun valla masallah yani
Sesli guldum puhauahuahahGobek falan var ama verirsin onu
Oooo hosgeldin abi gel gelSesli guldum puhauahuahah
He sen lisedeyken mi diyorsun. Onu bilmiyorum ben liseyi bitirdikten sonra dedimlise 2 de geçiş yapabilirim yani?
Hahah eyvallah abi
lisedeyken olmuyor artık sanırom araştırdım ama yok. Artık liseden sonraya kaldı. Çok çalışmamız lazımHe sen lisedeyken mi diyorsun. Onu bilmiyorum ben liseyi bitirdikten sonra dedim
Abi seninde arsiv saglammis
Aynen iyi çalış şimdiden. Çok zorlamana gerek yok işlenen konuları öğren yeter. Harp okullarının mülakatları da zor onlara da hazırlanmak lazım ilerdelisedeyken olmuyor artık sanırom araştırdım ama yok. Artık liseden sonraya kaldı. Çok çalışmamız lazım
Nasyonal de GTR 35 vardı keşke teste verseler otoparkaFerhat Albayrak ve SS Motors olmasa bizim otomobil youtuberları ne test edecek çok merak ediyorum. Keşke diğer bayiler de araç vermeye başlasa.
Maalesef o is oyle olmuyor Ben de Sinan Niro yu cekmeden once mudurunu iyi tanidigim bi yetkili bayi ile gorustum test icin, distributor izin vermeden, arac veremiyorlar. Ben cok anlam veremedim, kendimce en mantikli aciklamam; lansman yapilmadan eksik yada yanlis bilgiler verilmesin tuketiciye !Ferhat Albayrak ve SS Motors olmasa bizim otomobil youtuberları ne test edecek çok merak ediyorum. Keşke diğer bayiler de araç vermeye başlasa.
Ölümüne kışçıyız. Kupkuru hava isteyen yallah kenyaya nijeryayavalla ben çok memnunum bu durumdan hiç kar yağmasın hiç yağmur yağmasın kup kuru hava oh sal gitsin uçağı jasdghjagsd
Cok tanidik geliyor bu terim Aslinda benim araba da sanirim tek, henuz 5.0 ini gormedim benim kasanin. 5.0 olsa da California Special Pack olmaz, o olsa bla bla olmazTÜRKİYEDE TEKK !!1!!!1
Dogru sayilir, 35,000 USD baslangic fiyati var. Fakat soldan direksiyonlarin teslimatlari 2018 in 2. yarisinda baslicak (International deliveries of left-hand drive vehicles begin in the second half of the year)Model 3 avrupa fiyati 30.000 euro diyorlar. Efsane rakam. Lakin burays gelisi ne kadar olur bilinmez :/
Cok tanidik geliyor bu terim Aslinda benim araba da sanirim tek, henuz 5.0 ini gormedim benim kasanin. 5.0 olsa da California Special Pack olmaz, o olsa bla bla olmaz
Dogru sayilir, 35,000 USD baslangic fiyati var. Fakat soldan direksiyonlarin teslimatlari 2018 in 2. yarisinda baslicak (International deliveries of left-hand drive vehicles begin in the second half of the year)
https://www.tesla.com/en_GB/model3?redirect=no
Ayrica ben icini begenmedim, Mercedes e ipad i kondurmus diye elestirirken adamlar imac koymus arabaya !!!
Ekli dosyayı görüntüle 10635