Uzaktan takılıyorum doktor civanımNerelerdesin yav tfsi gülüşlüm @Cagdas Cag
Uzaktan takılıyorum doktor civanımNerelerdesin yav tfsi gülüşlüm @Cagdas Cag
Geçmiş olsunBu sene 2011 1.6 arabaya 560 580 gibi birsey odedim abv sizin her sene zam bir turlu ucuzlamiyor 80 lira ekstra girdi ucuzlayacagina
uber konusunda deneyimli arkadaşalrdan yardım alabilir miyim ? modadan sabiha gökçen uber xl 100 tl civarı fiyat çıkarıyor normak uberle gitsek bu fiyat ne olur
Şimdi fark ettim tarih biraz geçmiş ama olsun Ağabey ben daha yeni gördüm
Net yalan. Kendisi müdürümüz olur, her gün personel servisine talim... Haftada bir oto yıkamaya, 2-3 haftada bir de sanayiye götürüyor o kadar. Motoru 90 dereceyi görmemiştir aldığından beri, öyle hırçınlık devirlendikçe heyecan filan hikaye Test için arabasını alıp kullanan arkadaşlar var, naftalin kokuyor diyollaEyvallah sağolasın, 7 ay oldu ama sanki dün almışım gibi heyecanı Hala mevcut
Gerçekten hırçın, devirlendikçe yükselen motor sesi heyecan veriyor
Net yalan. Kendisi müdürümüz olur, her gün personel servisine talim... Haftada bir oto yıkamaya, 2-3 haftada bir de sanayiye götürüyor o kadar. Motoru 90 dereceyi görmemiştir aldığından beri, öyle hırçınlık devirlendikçe heyecan filan hikaye Test için arabasını alıp kullanan arkadaşlar var, naftalin kokuyor diyolla
Aşkolsun.
Bırşşş yas yas yas kaleeeeyğh!! bunlar beni tanımıyor bakmadılar - Opel owners
Hocam son 3-5 yıldır hemen hemen bütün arabalarda dediğin krom kaplamaları bayağı toparladılar ya. Ben de senin gibi çok denk geliyordum ama son zamanlarda hiç görmedim. Herhangi bir sebeple darbe alıp soyulmuşunu gördüm, baktım bayağı kalın kaplanıyor artık hepsi.Vallahi istisnasız gördüğüm tüm renault, citroen ve peugeot modellerinde bu sıkıntı vardı. Hatta vag grubundan seat ve skoda'da da bu sıkıntıya şahit oldum. Yolda gördüğüm araçların krom kaplamalarına özellikle bakıyorum ve 5 aracın en az 2'sinde bu sıkıntıyı görüyorum.
Benim c4'ün ilk yılı içinde ön panjurda ki kromun rengi yer yer sarıya döndü. Hatta bana servisten biri bunu yakmış falan filan dediler ama daha sonra başka yerlerinde de matlaşma, sararma olunca mecbur garantiden değiştiler. Yeni gelen parça daha sonraki 2 yıl boyunca sıkıntı çıkarmadı çok şükür. Renault modellerinde clio ve latitude araçlarında gördüm. Onlarda daha fecii haldeydi. Skoda'da octavia modellerinde gördüm. Bir kaç vw grubuna baktım ama onlarda göremedim, keza ford'un da krom kaplamasında sorun çıkmadı. Aslına bakarsan c4'de ki krom kaplama o kadar ucuz ve ince plastik gibiydi ki pek şaşırmadım. Ama focus'daki krom kaplama aracın dış bölgesindeki en kaliteli parça bile diyebilirim. Sanki plastik değil de harbiden metalmiş gibi hissettiriyor ki rengi de hiç solmadı çok şükür.Hocam son 3-5 yıldır hemen hemen bütün arabalarda dediğin krom kaplamaları bayağı toparladılar ya. Ben de senin gibi çok denk geliyordum ama son zamanlarda hiç görmedim. Herhangi bir sebeple darbe alıp soyulmuşunu gördüm, baktım bayağı kalın kaplanıyor artık hepsi.
Abi 40 km yol sittin sene arabayla gitmem işe denizli trafiğinin en bok güzergahında gidiyorum işe, arabayla çıkmam serviste uyumak varken
Kendini sokmuş gibi abiBugünkü can sıkıntısından sonra çok iyi geliyor şöyle resimlere bakmak yavrum benim yılan olmuş https://www.instagram.com/p/BdpyL4eBLrn/