Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krom kaplı parçaların ömrü ne kadardır? @bt @Cenk
Vallahi hiç bilmiyorum kardeşim. Benim bu zamana kadar 2 tane krom kaplı aracım oldu. Birinde ilk seneyi doldurmadan yalan oldu, diğerinde 3.seneyi geçti hala ilk günkü gibi. Sanırım kullanılan malzemenin yapısı ve kalitesiyle doğru orantılı ki her marka her modelinde aynı kalitede kullanmıyor bu zımbırtıyı. Ama genel bir rakam vermem zor. Yani ben bilmiyorum en azından.

@emert20 Yüz yılın abdestsizi seçildiniz dediler Aliexpres tarafından gümrükten geri mi gitti şimdi bu kablo?
Millet kamyonla madde geçiriyor, diğeri kaçak gömek kargoyla telefon getiriyor bizim kabloyu mu gördüler :(

@emert20 Yüz yılın abdestsizi seçildiniz dediler Aliexpres tarafından gümrükten geri mi gitti şimdi bu kablo?
Millet kamyonla madde geçiriyor, diğeri kaçak gömek kargoyla telefon getiriyor bizim kabloyu mu gördüler :(

Ekli dosyalar

• IMG-20180108-WA0022.jpg
    IMG-20180108-WA0022.jpg
    118.7 KB · Görüntüleme: 290
Geri gitmemiş gibi sanki ya normal şeyler yazıyor gibi. Dağıtıma çıkar heralde bir kaç güne. Senin kargo gelmiş yine benim kargo 1,5 aydır uçakta gözüküyor nr biçim bir yolculuksa bitemedi bir türlü.

Denizlide ne trafiği var ya :)
Abi gün içinde herkesin işte olduğu saatler çok sıkıntı olmuyorda sabah ve iş çıkışları eskiden bu kadar kalabalık olmadığı için bize çok geliyor. İstanbulla falan kıyaslanmaz tabide, burdaki bizi sinir etmeye yetiyor :D Birde @alfhonso işe gitmek için izmir, ankara, antalya yolunun birleştiği bir kavşaktan geçmesi gerekiyor orayada yeni köprülü kavşak yapıyorlar baya bir sıkıntı.

Bu hafta 4 kişi benimle Hypermiling hakkında iletişime geçme çalıştı. 2 si ile görüştüm anlattım ama her seferinde aynı şeyleri anlatmakda yoruyor. Birde arabadan arabaya değişiyor. Punto kullandığım için punto kullanana bişiler anlatması kolay. Aynı durum egea fiesta ve micra içinde ayni. Ama adam focus ile hypermiling yapmayı anlat diyor tıkanıp kalıyorum. Acaba lpg ayar facebook grupları gibi insanlarla buluşup 100 km araba sürsem mi. Analiz edip bir kullanım talimatı çıkartır ona göre yönlendirebilirim.. Napsakli gardaş bilemedim..

Abi gün içinde herkesin işte olduğu saatler çok sıkıntı olmuyorda sabah ve iş çıkışları eskiden bu kadar kalabalık olmadığı için bize çok geliyor. İstanbulla falan kıyaslanmaz tabide, burdaki bizi sinir etmeye yetiyor :D Birde @alfhonso işe gitmek için izmir, ankara, antalya yolunun birleştiği bir kavşaktan geçmesi gerekiyor orayada yeni köprülü kavşak yapıyorlar baya bir sıkıntı.

Ben işe arabayla gideceğim zaman 30 dk erken cıkarım. Arabayı trafiksiz ortamda zevkle sürmek hobimdir. Ama normalde insanlar 30 dk fazla uyuyum diye arabayla işe gider. Ben tam tersi.. Yoksa nerde bulucan boş yolda saate 45 km ortalama ile işe gidecen..

Iyi geceler beyler
Geri gitmemiş gibi sanki ya normal şeyler yazıyor gibi. Dağıtıma çıkar heralde bir kaç güne. Senin kargo gelmiş yine benim kargo 1,5 aydır uçakta gözüküyor nr biçim bir yolculuksa bitemedi bir türlü.
@Bedirhan Bence de daha geri gitmemis ama takip numarasindan mutlaka turkiye deki kargo sirketi uzerinden takip edin ozellikle PTT ise.
Benim mustang anahtarliklar geri gitti :( Bir de "alici evde bulunmadi" seklinde, halbuki hic evden ayrilmamistim o bahsedilen tarihte. Hatta sitenin guvenligine de teyit ettirdim o gun ptt siteye gelmemis !!!
PTT yi aradigimda problemin zarfin uzerinde adresimin olmadigi oldugunu soyledi ama sacma tabi, mumkun degil.
Demem o ki dikkat !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...