Şu pamukkalede antik sutunların içinde yüzdüğün bir kaplıca var. Orda çimmek için kişi başı ne alıyorlar. Heliepolis kaplıcasımı nedir.
Ben işe arabayla gideceğim zaman 30 dk erken cıkarım. Arabayı trafiksiz ortamda zevkle sürmek hobimdir. Ama normalde insanlar 30 dk fazla uyuyum diye arabayla işe gider. Ben tam tersi.. Yoksa nerde bulucan boş yolda saate 45 km ortalama ile işe gidecen..
Abi gün içinde herkesin işte olduğu saatler çok sıkıntı olmuyorda sabah ve iş çıkışları eskiden bu kadar kalabalık olmadığı için bize çok geliyor. İstanbulla falan kıyaslanmaz tabide, burdaki bizi sinir etmeye yetiyor Birde @alfhonso işe gitmek için izmir, ankara, antalya yolunun birleştiği bir kavşaktan geçmesi gerekiyor orayada yeni köprülü kavşak yapıyorlar baya bir sıkıntı.
Su kombinasyon niye benim degil arkadas! Vallahi icten ice sitem edip duruyorum hayata.
Ekli dosyayı görüntüle 10711
Bana müşteri hizmetleri ulaştı sıkıntı çıktı diye halledeceğiz vs dediler bakalım ne olacak.Geri gitmemiş gibi sanki ya normal şeyler yazıyor gibi. Dağıtıma çıkar heralde bir kaç güne. Senin kargo gelmiş yine benim kargo 1,5 aydır uçakta gözüküyor nr biçim bir yolculuksa bitemedi bir türlü.
Abi İnşallah gitmemiştir. Ben bu üründe başıma böyle birşey gelir diye işyerine istedim kapıda 7/24 güvenlik var. Hatta geçen UPS ile bir de en iyisi olacaklar bir şey gelecekti adamlar işyerinde kimseyi bulamadık demişler. Aradım biraz parlattım dedim ne yalancı adamlarsınız gelin güvenlik kameralarını izleyelim falan hemen özür dileriz ayağına yattılar tekrar getirdilerIyi geceler beyler
@Bedirhan Bence de daha geri gitmemis ama takip numarasindan mutlaka turkiye deki kargo sirketi uzerinden takip edin ozellikle PTT ise.
Benim mustang anahtarliklar geri gitti Bir de "alici evde bulunmadi" seklinde, halbuki hic evden ayrilmamistim o bahsedilen tarihte. Hatta sitenin guvenligine de teyit ettirdim o gun ptt siteye gelmemis !!!
PTT yi aradigimda problemin zarfin uzerinde adresimin olmadigi oldugunu soyledi ama sacma tabi, mumkun degil.
Demem o ki dikkat !!!
İnsan gibi, nazikçe konuşarak anlaşabileceğimiz kargo şirketi kaldı mı?Bana müşteri hizmetleri ulaştı sıkıntı çıktı diye halledeceğiz vs dediler bakalım ne olacak.
Böyle durumlarda müşteri hizmetlerinin tepesine çökün Live Chat'te bir daha burdan almam vs yapınca 3 gün sonra cevap veren satıcı size mesaj atıyor.
Abi İnşallah gitmemiştir. Ben bu üründe başıma böyle birşey gelir diye işyerine istedim kapıda 7/24 güvenlik var. Hatta geçen UPS ile bir de en iyisi olacaklar bir şey gelecekti adamlar işyerinde kimseyi bulamadık demişler. Aradım biraz parlattım dedim ne yalancı adamlarsınız gelin güvenlik kameralarını izleyelim falan hemen özür dileriz ayağına yattılar tekrar getirdiler
Bende sipariş ettim. 2 aydır yolda. Gelemedi bir türlü. Gelsin, patlatıcam 1 yıldızı satıcıya. Puanı düşsün de görsün hanyayı konyayıBana müşteri hizmetleri ulaştı sıkıntı çıktı diye halledeceğiz vs dediler bakalım ne olacak.
Böyle durumlarda müşteri hizmetlerinin tepesine çökün Live Chat'te bir daha burdan almam vs yapınca 3 gün sonra cevap veren satıcı size mesaj atıyor.
Abi İnşallah gitmemiştir. Ben bu üründe başıma böyle birşey gelir diye işyerine istedim kapıda 7/24 güvenlik var. Hatta geçen UPS ile bir de en iyisi olacaklar bir şey gelecekti adamlar işyerinde kimseyi bulamadık demişler. Aradım biraz parlattım dedim ne yalancı adamlarsınız gelin güvenlik kameralarını izleyelim falan hemen özür dileriz ayağına yattılar tekrar getirdiler
Kargo şirketlerini eleştirmek yanlış olur şubeden şubeye gerçekten çok fark ediyor. Ben mesela Yurtiçi Kargo Çayırova Şubesinden çok memnun aldığım ürün ertesi sabah teslim ediliyor 7-8 keredir farklı durum olmadı. Önceden İst Avcılar'da 1 günde şubeye gelen kargoyu 3 günde anca alabiliyordum kavga dövüş.İnsan gibi, nazikçe konuşarak anlaşabileceğimiz kargo şirketi kaldı mı?
Genelde Air Mail'ler o kadar uzun sürmüyor gelince müşteri hizmetlerine 60 günden geç geldi falan dersen birazda gazlarsan belki para iadesi alırsınBende sipariş ettim. 2 aydır yolda. Gelemedi bir türlü. Gelsin, patlatıcam 1 yıldızı satıcıya. Puanı düşsün de görsün hanyayı konyayı
Ben bunlara tartışma açtım. Paramı geri istiyorum falan dedim. Bunlarda 11.11 günü çok yoğunluk vardı vs deyip ürününüz ülkenize gelmiş vs ayağı yaptılar. Tartışmayı geri çekebilir misiniz dediler. Bende çektim. Çekmez olaydım. Satıcıya 30 gün kazandırmış oldum. Ürün yollama süresi en baştan başladı. Salaklık yaptım ama tecrübe oldu.Kargo şirketlerini eleştirmek yanlış olur şubeden şubeye gerçekten çok fark ediyor. Ben mesela Yurtiçi Kargo Çayırova Şubesinden çok memnun aldığım ürün ertesi sabah teslim ediliyor 7-8 keredir farklı durum olmadı. Önceden İst Avcılar'da 1 günde şubeye gelen kargoyu 3 günde anca alabiliyordum kavga dövüş.
Genelde Air Mail'ler o kadar uzun sürmüyor gelince müşteri hizmetlerine 60 günden geç geldi falan dersen birazda gazlarsan belki para iadesi alırsın
Ben daha önce hep amazon'dan ürün aldım yemin ederim hizmeti Türkiye deki bütün mağazalardan iyi 10. Gün kesin teslim ediliyor.
Çoğu zaman kargo ve diğer masrafları onlara karşılattım
İnşaallah hocam cümlemize.. Sanada bir qv yakışır hadi bakalımAllah nasip etsin inşallah hacım harbiden çok hoş
İnşaallah hocam cümlemize.. Sanada bir qv yakışır hadi bakalım
Bende de vignale'ye bile binecek ayak yok da işte insan umut ediyor yinedeBende ona binecek ayak yok yav
Bende de vignale'ye bile binecek ayak yok da işte insan umut ediyor yinede
Hocam bir gün bundan alırsam hususi seni ziyarete gelirim el öptürmeye.Su kombinasyon niye benim degil arkadas! Vallahi icten ice sitem edip duruyorum hayata.
Ekli dosyayı görüntüle 10711
Vignale'de ayaktan ziyade "sırt" önemli diyelimBende de vignale'ye bile binecek ayak yok da işte insan umut ediyor yinede
Daha altını gören var ama kasarak. Normalde şartlarda o motor çok rahat +8,5 yakıyor. 10 litrelere yaklaşanları bile biliyorum. Kullanımla alakalı tabii. Zaten o araca lpg'siz binen yok gibi bir şey ve o araç için, yani ti-vct motor için en fazla prins markasını öneriyorlar. Ti-vct motorların 1-2 ve 3-4 silindirleri birbirinden bağımsız zamanlarda çalışır. Diğer bir çok lpg sistemini bu araca taktığınızda yakıt püskürtme zamanlamasının ayar sorunu oluyor. Prins markada bu böyle değil. Her silindiri ayrı ayrı hesaplayabilen bir yöntem geliştirmişler.Cenk 1.6 ti-vct powershift focus tüketimi hep bu kadar yüksekmidir. 8.5 altı video göremedim..
Eyvallah hocam Allah razı olsun, dünya gözüyle bir görsem iyi.Hocam bir gün bundan alırsam hususi seni ziyarete gelirim el öptürmeye.
Vignale'de ayaktan ziyade "sırt" önemli diyelim