al beni de gidek knkgüzel mekanmış ziyaret etmek lazım
al beni de gidek knkgüzel mekanmış ziyaret etmek lazım
değil değil güzel ekmek yiyenler oldu bi kaç ay önce :dNe bitcoinmiş arkadaş. Bu tarz olaylara kısır bakmam ama bana sazan.avi gibi geliyor.
hesabı sen ödersen gidelimal beni de gidek knk
hesabı sen ödersen gidelim
oha abi 5 lira ne bankadan kredi falan çekeriz artık2 fişne suyu bi pattes cipsi 5 lira verir çıkarız kanks
Bahçemiz vardır reklamını bu video ile yapabilirlerYa bu ilginç reklam niye benim instagramimda çıkıp duruyor Ekli dosyayı görüntüle 10713
oha abi 5 lira ne bankadan kredi falan çekeriz artık
Haydaa vukuata bakın. Pazar gecesi fırlatılan Zuma uydusu, geri atmosfere girip parçalanmış. Nasa nın çok gizli görevlerinden biriydi. Fırlatması ise Space X ile yapıldı. Uydu fırlatıldıktan da sonra ikinci stageden ayrılmıştı. Başarılı fırlatmaya rağmen, uydu artık ne olduysa geri atmosfere girip parçalanmış.
Bu Zuma uydusu için dünyanın kaderini kurtaracak deniliyordu. Yazık oldu.. Artık Falcon 9 füzesi yeterince uzağa fırlatamadımı ne oldu bilmiyoruz. Ama en pahalı uydulardan birini Nasa kaybettiği kesin .
Extra pahalı olmadikca oyle bir şirket yok , hepsi birbirinden lanet firmalar .İnsan gibi, nazikçe konuşarak anlaşabileceğimiz kargo şirketi kaldı mı?
gizli olan bilgiyi nasıl biliyoruz abi yav?
O şanzımanları hiç önermiyorum. Otomatikleştirilmiş manuel. Bir de saçma sapan göstergede vites sayısı yerinde F yazdıran fail'leri olan aksak beyinli bir şanzıman İlla ki alacağız bu şanzımanı derseniz arabaya geçeyim:https://www.sahibinden.com/ilan/vas...corsa-otomatik-vites-kusursuz-511010701/detay @bt abi acil bunu alalım mı 28500 en son demisler
Abi al derseniz alacaz. Yarın gidecekler notere. Galerinin oğlu bizim arkadaşın kuzen çıktı en son 28 dediler ama bandroller bize ait. 150 lira falan kar ettik yani.O şanzımanları hiç önermiyorum. Otomatikleştirilmiş manuel. Bir de saçma sapan göstergede vites sayısı yerinde F yazdıran fail'leri olan aksak beyinli bir şanzıman İlla ki alacağız bu şanzımanı derseniz arabaya geçeyim:
Kronik mevzu ön panel aydınlatma ampulleri... Klima kumandalarının gösterge sökülüp arkasındaki ampul değişecek. Büyük masraf değil.
Asıl pandizot amortisörleri bitmiştir bunun, o kolonlar pandizota monte edilirse hiç kaçarı yok bu yaşanır. O masrafı cebe koymak gerek. Hele bir de o pandizot menteşesi kırılırsa var ya, 5₺ etmeyecek bommboş vasıfsız plastik bir parça için 70 lira verdirtip 1000₺ dan fazla can yakıyor. =)
Kumaş kapı döşemelerinin sarkması da kronik sıkıntı. Benim arabanın sert plastik olduğu için o dertten muafım. Döşemeciler trimi söküp bu sorunu düzeltebilirler mi bilmiyorum.
Bunun bagaj kapağında da boya var. Sağ tarafa "Twinport" yazısını yapıştırmayı unutmuşlar. Tampondan da anlaşılıyor zaten arkadan hasarlı olduğu. Bagaj içine su alıyor olabilir. Stepnenin jantını çürütür ama kaportaya bir şey yapmaz, tecrübeyle sabit. Su alıyorsa tabii titiz olup bagaj halısını da kurutmak gerekir sürekli. Ben kendi bagajımın tazyikli yıkamalar dışında su alan yerlerini keşfedip kapatmayı başardım. O yüzden dış yıkamayı kendim yapıyorum hep. Bagajım kuru kalıyor. Bu araba da öyle dertler açabilir. Dikkat etmek gerekir.
Bir de bu arabanın km'sinden emin değilim, iyice kontrol ettirin. Benim araba da aynı km'lerde ama koltuk döşemeleri o kadar yıpranmış değil. Kaldı ki sık sık arabada yatıp uyuduğum oluyor. Hele bir de kalıbımı görsen var ya, çok daha fazla işkillenirsin bu duruma.
@emreozukan sen de bir baksana şu arabaya, senin donanımla örtüşüyor bu, belki kumaşın yapısı farklıdır. O koltuk döşemesinin yıpranması normal mi? Senin arabada da var mı öyle bir durum?
Abim elimle gözümle incelemediğim arabada nasıl 28binlik topa gireyim? Al de alayım diyorsan almayın der geçerim.Abi al derseniz alacaz. Yarın gidecekler notere. Galerinin oğlu bizim arkadaşın kuzen çıktı en son 28 dediler ama bandroller bize ait. 150 lira falan kar ettik yani.
Bence sahte bir patlama yaptılar.Space X fırlatmayı canlı yayaınladı. ama uyduyu asla göstermediler. Stage 2 gövdeden ayrıldıktan sonra yayın kestiler. Bir uydu fırlatıldığı ve gizli olduğu kesin , sonucta uydunun işlevi hakkında bilgi verilmedi. Bazı sızıntılar küresel ısınma için dünyanın kaderini teyit etmek maksatlı, bazıları ise Küzey koreyi araştırmak için olduğu söylüyor. Belkide uydu düşmedi. Sadece uydunun varlığı gizleniyor olabilir.
Biz tüpsüz biniyoruz.Ortalamamız 8,8.Dediğin doğru abi 8,5 10 arası geziyorDaha altını gören var ama kasarak. Normalde şartlarda o motor çok rahat +8,5 yakıyor. 10 litrelere yaklaşanları bile biliyorum. Kullanımla alakalı tabii. Zaten o araca lpg'siz binen yok gibi bir şey ve o araç için, yani ti-vct motor için en fazla prins markasını öneriyorlar. Ti-vct motorların 1-2 ve 3-4 silindirleri birbirinden bağımsız zamanlarda çalışır. Diğer bir çok lpg sistemini bu araca taktığınızda yakıt püskürtme zamanlamasının ayar sorunu oluyor. Prins markada bu böyle değil. Her silindiri ayrı ayrı hesaplayabilen bir yöntem geliştirmişler.
Ti-VCT Focus diyorsanız düz vitesinde 7,5 - 8 civarı tüketim var arkadaşta. İstanbul'da her gün işe gidip geliyor. Birkaç haftada bir de İstanbul-İzmit yapıyor. Ben alınca tüketim 15-20 oluyor bazen ama o başka...Biz tüpsüz biniyoruz.Ortalamamız 8,8.Dediğin doğru abi 8,5 10 arası geziyor