Böyle saçma bi yorum görmedimmesut çevik bununla ilgili bir tweet atmıştı
https://twitter.com/mesutcevik/status/950372579931541504
yani çok alakasız olmuş bence iyi güzel hoşta tesla bi bmw değil yani amaçlar farklı
Böyle saçma bi yorum görmedimmesut çevik bununla ilgili bir tweet atmıştı
https://twitter.com/mesutcevik/status/950372579931541504
yani çok alakasız olmuş bence iyi güzel hoşta tesla bi bmw değil yani amaçlar farklı
Böyle saçma bi yorum görmedim
Ortak düşünce sanziman üzer. 1.0 makyajlı yarise biniyorduk 30 32 lira olan kasadan. Şanzıman onun otomatikten kötü mü yakın mı ona yoksa @bt @emreozukandöşeme ve donanım benle aynı kadran hariç, birebir aynı yıpranmalar bende de var yani gayet normal, ama o ön tampon dodikleri o kadar solması normal değil benim pek içime sinmedi benim araba 2001 model 160 binde o kadar solmadı siyah trimler. tavsiyem aynı donanımda 1.4 bakmanız 1.2 manuelde güzel fakat otomatikte üzer benim düşüncem @d_yenilmez
bence şanzuman sorunlu değil, sadece ilgi, şevkat ve özenli kullanım istiyor, benim çok yakın bir arkadaşımda 1.4 otomatik vardı aynı şanzumanla çok kullandım ben bir kez rahatsız etmedi arkadaşlar nerdeyse 5 yıl kullandı gene hiç sorun cıkartmadı, önemli olan temiz bir araba almak, ve 1.4 olmasıOrtak düşünce sanziman üzer. 1.0 makyajlı yarise biniyorduk 30 32 lira olan kasadan. Şanzıman onun otomatikten kötü mü yakın mı ona yoksa @bt @emreozukan
Aga valla ben 1.2 twinport'u kullandım. o 5hp benimkiyle o kadar fark ediyordu ki inanamazsın.bence şanzuman sorunlu değil, sadece ilgi, şevkat ve özenli kullanım istiyor, benim çok yakın bir arkadaşımda 1.4 otomatik vardı aynı şanzumanla çok kullandım ben bir kez rahatsız etmedi arkadaşlar nerdeyse 5 yıl kullandı gene hiç sorun cıkartmadı, önemli olan temiz bir araba almak, ve 1.4 olması
abi diyorum ya 1.4 şart bu arada kartal oto sanayi star opel aydın abinin selamı var sanaAga valla ben 1.2 twinport'u kullandım. o 5hp benimkiyle o kadar fark ediyordu ki inanamazsın.
Allah allaaaah. Soğuttunuz beni 1.2 den. Yav işin kötüsü 50 lira atacaz 15 dakikaya bitecek. Neyse alsınlar bakalim nasip kismetAga valla ben 1.2 twinport'u kullandım. o 5hp benimkiyle o kadar fark ediyordu ki inanamazsın.
bakın bu çocuk okurYarin sinavım var neredeyse yeni uyandim . Sinava son aksam calismak bizde âdettir . Birtaraflarım sikisti . Sabaha kadar uyumayip ders calisacagim .
Saka saka 10-15 dk sonra uyurum . Bana ne dersten ya yarın okulda çalışırım .
Zaten derste de iyi dinlemiştim .
İç sesimle tartismamı dinlediginiz icin teşekkür ederim [emoji16]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre abi kimyan iyi mi belki soru falan sorarimbakın bu çocuk okur
BMW'nin elektrikli motorlar ve menzilleri konusundaki çalışmalarını, şasi hafifleştirme argesini görmeyip bok atmak için yazılmış bir tweet adeta. Öyle insanlar var ki Tesla sanki babasının firmasıymış gibi yorumlar yapıyor.Mesut bey benim lafı ağzımdan almış.. Valla taktir ettim..
BMW'nin elektrikli motorlar ve menzilleri konusundaki çalışmalarını, şasi hafifleştirme argesini görmeyip bok atmak için yazılmış bir tweet adeta. Öyle insanlar var ki Tesla sanki babasının firmasıymış gibi yorumlar yapıyor.
Abi allah aşkına ne alakası var? O zaman M departmanı da olmasaydı, sağda sola hızlı gitmeye çalışıp patlayanlar da var.Hayır olay drift atarak elimize ne gececek. Milleti gaxa getiriyırlar. Bir yerde patlıycaklar. Nerde cember yapan olsa orda bmw.
Harbiden alınır mı? Neden daihatsu alınır? Bu fiyat bandında araba bakıyoruz. Kadın sürecek otomatik bakıyoruz. O yüzden merak ediyorum
Öncelikle ilandaki arabada sıkıntı var. Ön kaputla panjur arası açıklık kesinlikle o kadar değil o arabalarda. O yüzden ilandaki arabayı görmeye giderseniz iyi inceleyin, inceletin.Ama @bt hocam daha iyi biliyordu sanki @d_yenilmez
O zaman yavaşça kenara çekil hiç karışmaAraba bilmeyen adama araba anlatmak çok zor iş. İstanbula mi gidecem şimdi, dayhatsu ney deniz opel daha iyidir, bunun parçası/piyasası yok... Bunları duyuyorum. Neyse baktıkları arabayı alsınlar da ikide bir laf yemeyelim madem
1.4 şaka makinası, günümüz koşulları için fazla .abi diyorum ya 1.4 şart bu arada kartal oto sanayi star opel aydın abinin selamı var sana
Valla siyah renkte pek bir şey ayırt edilmiyor ama onun sağ dikiz aynası biraz fazla eğri duruyor sanki ya. Bi sormak gerek kapı mı yamuk, ayna mı yamuk takılmış derdi neymiş. Onu bilerek alınabilir. Onun dışında ekimeyen araba.
Kesinlikle katılıyorum, sırf böyle fanboyluk seviyesindeki yorumlardan dolayı bir çok güzelim markayı ve modelini kaybediyoruz, Tesla'nın yaptığı gelişmelere sözüm yok ama lütfen zamanenin ''Priuslover'' kitlesi gibi yapmasınlar adamlar güzel bir rekor kırmışlar kutlanmalı b.k atılmamalı bence de her klavyenin önüne geçen böyle yaparsa sonra Chiron'un 10 radyatörlük Cd katsayısına bakarak kıyaslama yapanlar da gelir.BMW'nin elektrikli motorlar ve menzilleri konusundaki çalışmalarını, şasi hafifleştirme argesini görmeyip bok atmak için yazılmış bir tweet adeta. Öyle insanlar var ki Tesla sanki babasının firmasıymış gibi yorumlar yapıyor.