Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İ30larda cam tavan aracın iç ferahlığını çok değiştiriyor. Şayet ben alacak olsam direksiyon simidinden ziyade cam tavan olmazsa olmazım olurdu. Gerçi yol gürültüsü artıp yalıtım zayıflıyor ama gerçekten değer

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben sunroof olayına o kadar yabancıyım ki, bütün test sürüşlerimde aklıma en son gelen şey oluyor cam tavan. Hatta normal arabalarda da aklıma hiç gelmiyor. Bünye alışmamış bir kere :D Ha, perdesini açınca benim de çok hoşuma gidiyor ama olmasa aklıma gelmez. :)

Valla ben sunroof olayına o kadar yabancıyım ki, bütün test sürüşlerimde aklıma en son gelen şey oluyor cam tavan. Hatta normal arabalarda da aklıma hiç gelmiyor. Bünye alışmamış bir kere :D Ha, perdesini açınca benim de çok hoşuma gidiyor ama olmasa aklıma gelmez. :)
Arkadaşın i30unda ilk kez bu kadar fark yaratan bir donanım olduğunu fark ettim. Daha önce sunrooflu Civic ve polo ile çok farklı bir atmosfere sahip i30 sanırım arkaya kadar uzanan yavan farkı o hissettiğim.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

image.png

Gearbestin mobil uygulamasında denk geldim. Başka koyucak ekran görüntüsü bulamamışlar mı :D

Space X fırlatmayı canlı yayaınladı. ama uyduyu asla göstermediler. Stage 2 gövdeden ayrıldıktan sonra yayın kestiler. Bir uydu fırlatıldığı ve gizli olduğu kesin , sonucta uydunun işlevi hakkında bilgi verilmedi. Bazı sızıntılar küresel ısınma için dünyanın kaderini teyit etmek maksatlı, bazıları ise Küzey koreyi araştırmak için olduğu söylüyor. Belkide uydu düşmedi. Sadece uydunun varlığı gizleniyor olabilir.
Abi belki düşmemiştir fake dir

bi logo tasarım işi geldi önce çok elitisit bir logo yaptım ama beğenilmedi tamam dedim ne istiyonuz şöyle bişi tarif ettiler yaptım gönderdim çok beğendiler sizce bu logoya ne kadar ücret aldım :D xd

Ekli dosyalar

• çiçek logo 1.png
    çiçek logo 1.png
    391.9 KB · Görüntüleme: 160
Beyler bana makina muhendisi lazım..
Tam olarak 2 saatir araştırıyorum. Bana "brake specific fuel comsuption" hesaplanma şeklini bir anlatabilirmi..

O şanzımanları hiç önermiyorum. Otomatikleştirilmiş manuel. Bir de saçma sapan göstergede vites sayısı yerinde F yazdıran fail'leri olan aksak beyinli bir şanzıman :D İlla ki alacağız bu şanzımanı derseniz arabaya geçeyim:

Kronik mevzu ön panel aydınlatma ampulleri... Klima kumandalarının gösterge sökülüp arkasındaki ampul değişecek. Büyük masraf değil.

Asıl pandizot amortisörleri bitmiştir bunun, o kolonlar pandizota monte edilirse hiç kaçarı yok bu yaşanır. O masrafı cebe koymak gerek. Hele bir de o pandizot menteşesi kırılırsa var ya, 5₺ etmeyecek bommboş vasıfsız plastik bir parça için 70 lira verdirtip 1000₺ dan fazla can yakıyor. =)

Kumaş kapı döşemelerinin sarkması da kronik sıkıntı. Benim arabanın sert plastik olduğu için o dertten muafım. Döşemeciler trimi söküp bu sorunu düzeltebilirler mi bilmiyorum.

Bunun bagaj kapağında da boya var. Sağ tarafa "Twinport" yazısını yapıştırmayı unutmuşlar. Tampondan da anlaşılıyor zaten arkadan hasarlı olduğu. Bagaj içine su alıyor olabilir. Stepnenin jantını çürütür ama kaportaya bir şey yapmaz, tecrübeyle sabit. Su alıyorsa tabii titiz olup bagaj halısını da kurutmak gerekir sürekli. Ben kendi bagajımın tazyikli yıkamalar dışında su alan yerlerini keşfedip kapatmayı başardım. O yüzden dış yıkamayı kendim yapıyorum hep. Bagajım kuru kalıyor. Bu araba da öyle dertler açabilir. Dikkat etmek gerekir.

Bir de bu arabanın km'sinden emin değilim, iyice kontrol ettirin. Benim araba da aynı km'lerde ama koltuk döşemeleri o kadar yıpranmış değil. Kaldı ki sık sık arabada yatıp uyuduğum oluyor. Hele bir de kalıbımı görsen var ya, çok daha fazla işkillenirsin bu duruma. :)
@emreozukan sen de bir baksana şu arabaya, senin donanımla örtüşüyor bu, belki kumaşın yapısı farklıdır. O koltuk döşemesinin yıpranması normal mi? Senin arabada da var mı öyle bir durum?
döşeme ve donanım benle aynı kadran hariç, birebir aynı yıpranmalar bende de var yani gayet normal, ama o ön tampon dodikleri o kadar solması normal değil benim pek içime sinmedi benim araba 2001 model 160 binde o kadar solmadı siyah trimler. tavsiyem aynı donanımda 1.4 bakmanız 1.2 manuelde güzel fakat otomatikte üzer benim düşüncem @d_yenilmez

mesut çevik bununla ilgili bir tweet atmıştı
https://twitter.com/mesutcevik/status/950372579931541504
yani çok alakasız olmuş bence iyi güzel hoşta tesla bi bmw değil yani amaçlar farklı
Bence de yorum çok saçma ve alakasız olmuş gösterimdeki araç M5.530i Hybrid değil :cool: tabii ki de adamlar müşteri kitlesine göre reklam yapacaklar, tabii önce böyle saçma konuşan Tesla fanlarından izin almalıydı BMW doğru söylüyor o konuda.o_O

Bugun tipomun kapıları açılmadı 1 saat uğraştım sinir hastası etti bi çeviriyorum tık yok öbür tarafa tık yok çıldırdım resmen babamı aradım geldi 1 dakikada açtı gitti tecrübe devreye girdi herhalde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...