Yaşıyorsun bu hayatı
Sağ kapıdaki ayna neden yukarıya bakıyor onun haricinde arabayı güzel parlatmislar cizgileri normal gözüktü gözüme ama sanki sol tarafın amortisör lerinde bir sıkıntı var gibi benim gözüm bozuk gormuyorsa araba ilk resimde sola hafif yatık gibi
Eywallah kıraalllYaşıyorsun bu hayatı
Abi... Ne denirki bu yoruma. o zaman 600hp arabayı kullananın eline ne geçecek? Ne gerek var 600 hp ye? Verelim herkesin altına i10 1.0 lpg binsin nasıl fikir?Hayır olay drift atarak elimize ne gececek. Milleti gaxa getiriyırlar. Bir yerde patlıycaklar. Nerde cember yapan olsa orda bmw.
En iyi arkadaşlarımdan birisinin Avustralya'ya yerleşeceği kesinleşti. Instagramdan duygusal şeyler paylaşıyor, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
55- 60 .000 bin TL yahu ucuz değil bence vermeyelim i 10 a o paraları daha güzel arabalar var o fiyataAbi... Ne denirki bu yoruma. o zaman 600hp arabayı kullananın eline ne geçecek? Ne gerek var 600 hp ye? Verelim herkesin altına i10 1.0 lpg binsin nasıl fikir?
Oyyy cok kötü durum valla skype ya da facetime dolu günlere hazır olEn iyi arkadaşlarımdan birisinin Avustralya'ya yerleşeceği kesinleşti. Instagramdan duygusal şeyler paylaşıyor, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
Tecturkey de filan konusu var mı bunun varsa açıp okuyalım
orhan abinin güzide arşivinden nadide parçalar
Yurtdışı maalesef edm racing hazırlıyormur powerflex ile birlikte belki baska forum ya da fb hesaplarinda falan vardır konusuTecturkey de filan konusu var mı bunun varsa açıp okuyalım
Turkiye diye sevinmiştim neyse bakarım tesekkurlerYurtdışı maalesef edm racing hazırlıyormur powerflex ile birlikte belki baska forum ya da fb hesaplarinda falan vardır konusu
Istanbullu nun arabası o diye şaaptım55- 60 .000 bin TL yahu ucuz değil bence vermeyelim i 10 a o paraları daha güzel arabalar var o fiyata
tertemiz bi gıuletta alırız abi o paraya valla55- 60 .000 bin TL yahu ucuz değil bence vermeyelim i 10 a o paraları daha güzel arabalar var o fiyata
Anladım 2 gün önce Hyundai bayilerini gezdim arabanın yüzüne bakan yoktu gezdiğim bayilerdeIstanbullu nun arabası o diye şaaptım
Güzel bir b sınıfı da olur canım illa c ye çıkmaya gerek yok mesela mitolartertemiz bi gıuletta alırız abi o paraya valla
Poposu çok seksiYeni 8 serisinin fotoları sızmış
Guzel mi çirkin mi karar veremedim
Ekli dosyayı görüntüle 10762 Ekli dosyayı görüntüle 10763
valla olur abi mitolarıda seviyorum benGüzel bir b sınıfı da olur canım illa c ye çıkmaya gerek yok mesela mitolar
Geçen attığım mitoyu gormusmuydun alinası araçlarda harika duruyorduvalla olur abi mitolarıda seviyorum ben