tertemiz bi gıuletta alırız abi o paraya valla
Miss gibi i10 ile aynı yakan c4 picasso var bee
tertemiz bi gıuletta alırız abi o paraya valla
yok abi göremedim sınav bakmaktan çok uğrayamaz oldumGeçen attığım mitoyu gormusmuydun alinası araçlarda harika duruyordu
cıtroene karşı bir antipatim var benim bir türlü sevemedim 5 sene sonra dağılcakmış hissi veriyor bana xdMiss gibi i10 ile aynı yakan c4 picasso var bee
9 yıldır duruyor dağılan bir kaç parçası oldu da çok şükür motor-şanzıman (hala nasıl baskı balata bitmedi anlamadım) taş gibi maşallahcıtroene karşı bir antipatim var benim bir türlü sevemedim 5 sene sonra dağılcakmış hissi veriyor bana xd
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-carma-2011-1.4-tb-quadrifoglio-verde-170-hp-513168439/detayyok abi göremedim sınav bakmaktan çok uğrayamaz oldum
Arkadan duruşu nefes kesiyoYeni 8 serisinin fotoları sızmış
Guzel mi çirkin mi karar veremedim
Ekli dosyayı görüntüle 10762 Ekli dosyayı görüntüle 10763
cıtroene karşı bir antipatim var benim bir türlü sevemedim 5 sene sonra dağılcakmış hissi veriyor bana xd
abi bu baya iyimiş ya valla dediğin kadar var bide 170lik motor tam şaka makinası
Sevin hocam sevin. Benim de bir arkadaş geçen ay gitti. Çok memnun, çok mutlu. Zamanında sen buraları hak etmiyorsun demiştim. Haklı çıktığıma ayrı sevindim, arkadaşın kendini kurtarmasına ayrı sevindim. Uyku arası selamlaştın mı enteresan oluyor hem, değişiklik oluyor. 8 saat fark varEn iyi arkadaşlarımdan birisinin Avustralya'ya yerleşeceği kesinleşti. Instagramdan duygusal şeyler paylaşıyor, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
Bence bayağı iyiYeni 8 serisinin fotoları sızmış
Guzel mi çirkin mi karar veremedim
Ekli dosyayı görüntüle 10762 Ekli dosyayı görüntüle 10763
Orhan ulumaya başladı asjdklşfajsldsArkadan duruşu nefes kesiyo
Öyle değil mi berk abi gerçekten çok hardcore duruyoOrhan ulumaya başladı asjdklşfajslds
Hayır olay drift atarak elimize ne gececek. Milleti gaxa getiriyırlar. Bir yerde patlıycaklar. Nerde cember yapan olsa orda bmw.
Berk abi diyorsun, hardcore diyorsun. Daha fazla uzatmayalım, sus ve dans et.Öyle değil mi berk abi gerçekten çok hardcore duruyo
Seni göremedik videoda hocamDoğan kabak'a bak escalade videosu çekmiş he
Nası ya o kadar arabaya indik bindik :ddSeni göremedik videoda hocam
Bekle benim video da geliyor.Doğan kabak'a bak escalade videosu çekmiş he
Tabela?Bekle benim video da geliyor.
Aha da geldi. Prerelease 2 yayında.
Bu videodaki trollümü bulana saygılar.
Bu kadar basit soracağımı düşünmen beni derinden yaraladı orhan. Bu saatte uyanık olanları bu kadar küçümsemem. =)Tabela?