Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aras Dinçer 'den cevap gecikmiyor ...:)
48145bc561d69ffb1aca521e388f1f59.jpg

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aras abi gerçekten ne sorarsan ne yazarsan anında cevap veriyor. Üstelik storylerde vs alfaromeo hastagiyle arama yapıyor sanırım çünkü kendisinin etiketli olmadığı takip etmediği benim storye baktığını gördüm şaşırdım :)

Abi... Ne denirki bu yoruma. o zaman 600hp arabayı kullananın eline ne geçecek? Ne gerek var 600 hp ye? Verelim herkesin altına i10 1.0 lpg binsin nasıl fikir?

Bmwnin doğrudan global olarak böyle bir tanıtım yapması diğer Bmw sahiplerini kışkıttıyor. Beygirinde tipinde değilim. Bu konuyuda uzarmayın. Sevmiyorum böyle gereksiz argeleri. Zamanını ve parasını daha daha önemli işler için harcamalı. Ben bmw de autopilot çalışması görmedim. Ayrıca o çember çizme işini tofaş şahinde yapar.

Son düzenleme:
55- 60 .000 bin TL yahu ucuz değil bence vermeyelim i 10 a o paraları daha güzel arabalar var o fiyata

Okadar pahalı değil, 2 gün evvel full paket 1,2 otomatik, navigasyon ekranlı Hyundai i10 1,2 elit modelini bir hanım arkadaşımıza 51000 tl den aldık. Senin dediğin fiyata kimse olsa almaz. Bende o paraya 1,33 corollar alırım, 8 hava yastıklı

Bmwnin doğrudan global olarak böyle bir tanıtım yapması diğer Bmw sahiplerini kışkıttıyor. Beygirinde tipinde değilim. Bu konuyuda uzarmayın. Sevmiyorum böyle gereksiz argeleri. Zamanını ve parasını daha daha önemli işler için harcamalı. Ben bmw de autopilot çalışması görmedim. Ayrıca o çember çizme işini tofaş şahinde yapar.

Şimdi kimse bu video yu izledi diye hemen bir çember bulup yanlamalıyım demez. Hem drift bazı durumlar da hayat kurtarabilecek bir sürüş tekniğidir. Keşke herkese nasıl yapılır diye öğretebilseler.

Modern bir supersalon 20 senelik sıradan bir arabadan daha iyisini yapamiyor yani?:D:D:D:D
Capture+_2018-01-10-10-53-48-1.png

Sene 2005 küsür

Yine @İstanbulluu 'nun bir yorumu, yine ne dediğini anlamadan üzerine atlamışsınız yorumun. BMW M5 drift yaparken benzin alsa ne olur almasa ne olur. İlber Ortaylı'nın deyişiyle aman ne möhim iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...