Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ofisteyim ağam ben iptalim cevap alalım lütfen
bu saatte izlediğimden midir nedir bulamadım yav
Hocam 1.48-1.52 arası bi warexli, kesik yaylı araba dikkatimi çekti. o olabilir mi acaba :rolleyes:
2.42 Nissan GT-R otopark'a gelmese de Sarıyer'e gelmiş.:D:D
Abi neden kimse pedal çevirmiyor :D 3 kere izledim dükkanların önündeki araba görüntüleri hariç bişey bulamadım :D
O dönemde hareketli pedala sahip bisiklet bulamadık, o modeli bile zor ayarladık :)
Troll adresi 2:13-2:14 :) Fark edilmemesi sevindirici. :D

Ya arkadaş, insanın istediği araca binmesi bile güne moralle başlamasına neden olur..Şimdi sabah GT-R 35 e binseniz ve işe gitseniz kimin morali kötü olur. Benim olur falan demeyin kürekle kovalarım valla..
Yani gecen onedioda bi herif vardi almanyada yasiom ben hayat zor diyede ben onlara kiziyorum.internete koyuyorlar videolari su 1 dolar diye ornegin. Tamam bizim paramizla 4 lira ama onlara gore su yine 1 lira. Adam orada ornegin su anda en pahali telefonlardan biri iphone x . Adam asgari ucretiyle 1 ay da cok rahat alabilirken turkiyede 4 5 ayda alinabiliyor. Sadece buna bakmak bile yeterli. Birde o videolari koyanlar hep turkiye daha guzel vs diye konusurlar hicbiride gelmez turkiyeye.

Yani gecen onedioda bi herif vardi almanyada yasiom ben hayat zor diyede ben onlara kiziyorum.internete koyuyorlar videolari su 1 dolar diye ornegin. Tamam bizim paramizla 4 lira ama onlara gore su yine 1 lira. Adam orada ornegin su anda en pahali telefonlardan biri iphone x . Adam asgari ucretiyle 1 ay da cok rahat alabilirken turkiyede 4 5 ayda alinabiliyor. Sadece buna bakmak bile yeterli. Birde o videolari koyanlar hep turkiye daha guzel vs diye konusurlar hicbiride gelmez turkiyeye.
Hep lafta. Orada kazandıkları 1 maaş atıyorum 1500 Euro. Buraya gel 6.000 TL. En kral tatili yapıyorsun. Sonra dönüyorsun Avrupa'ya. Sence bu insan gelir mi bu ülkeye?? Burnumda tütüyor olayları zaten baydı. Araba, benzin, ulaşım, yiyecek içecek, ev ucuz. La daha ne istiyon hele bana şunu bi söyle. Yollar desen kaymak. İnsana saygı desen o da var. Gidip görüp yaşamasak yedirecekler bizim millete.

Neden çevreyi, havayı kirletmemeye özen göstermeliyiz?
Bunun için:
İnsanoğlunun bir çoğunu bu yüzden sevmiyorum. Yaşadığı dünyayı sanki kendisi var etmiş, yediklerini ve içtiklerini sanki kendisi yaratıyormuş gibi sahiplenir de şu canlılara yaşama hakkı, karnını doyurma hakkı bile tanımaz. Ekolojik sisteme şu hayvancağız kadar faydası olmayan, oksijen israfından başka işe yaramayan binlerce insan varken, şu masum varlıkların çektikleri acılar beni gerçekten sinirlendiriyor.

Hep lafta. Orada kazandıkları 1 maaş atıyorum 1500 Euro. Buraya gel 6.000 TL. En kral tatili yapıyorsun. Sonra dönüyorsun Avrupa'ya. Sence bu insan gelir mi bu ülkeye?? Burnumda tütüyor olayları zaten baydı. Araba, benzin, ulaşım, yiyecek içecek, ev ucuz. La daha ne istiyon hele bana şunu bi söyle. Yollar desen kaymak. İnsana saygı desen o da var. Gidip görüp yaşamasak yedirecekler bizim millete.
Su konuda haklilar. Gecinmek abartildigi kadar kolay degil. Yeme icme ve barinma faktorleri her yerde pahali. En azindan kendi gordugum bu yondeydi. Evet ay sonunda asgari ucretle calisanin cebinde gene cok para kalmiyor ama yinede bizdeki asgari ucretliden daha iyi yasiyor.en azindan buradaki eleman linea zor alirken oradaki dusuk butceyle mazdaya biniyor rahat rahat.
Seneler sonra bizim asgari maas alan eleman yerinde sayarken yurtdisindaki biri cok daha rahat ilerleyebilir.

Su konuda haklilar. Gecinmek abartildigi kadar kolay degil. Yeme icme ve barinma faktorleri her yerde pahali. En azindan kendi gordugum bu yondeydi. Evet ay sonunda asgari ucretle calisanin cebinde gene cok para kalmiyor ama yinede bizdeki asgari ucretliden daha iyi yasiyor.en azindan buradaki eleman linea zor alirken oradaki dusuk butceyle mazdaya biniyor rahat rahat.
Seneler sonra bizim asgari maas alan eleman yerinde sayarken yurtdisindaki biri cok daha rahat ilerleyebilir.
Sağlık masrafları inanılmaz pahalı bir de. Geçen bir fatura gördüm nette. Doğruluğunu araştırmadım ama adamı yılan sokmuş, tüm masraflar 189 bin dolar falan tutuyordu. Ambulans çağırmak vs inanılmaz pahalıymış.

Arkadaşlar,
1000 tl ile haftasonu Ürgüp Kapadokya gezisine yetirebilirmiyim. En az kaç para lazım olur.
Arabanın o yol için gitgel masrafı 310 tl tutuyor.
geriye 700 lira kalır.. sizce 2 kişi yeter mi?

Bizim secimlerinde neden yurtdisinda yasayan vatandaslara da oy kullandiriyorlar bilen var mi ? Cunku bana gore tamamen sacmalik. Adam rahat rahat yasiyor bilmemnerede gidiyor ulkenin kaderi icin oy kullaniyor herseyden bi haber sekilde. Buna kim neden nasil izin veriyor? aklima geldi sinirlendim yine.

Bizim secimlerinde neden yurtdisinda yasayan vatandaslara da oy kullandiriyorlar bilen var mi ? Cunku bana gore tamamen sacmalik. Adam rahat rahat yasiyor bilmemnerede gidiyor ulkenin kaderi icin oy kullaniyor herseyden bi haber sekilde. Buna kim neden nasil izin veriyor? aklima geldi sinirlendim yine.
Vatandaş olduğu için izin veriliyor. Aslında o adamın yeriorası değil yani. Bence de büyük saçmalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...