Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar
Arabalarınıza obd2 portundan bağlanıp sürüşe çıkalım. Arabanın sürüş boyunca loglarını alıp videoya kaydedelim. Yakıtın ekonomik olduğu bölümleri bulup profil çıkaralım. Birde video yapıp youtuye koruz..
Böyle bir çalışma tutarmı youtubede...:)
Hem sürücüde nerde ne kadar ekonomik oldugunu bilir..

valla abi ya sorma alıcı değilsen umurlarında olmuyorsun müşteriysen alıcı ağam paşam yapıyorlar bizim burda bi toyota plazada gökhan abi var bi o adam insan gibi davranıyor alıyor bizi oturtuyor çay söylüyor otomobil üzerine konu açıyor akıl veriyor muhabbet ediyor bi düzgün ilgi orda gördük @emert20 ile beraber
Bak sende adamin bedava reklamini yapmis oldun insan boyle kazanilir iste. Benim gorduklerim arasinda en kotusu net mazda satis temsilcileri.

Fotoda gösterdiği gibi kendime alan adı aldım. Ya foto makinesi ile ya da telefon ile kullandığım arabaların fotolarını çektip o arabalarla yaşadığım şeyleri test olarak yazıyorum. Şuan da 12 tane test yazısı yazmışım ve bu sitede bir sürü içerik yazıyorum da. Yani kısaca yazdığını üstüme alındım. Aynı şekilde @Koraykaya nın da youtube kanalı var test çekiyor.
valla bak süreni emeğini harcayıp özgün içerik üretiyorsun kopyala yapıştırda yapmıyon eldeki imkanlarla ancak bu kadar oluyor aha profesyonel makinayı alınca anca fotoğraflarda ve çekimde biraz kaliteyi arttırabildik ama aksiyon cam eksik mesela ekstra drone yok test aracı veren yer yok afilli effektler yaptıracağım elemanım yok oturup tüm ıntro kurgu montaj efekti kendim yapıyom ver banada en kralından araç birde utku reis gibi çekim ve montaj ekibi çektiği videolardan daha iyisini ve eğlencelisini çekmezsem namerdim

Kendine bisimi batirdin nobetteyken
Bnce doktor atıyodur bişiler
Morfin damlattım az
drhouse-doctor-animated-gif-1.gif

Ps4 oyunlarının fiyatları üzüyor mu peki. O kadar para da vermek istemiyom yaw
Yok beni o kadar üzmüyor psn den indirimli oyunlar alıyoruz genelde eski ve yeni oyun indirime girdiği zaman veya bakirkoyden alıyoruz yada 2.el aldığımız oluyor.Ama teknoloji mağazalarından yada d&r den filan almıyorum çok uçuk fiyatlar oluyor

Yok beni o kadar üzmüyor psn den indirimli oyunlar alıyoruz genelde eski ve yeni oyun indirime girdiği zaman veya bakirkoyden alıyoruz yada 2.el aldığımız oluyor.Ama teknoloji mağazalarından yada d&r den filan almıyorum çok uçuk fiyatlar oluyor
Ben iyice kurcaliym ps3 ü kafama yatarsa alırım yatmassa 4 de almam eksik olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...